Şimdi Ara

Pathos ' un En Gözde İsimleri Sizce Kimler ...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ARkadaslar yorumlarınızı bekliyorum ...

• Valla Pathosa bi ara ugradıydım hafta sonu savas oldugu zaman.Commanddan SheRewD falan diyorlardı genellikle.Levelini falan bilmiyom humanlardan biri iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styscher

Valla Pathosa bi ara ugradıydım hafta sonu savas oldugu zaman.Commanddan SheRewD falan diyorlardı genellikle.Levelini falan bilmiyom humanlardan biri iste.
    Baska Yorum Yok mu koskoca forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLy0z

Alıntıları Göster
    En büyük benim :D şaka bi yana Erick'in adı çok geçiyo ama hiç bi Türk'ün o adamı sevdiğini sanmıom yani en azından gördüklerim o yönde.Bi de Alperion mu ne öyle bi roguenün ismini çok duydum.Tabi bunlar karuslar için insanları bilemiycem.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BaLy0z

La olm sen niye gidipde o adi Erick denen lavuğun clanına girdin? Sen onun ne mal olduğunu bilmiyomusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: metamania

En büyük benim :D şaka bi yana Erick'in adı çok geçiyo ama hiç bi Türk'ün o adamı sevdiğini sanmıom yani en azından gördüklerim o yönde.Bi de Alperion mu ne öyle bi roguenün ismini çok duydum.Tabi bunlar karuslar için insanları bilemiycem.

Alıntıları Göster
    hani beni beni unuttnuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Alıntıları Göster
    Orclar'da v3,t0m,mali,c0m3tug,gellkuzzum vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerci90

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cerci90

Vay sende mi burdaydın yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

quote:

La olm sen niye gidipde o adi Erick denen lavuğun clanına girdin? Sen onun ne mal olduğunu bilmiyomusun?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

Napıyım Baska İtem Veren Adam Yok EL mecbur bende rahatsızım gavurların arasında olmaktan dediklerini zor anlıyorum

• quote:

quote:

quote:

Napıyım Baska İtem Veren Adam Yok EL mecbur bende rahatsızım gavurların arasında olmaktan dediklerini zor anlıyorum

Alıntıları Göster
    Başka Yorum Yokmu Okuyup Gecmeyelim ARkadaslar Lütfen

• quote:

Başka Yorum Yokmu Okuyup Gecmeyelim ARkadaslar Lütfen

Alıntıları Göster
    Saol BUffertheron
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

O clanın lideri varya Erick denen mal herif türklere küfür ediyo. Ben kızdım ona PM attım kardeşim seni türklerle ne alıp veremediğin var niye sevmiyosun, sana yoksa bişey mi yaptılar dedim. Yok bişey yapmadılar ama sevmiyorum yine de dedi. Ben de dedim madem bişey yapmadılar o zmn bilip bilmeden küfür etme ben de türküm dedi. O da lol dedi.
    Sana da bi ricam var eğer o clanda türk varsa bunları bilmelerine rağmen HyuGa nın selamı var de siz nebiçim insansınız, insan kendi ırkına küfreden adamın yanında nasıl bulunur de ve ana avrat kay gitsin. Onlar bunu fazlasıyla hakediyo. Çünkü o insanlar bunları bilmelerine rağmen o adamın clanından item alabilmek için g*tünü bile verebilcek insanlardır. Sen de üzerine alınma. Dana çok sağlam clanlar var sana item yapabilecek. O yüzden o clanda fazla kalma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

quote:

quote:

quote:

O clanın lideri varya Erick denen mal herif türklere küfür ediyo. Ben kızdım ona PM attım kardeşim seni türklerle ne alıp veremediğin var niye sevmiyosun, sana yoksa bişey mi yaptılar dedim. Yok bişey yapmadılar ama sevmiyorum yine de dedi. Ben de dedim madem bişey yapmadılar o zmn bilip bilmeden küfür etme ben de türküm dedi. O da lol dedi.
    Sana da bi ricam var eğer o clanda türk varsa bunları bilmelerine rağmen HyuGa nın selamı var de siz nebiçim insansınız, insan kendi ırkına küfreden adamın yanında nasıl bulunur de ve ana avrat kay gitsin. Onlar bunu fazlasıyla hakediyo. Çünkü o insanlar bunları bilmelerine rağmen o adamın clanından item alabilmek için g*tünü bile verebilcek insanlardır. Sen de üzerine alınma. Dana çok sağlam clanlar var sana item yapabilecek. O yüzden o clanda fazla kalma.

Alıntıları Göster
    Çok doğru

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: V3

Up
    balyoz ben NoBody yani JandeRMaGe dmeek forumdaşız:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuySmiley

balyoz ben NoBody yani JandeRMaGe dmeek forumdaşız:D

Alıntıları Göster
    beni tanıyan warmı asdgaqa???????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacc

beni tanıyan warmı asdgaqa???????????

Alıntıları Göster
    orc larda en iyi clan Lotus yanında işaretler var ama yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethargica

orc larda en iyi clan Lotus yanında işaretler var ama yapamadım

Alıntıları Göster
    Weirdgirl bence. Kral adayıydı en sonunda oldumu olmadımı bilmiyorum ama üstüne tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

Weirdgirl bence. Kral adayıydı en sonunda oldumu olmadımı bilmiyorum ama üstüne tanımam.

Alıntıları Göster
    erick Atatürke küfür etmişti o gündün sonra gözden düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom_525

erick Atatürke küfür etmişti o gündün sonra gözden düştü

Alıntıları Göster
    insanlarda saints clanı süper bi clan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.