Not:Siteyi biraz ugrasmadan yaptım kusura bakmayın
[simage]ekrem_254.sitemynet.com/ekofresh[/simage]
ekrem_254.sitemynet.com/ekofresh
link koymasını bılmıyom kusura bakmayın
saçma
GEREKSİZ !
adamlar ss ıstemısler bende koydum ne yanı?ss koyamadım ama lınkı koydum
saol bende ss varmı die sormuşdum da nie o başlığın altına açmadın bide bunun orc versiyonu varmı acaba
SS pLease
Pff
pathos ban show ha? vay be az önce savastaydim lufersonu basmislar kapidan ciktim BOG4Z1NH4K1MI isimli bi archerdan araliksiz 5li veya daha fazla ok yemeye basladim kaleye kactim minor pot ne varsa bastim ama yetismedi press ok, cok sinirlendim diger p leri dolastim kuslarda glyptodont ta her yerde kosp nasil ban show artik kospu olmayan yok gibi ardreame p de gece giren karuslar bilir bu bahsettigim arkadas ordada kosp la estiriyo birde DaggerSexyyy isimli arkadas varki sormayin koxpla 200k kasmistir heralde npyi yeter artik oyunda zevk kalmadi
YA ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDECEĞİNİZE BAN DİONUZ SİZ İNSANSINIZ YA ADAM BURDA BİŞEY PAYLAŞIO KARDEŞİM
Ban show oldu ama asıl banlanması gerekenler banlanmadı az önce savaştaydım lüferi bastık adamlar kapının sağına koxp kurmuş party ile kesiolar birde bi adam wardı ufogorenmasumz3nc3 wardı sürekli 5 li 5 li o adama 5 kere yattım..
PFFFFF
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme