Şimdi Ara

Pathos (Steam KO) Satılık Takaslık itemler. (200m)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONU İPTAL ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER SAYGILAR

toplaya bildiklerim (kafadan hesap) 170 180 m kadar ediyor. daha yazmadıklarım felanda var bulamadıklarımda var onlarda bi 20m etse. 200m civarı bi item ediyor galiba.

Bi kaç tane daha item var onlarıda öylesine vericem işte..

Takas yapmak istiyorum. önerilerinizi pm ile atarsanız sevinirim önceligim ekran kartı saygılar...

yazı hatam felan varsa affedin pek dikkat edemedim yorgunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzikovi -- 21 Şubat 2016; 12:20:57 >

• Rol çitin fr ye biçtiğin fiyatlari gorunce bi snikers yedim sagolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    yalnıs bişimi var ? oyunda daha ucuzsa ss alıp paylaşırsanız düzelteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzikovi

yalnıs bişimi var ? oyunda daha ucuzsa ss alıp paylaşırsanız düzelteyim

Rol 60m fr 10m çitinlerin hepsi ayni fiyat etmez kafalik kolluk bot daha ucuzdur her zaman.Elf ring 8m.Diger fiyatlar dogru.

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    valla girdim alel acele ne gördüysem yazdım görmediklerimi boş bıraktım. roc bugun 30myede vardı . bi 2 haftadır girmiyorum oyuna 2 hafta once cok daha ucuzdu itemler sonucta m için satmıyorum veya tl için boşta bi arkadaşın ekran kartı varsa işimiz görülsün diye sadece sagolun güncelleme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzikovi

valla girdim alel acele ne gördüysem yazdım görmediklerimi boş bıraktım. roc bugun 30myede vardı . bi 2 haftadır girmiyorum oyuna 2 hafta once cok daha ucuzdu itemler sonucta m için satmıyorum veya tl için boşta bi arkadaşın ekran kartı varsa işimiz görülsün diye sadece sagolun güncelleme için.

O pazarlardaki fiyatlar fahiş fiyat oluyor atiyorum çitin 8 kafalik gordun 80e adama pm at 60m veriyorum de buyuk ihtimal sana satar.Değerinin ustunde koyuyorlar pazara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 20 Şubat 2016; 13:30:03 >
  • itemler bunlar isteyen istedigi şekilde fiyat koyabilir bana ikinci el bi r7 240 tarzı bi ekran kartı versinler yeter. sonucta itemlerin her geçen gün piyasası artıyor beklerım bi teklif gelene kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzikovi -- 20 Şubat 2016; 14:04:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.