Şimdi Ara

###Pathosda Krallığa Aday BaLy0z ### (Karus) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakma desem mi bilemiyorum ama eski clanımn geldiğini gördm (şu anki clanım)onlar için yapmam gerekiyordu.Bir başka nedenide şu o harpy queni kesen warriora baktm bayağı sağlamdedim bu bi harpy quen bide talosu hiç zorlanmadan idare eder çektm bende ama talosta anladı warriorn sağlam oldğunu heallerlara daldı
  • ben de eski clanindaydim ama yaptigin hareketi onaylamiyorum, biz kestik zaten, adam debelenip duruyordu townladi sonunda
  • Tmm ya onaylama eski konuları niye açıyosnki kutuda size çıkmş zaten daha neyin hesabını yapıyosn
  • quote:

Orjinalden alıntı: 60olmakSHARD

Arkadndaym abi sen fazla konşma ya sende ben hiç icraat göremiyorum ama hep milleti küçümsüyosn önce sen skill dizmeyi öğren

quote:

Orjinalden alıntı: 60olmakSHARD

Tmm ya onaylama eski konuları niye açıyosnki kutuda size çıkmş zaten daha neyin hesabını yapıyosn

hesap falan yaptigim yok, elestri yapan kendime bakmali ilk önce.
  • ben sana oyumu veririm ama sende bana 100m verecen

McNicky Priestim var 50 lwl buffer and heal şuan oyunda yokum
  • kardeş clanda yer varmı lvl 59 priest alıyorum orc yarına yer varsa benide alırmısın 60 a kasıp cz de buff veririm heallarım felan oyum sana hele bi gireyim
  • aq adam bi oy istio istediğine pişman ettiniz aq clandakiler kullanıyorsa adam ne yapsın alla alla
  • Baly0z dostum oyum sana Birde Belkim Hatırlarsın senden Bir Ricam olmuştu sakın unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 20 Kasım 2006; 22:34:40 >
  • Evet arkadaslar pathosda kral ben oldum bazı human arkadaslar çatlasın :D
  • Ben humanım seni gördüm czde kaçıodun :d
  • tüh oy veremeden banladım. neyse kral olmuşsun tebrikler
  • tmm kardeş oy veriim..
  • sen insan değilmisin humanlarla muhattap olmam diyorsun olympiada olsaydın gene veremezdim çünkü humanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaLy0z

Evet arkadaslar pathosda kral ben oldum bazı human arkadaslar çatlasın :D

aga para pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 21 Kasım 2006; 16:36:27 >
  • BANA BIRAZ YARDIM EDERSEN OYUM SANA ID : VECTRON
  • pm ime bakmadın bile(eskiden HaRDNiGHT - -- - >DarK61SouL)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

pm ime bakmadın bile(eskiden HaRDNiGHT - -- - >DarK61SouL)

kusura bakma pa$am pm acınca dc yiyorum :(
  • anlıyorum seni saol herşey için:)
  • Balyoz pasa insanlarla cok icli dislisin senin gibi kral zor bulunur
  • Tebrikler Baly0z. 1M vermiştin onun içinde teşekkürler. Gerçi daha 55 Lvlim eziğiz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.