evet kardes aquarium daydım şuan n3rwana dayım bakalım hayırlısı clan önemli degil önemli olan clandaki playerlar ın kalitesi ve dürüstlügü bakalım dalga hangi limana sürükler zaman göstericek bu arada cristal earning güzel bi takı ama +1 i ni takmak daha iyi olur bende +10 healt küpe var simdilik güzel biraz daha zengin olursam +1 dual agateyi tamamlim cristal earning + 1 yapmayı planlıyorum inşallah :)
yavvummm:D
evet o eski bir AQUARIUM 'ludur yukardada söyledigi gibi AQUARIUM lu olmanın farkını yasamış birisidir:P cok abarttım galiba:D neyse coşmuş gidiyonuz bakıyomda :) paralar gani bu oyunda sayısal yada iddaa varda benmi bilmiyom:D...bugun savasta pek bulunumadım ama azda olsa zevkliydi neyse cok cene iyi deildir...bronz beltte 8 hp 10 def varsa peki mage earringde ne var ulen okadar cok uniqe item varki hangi birinde nevar kafam karısıyo:D cristal +8moduna gelirsem def lazım olucak...help meeeee pülüssss:P
yalan olduk 70 asasını +6 ya bnasarken yaktım dün gece 3 de ama telafi etmeye calısıyorum +3 ron's staff aldım ve +8 salamander aldım salamanderin vuruslarını cok begendim elixire elveda dedirtecek cinsten bu arada halen agate arıyorum nakit sıkıntısındayız ama aşarız zamanla bunuda oyun bi düzelse para sorun olmicak bekliyoruz işte