Valla Pathosa bi ara ugradıydım hafta sonu savas oldugu zaman.Commanddan SheRewD falan diyorlardı genellikle.Levelini falan bilmiyom humanlardan biri iste.
quote:
Orijinalden alıntı: Styscher
Valla Pathosa bi ara ugradıydım hafta sonu savas oldugu zaman.Commanddan SheRewD falan diyorlardı genellikle.Levelini falan bilmiyom humanlardan biri iste.
Baska Yorum Yok mu koskoca forumda
quote:
Orijinalden alıntı: BaLy0z
Alıntıları Göster
En büyük benim :D şaka bi yana Erick'in adı çok geçiyo ama hiç bi Türk'ün o adamı sevdiğini sanmıom yani en azından gördüklerim o yönde.Bi de Alperion mu ne öyle bi roguenün ismini çok duydum.Tabi bunlar karuslar için insanları bilemiycem.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BaLy0z
La olm sen niye gidipde o adi Erick denen lavuğun clanına girdin? Sen onun ne mal olduğunu bilmiyomusun?
quote:
Orijinalden alıntı: metamania
En büyük benim :D şaka bi yana Erick'in adı çok geçiyo ama hiç bi Türk'ün o adamı sevdiğini sanmıom yani en azından gördüklerim o yönde.Bi de Alperion mu ne öyle bi roguenün ismini çok duydum.Tabi bunlar karuslar için insanları bilemiycem.
Alıntıları Göster
hani beni beni unuttnuz
quote:
Orijinalden alıntı: metamania
Alıntıları Göster
Orclar'da v3,t0m,mali,c0m3tug,gellkuzzum vs.
quote:
Orijinalden alıntı: cerci90
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cerci90
Vay sende mi burdaydın yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Suyheuti
quote:
La olm sen niye gidipde o adi Erick denen lavuğun clanına girdin? Sen onun ne mal olduğunu bilmiyomusun?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
quote:
Napıyım Baska İtem Veren Adam Yok EL mecbur bende rahatsızım gavurların arasında olmaktan dediklerini zor anlıyorum
quote:
quote:
quote:
Napıyım Baska İtem Veren Adam Yok EL mecbur bende rahatsızım gavurların arasında olmaktan dediklerini zor anlıyorum
Alıntıları Göster
Başka Yorum Yokmu Okuyup Gecmeyelim ARkadaslar Lütfen
quote:
Başka Yorum Yokmu Okuyup Gecmeyelim ARkadaslar Lütfen
Alıntıları Göster
Saol BUffertheron
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
O clanın lideri varya Erick denen mal herif türklere küfür ediyo. Ben kızdım ona PM attım kardeşim seni türklerle ne alıp veremediğin var niye sevmiyosun, sana yoksa bişey mi yaptılar dedim. Yok bişey yapmadılar ama sevmiyorum yine de dedi. Ben de dedim madem bişey yapmadılar o zmn bilip bilmeden küfür etme ben de türküm dedi. O da lol dedi. Sana da bi ricam var eğer o clanda türk varsa bunları bilmelerine rağmen HyuGa nın selamı var de siz nebiçim insansınız, insan kendi ırkına küfreden adamın yanında nasıl bulunur de ve ana avrat kay gitsin. Onlar bunu fazlasıyla hakediyo. Çünkü o insanlar bunları bilmelerine rağmen o adamın clanından item alabilmek için g*tünü bile verebilcek insanlardır. Sen de üzerine alınma. Dana çok sağlam clanlar var sana item yapabilecek. O yüzden o clanda fazla kalma.
quote:
Orijinalden alıntı: Suyheuti
quote:
quote:
quote:
O clanın lideri varya Erick denen mal herif türklere küfür ediyo. Ben kızdım ona PM attım kardeşim seni türklerle ne alıp veremediğin var niye sevmiyosun, sana yoksa bişey mi yaptılar dedim. Yok bişey yapmadılar ama sevmiyorum yine de dedi. Ben de dedim madem bişey yapmadılar o zmn bilip bilmeden küfür etme ben de türküm dedi. O da lol dedi. Sana da bi ricam var eğer o clanda türk varsa bunları bilmelerine rağmen HyuGa nın selamı var de siz nebiçim insansınız, insan kendi ırkına küfreden adamın yanında nasıl bulunur de ve ana avrat kay gitsin. Onlar bunu fazlasıyla hakediyo. Çünkü o insanlar bunları bilmelerine rağmen o adamın clanından item alabilmek için g*tünü bile verebilcek insanlardır. Sen de üzerine alınma. Dana çok sağlam clanlar var sana item yapabilecek. O yüzden o clanda fazla kalma.
Alıntıları Göster
Çok doğru
Up
quote:
Orijinalden alıntı: V3
Up
balyoz ben NoBody yani JandeRMaGe dmeek forumdaşız:D
quote:
Orijinalden alıntı: GuySmiley
balyoz ben NoBody yani JandeRMaGe dmeek forumdaşız:D
Alıntıları Göster
beni tanıyan warmı asdgaqa???????????
quote:
Orijinalden alıntı: aytacc
beni tanıyan warmı asdgaqa???????????
Alıntıları Göster
orc larda en iyi clan Lotus yanında işaretler var ama yapamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Lethargica
orc larda en iyi clan Lotus yanında işaretler var ama yapamadım
Alıntıları Göster
Weirdgirl bence. Kral adayıydı en sonunda oldumu olmadımı bilmiyorum ama üstüne tanımam.
quote:
Orijinalden alıntı: SpEeDy!
Weirdgirl bence. Kral adayıydı en sonunda oldumu olmadımı bilmiyorum ama üstüne tanımam.
Alıntıları Göster
erick Atatürke küfür etmişti o gündün sonra gözden düştü
quote:
Orijinalden alıntı: atom_525
erick Atatürke küfür etmişti o gündün sonra gözden düştü