Şimdi Ara

PATHOSDA 70 LWL MAGE SATILIKDIR (İST) içi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMLAR İSTANBUL İÇİ CİDDİ ALICILAR İÇİN FİYAT TEKLİFLERİ BEKLİYORUM
    İTEMLER
    +7 COMPLETE SET
    +7 ELİXİR
    +0 EP
    +0 ROC
    +7 DD (15) KAFALIK
    +9 VE +10 HEALT KÜPELER
    WALKİYE ARMOR KAFALIK VE ÜSTLÜK HELT +300
    NP : 2XX XXX
    BANKADA +7 RAPTOR
    SWİT SC TELEPORT SCROLLARI
    VE 10 GB YE YAKIN SATILICAK MALZEME

VESAYRELERİ BİREBİR GÖRÜŞME İLE GÖSTEREBİLİR KİŞİYE SUNABİLİRİM CHAR SATIŞI ÜMRANİYEDE OLUCAKTIR LÜTFEN CİDDİ ALICILAR MESAJ ATSINLAR MSN ADRESİM cinnet_83@.m.s.n.c.o.m riwriwriw_@.h.o.t.m.a.i.l.c.o.m.

NOT : CHARIN İLK SAHİBİYİM CHAR KALİTELİ BİR CLANDA OLUP HİÇKİMSEYLE BİR HUSUMETTE BULUNMAMIŞTIR ( 1 lwl den 70 lwl e kadar gold premium kullanılmıştır ) oyun içinden ulaşmak için xxtanerrxx üstdüzey charlardan hakkımda bilgi alabilirsiniz
    buda char
    (erkekti kız a çevirdik )

• sa... charın ve clanının kalitesi tartısılmaz ark.lar...azda olsa tanırım birlikte oynamıslıgımız var gerek PuLSaR dayken gerekse EXCALIBUR dayken... hayırlısı olsun ne diyelim...

BU ARADA İTEM SATIYOMUSUN GB OLARAK AMA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuLSaR-EXCALIBUR -- 16 Nisan 2007; 19:14:41 >
  • teşekkürler kardesim oyun içinde sık sık karşılaşıyoruz aradıgın itemi bana yazarsan arastırabilirim pulsarı bırakmana üzüldüm simdi hacklenmis lwl düşüsürlmüs yazık oldu o chara kaliteli bi chardı ve aquarium elemanlarını cok seviyorum bisüre birlikteydik encok zevk aldıgım clan diyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinnet53

teşekkürler kardesim oyun içinde sık sık karşılaşıyoruz aradıgın itemi bana yazarsan arastırabilirim pulsarı bırakmana üzüldüm simdi hacklenmis lwl düşüsürlmüs yazık oldu o chara kaliteli bi chardı ve aquarium elemanlarını cok seviyorum bisüre birlikteydik encok zevk aldıgım clan diyebilirim

bende teşekkür ederim güzel sözlerin için...pulsarı bırakmak istemesdim ama maddi sıkıntı yüzünden sattım işimede yaramadı deil ama su anki haline üzülmüyorda deilim.sevilen sayılan bilinen bir charda ...bugun seni gördüm yeni stafımı gösterdim sanırım +9 viper aldımda:P manyak birsey yaw :P evet seninle az oynamadık kaliteli insanlar birbirni bulur zaten:p bak burda bile karsımdasın

bana cristal ring lazım 2 dene ( ucuz ve np kasmadıgım için simdi en güzeli exde o :) )
    earring aklımda yok sahsen bilgi verirsen sevinirim
    neck aldım blue dragon odagözel ex için ideal
    belt boşver:D
    ha bide don hariç complate lazım 4parca
    woe +7 yada ice 'sıda olur erenion lazım
    yeter cok yazdım:p

bilgilerini bekliyorum tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuLSaR-EXCALIBUR -- 17 Nisan 2007; 18:40:51 >

