Şimdi Ara

Pathos ' un En Gözde İsimleri Sizce Kimler ...! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla miausssssss war humanlarda. tam adını yazamıyorum biraz daha değişik olabilr. Adam inanılmaz, humanlarda xAo da var, clanca CZ de iken fena deiller. aslında say say bitmez valla, ama aklımda kalan 3 -5 (bizimkiler dışında ) ;

balyoz (seni ks ci seni :P), mars, 3gzo, v,

aslında bi ton daha isim vardı ama sabaha kadar boss kovaladık, pk yaptık, kestik kesildik, sabahda işe geldim aklımda bişi kalmadı :S, çok ii oyuncular var gördüğüm kadarı ile pathos da...
  • ben bi karus mage tanıyom şu priest gibi mageler varya ondan np kralı ama ıd unuttum
  • hastayım karmarija ya
    süper isim kendiside süper
    KARMARİJA
    hatta 1 ara clan kurdu tek başına g1 adı
    sujukekmek500k
  • beyler foruma yeni üye oldum pathosta nickim SleePScreaM pwp isteyen varsa yaparım ama bi şartım var MADDOG yada İNFAMOUSSOUTH yada SexyReplay ve ya :D KutAngel gibi ilisyon atmak kaçmak yoq kesemediğim adamlar açık sölüorum givemeurlowe towner sadece.. (karuslardan) canyoudıgıt sucka vardı geçmiş olsn :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: g@ra

http://tumox.tr.cx

Yalan yok.Tasarımı harika.Diyer forumlardan farklı tamamen.Ne öle hepsi aynı format.Sadece renkleri farklı oluyordu işte.
    Yenimi açıldı daha bi topic bile yok (İmzayı son anda fark ettim yeni açılmış.Hayırlı olsun.)
    Ama donanim işin ehli oldu..
    Benim bildiyim en güzel forum diyeyim.(Hakikaten öyle)Adult bölümüyok.Knight'de koxp dupe hack mack bilmem ne..Gibi dosyalar vererek kimseyi aldatmıyor.Sevdiyim yönlerinden bir kaçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 6 Eylül 2006; 12:32:26 >

• vaaay bütün pathos burda bende kirbybattusai tanırsınız belki :D bence en ii asas humanlarda miaousssss( kaç tane s var unuttum )
  • Bende pathostayim Nickim DamnedDance
  • BEN PATOSDA A-OYNAMADIĞIM İÇİN BİLEMİCEM
  • Aranızda GiveMeUrLove i tanıyan yokmu patos en ii asaslarından ilk basta humandı fakat patosda humanlar cok gucsuz oldugu icin karusaa gecti
  • BUDA OBL

LVL:61
    JOB:BLADEMASTER
    CLAN:HeaveN
    NP:33K
    NİCK:WorldOfTheOne
    SERVER:Patos

Pathos ' un En Gözde İsimleri Sizce Kimler ...!
  • buda SQ arkadaslar resımler tam gozukmuo ekteki dosya ya tıklarsanız görursunuz HeaveN clanındaki arkadaslarıma teşekkurler.....ArkandayıM lem kanka sen super drain atıon haa:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: WorldOfTheOne

buda SQ arkadaslar resımler tam gozukmuo ekteki dosya ya tıklarsanız görursunuz HeaveN clanındaki arkadaslarıma teşekkurler.....ArkandayıM lem kanka sen super drain atıon haa:)

• quote:

buda SQ arkadaslar resımler tam gozukmuo ekteki dosya ya tıklarsanız görursunuz HeaveN clanındaki arkadaslarıma teşekkurler.....ArkandayıM lem kanka sen super drain atıon haa:)

Puhahaha. Arkadaşlar bu arada satıorum Amulet of curse yi 250m isteyenler patosda beni bulabilir. P1 tercihimdir
  • dün boss yagmuru vardı. HeaveN clanındaki kardeslerimle boss kestik..
    İlk obl kestik ve çıkan holy water temple,iron bow
    Sonra samma kestik çıkan rogue chitin shell pads
    Sonra sq kestik çıkan amulet of curse
    sonra HQ kestik çıkan ring of the başşşş..
  • weridgirl insanların kralı
    ve ben :D
  • quote:

dün boss yagmuru vardı. HeaveN clanındaki kardeslerimle boss kestik..
    İlk obl kestik ve çıkan holy water temple,iron bow
    Sonra samma kestik çıkan rogue chitin shell pads
    Sonra sq kestik çıkan amulet of curse
    sonra HQ kestik çıkan ring of the başşşş..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.