• cristal ring arastırırım senin için +7 complete üstlük bende var piyasa neyse daha uygunundan veririm sana aklında bulunsun roc takas edicem +1 ep ye alıcı bulursan adres belli bende ep de var ss ile takas etmeyi düşünüyorum ve +9 viper stafın aklımı aldı hani çok güzelmiş hayırlı olsun
  • seni tanıdım gerçektende süper birisisin jawsss bunu tanıyonmu?
  • hakkımdaki yorumuhn için çok teşekkür ederim excalibur kardesimizin de dedigi gibi kaliteli insanlar birbirlerini bulurlar
    ve JAWSSS ' ı
    tanımammı cok sevdigim bi arkadaşımdır ve başarılı bi player o benim deme şimdi :) bu arada 70 + warior arkadaşlar ve priest arkadaşlar arıyorum 70 görevi için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tşkler yardımın için... kampanyayı yakalayıp indirimli verdigin için complate robu cok tşk ederim... cok sey yapcaz seninle ilerde :P + 8 complate içinde clanda sorusturma baslattım...bu arada hakikaten viper dehset birsey...cristal +8 moduna geri dönebilirim bu arada bakalım hangisi hayırlı olucak..suandaki damgelerden cok memnunum ama neden daha fazla olmasın:D bu arada jaws 'ında dediği gibi güzel oynar taner azda olsa birlikte oynadık ordan biliyom:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuLSaR-EXCALIBUR -- 19 Nisan 2007; 12:39:52 >
  • TEŞEKKÜRLER AZ ÖNCE GAZ ODASINDA YATTIM MORALİM COK BOZULMADI BİFROSTU Bİ GEZİNEYİM DEMİŞTİM SAGLIK OLSUN BU ARADA BİTANE CRİSTAL RİNG BULDUM ÇEKTİM PAZARDAN SENİNDİR
  • hişt dur cekme herseyi borctan kafayı kaldırımıcam yoksa:D dün gece kafalık aldım bide clanda onada ödeme yapıcam yandım benn yandım:D kaldı 2 parca sonra ex olayına gircem tamamiyle:D
  • WALLA AYARLA DEDİN AYARLADIM :d BU ARADA KENDİMEDE DUAL AGATE RİNG ALDIM BİTANE DAHA AGATE ARIORUM SATAN OLURSA BANA ULAŞTIR PLS +1 YAPICAM MAGENİN İTEMLERİ DEGİŞMİŞTİR EKLEMELER YAPIYORUM DUAL AGATE VE +1 EP EKLENMİŞTİR ROC YOK CHARDA +0 EP DE VAR FAZLADAN 1 ADET AGAATE İÇİN HABER VEREBİLİCEKLER PM LERİNİ BEKLİYORUM HERKESE İYİ OYUNLAR BASARILAR DİLİYORUM

• eenapalım almıssan hakkını vericez:D tamam agete olayınada el koyucam ama ilk önce ohuna girmem lazım:D
  • sırf bu yüzden hiç giresim gelmiyor zaten nereye kadar premiumda almıcam oyun düzelene kadar her ay yatır sen 40 ytl gold premiuma adamlar yesinler hakkını eylem eylem üstüne ama duyan yoq elbet bunada bişiy düşünürler lwl kasmıcam bi süre zaten girdigi serverda satış yapıcam item toparlim biraz chara
  • aslında en güzelini yapıyorsun ama sadece ticaret icinde oyuna girmek sacma gibi geliyo...ben bronz alıyom serverlar düzlene kadar böyle gidicek...15milyona güzel bi item alamam reelde ama sen gold alıyosan saglam bi item alırsın sanırım tabi yine bu senin secimin oyunda online olmak sohbet etmek bile güzel demi:P bugun yaptık gene piyasa:D ama satılcak birsey kalmadı eksiklerim bitti gibi ama seninkileri napcaz ??

• Excalibur bugün konuşmuştuk sana tam +7 complete ayarlıodum o kadar item yaktım önden +7 ye geçerken yandı ama sana bulucam ben +7 complete pazarada bronze earning vardı 500m di çekicektim tereddütte kaldım çekmedim fiyat uygun gelmişti keşke çekseydim.
  • evet hayırlısı diyorum yawas yawas yapmayı planlıyorum eskisi kadar online kalamicam artık
    ufak ufak düzelim charları :)
  • bestm kardes 500m ye çekmeyin cristal ring i 300 350m artası olması lazım
  • xxtanerxx sen misin bende pathosta oynuorum da sen Aquarıoum mu ne bunda deilmiydin
  • Cinnet crystal ring değil bronz esarning 8hp 10 def mage için en ideal küpelerden biri.
  • evet kardes aquarium daydım şuan n3rwana dayım bakalım hayırlısı clan önemli degil önemli olan clandaki playerlar ın kalitesi ve dürüstlügü bakalım dalga hangi limana sürükler zaman göstericek bu arada cristal earning güzel bi takı ama +1 i ni takmak daha iyi olur bende +10 healt küpe var simdilik güzel biraz daha zengin olursam +1 dual agateyi tamamlim cristal earning + 1 yapmayı planlıyorum
    inşallah :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.