Şimdi Ara

###Pathosda Krallığa Aday BaLy0z ### (Karus) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 60olmakSHARD

Kusura bakma desem mi bilemiyorum ama eski clanımn geldiğini gördm (şu anki clanım)onlar için yapmam gerekiyordu.Bir başka nedenide şu o harpy queni kesen warriora baktm bayağı sağlamdedim bu bi harpy quen bide talosu hiç zorlanmadan idare eder çektm bende ama talosta anladı warriorn sağlam oldğunu heallerlara daldı
    hastamısın sen bee***** yapıyorsun birde warrior ikisinede dayanır fiye dalga geçiyorsunn nah dayanır o warrior ikisinee sende insanlık olsa bir oyun için anana laf harpy queen kesiyor adam üstüne talos çekiyorsun

• Bu adamı kral seçen orcların aklına ben adm para için sizden oy istedi admn derdi başka ne bilim herkes kral olmak için kral olur bu admn derdi item yapmakmş çakal herif ve bu adam gerçekten ama gerçekten çok ezik czden biliyorum atıyla geliyo czye her defasında atıyla yerde görüyorum bence dikkat edin bu kadar ezik admları kral yapmayn
  • kac kez exp event yaptın? krallik cursed kesmek icin milleti organize etmek yada cz de saklambac oynamak diildir.
  • bu adami iyi taniyin exp event yapmaz bisi yapmaz, para icin clan ve allysini satar, insanlarin gece gündüz ugrasip para kasip aldigi rogue earring ödünç alip geri vermez(ben degilim freemoon16 adli arkadasin itemi), (çalar), muhtesem koxperdir, pathosda olanlar bilirler odin adli vietnamli warrior en buyuk turk dusmanidir, kralda bu sahsin en buyuk yalakasi bir kral ancak bu kadar 3 kagitci olabilir, bir dahaki sefere oy alirmisin hayir babayi alirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 30 Kasım 2006; 2:47:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

bu adami iyi taniyin exp event yapmaz bisi yapmaz, para icin clan ve allysini satar, insanlarin gece gündüz ugrasip para kasip aldigi rogue earring ödünç alip geri vermez(ben degilim freemoon16 adli arkadasin itemi), (çalar), muhtesem koxperdir, pathosda olanlar bilirler odin adli vietnamli warrior en buyuk turk dusmanidir, kralda bu sahsin en buyuk yalakasi bir kral ancak bu kadar 3 kagitci olabilir, bir dahaki sefere oy alirmisin hayir babayi alirsin

Odın turk eminmisin pm attım ya cvp gelmedi neden
  • SEnin gibi kral Zor bulunur EMMe heç bi ugraş göremıoz kral oldugundan bu yana insan biRaz PRA dagıtır deMi
    Şaka Şaka Gercektn İyi bi kralsın gercegi bana bi faYdan olmadı ama Yinede SAĞOL
  • quote:

Orjinalden alıntı: elizeR

kac kez exp event yaptın? krallik cursed kesmek icin milleti organize etmek yada cz de saklambac oynamak diildir.

• exp event yapamıorum cünkü bug var istersen ticket at sor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

bu adami iyi taniyin exp event yapmaz bisi yapmaz, para icin clan ve allysini satar, insanlarin gece gündüz ugrasip para kasip aldigi rogue earring ödünç alip geri vermez(ben degilim freemoon16 adli arkadasin itemi), (çalar), muhtesem koxperdir, pathosda olanlar bilirler odin adli vietnamli warrior en buyuk turk dusmanidir, kralda bu sahsin en buyuk yalakasi bir kral ancak bu kadar 3 kagitci olabilir, bir dahaki sefere oy alirmisin hayir babayi alirsin

arkadasım ben item fln calmadım tamam mı ? freemoon16 ya glass belt takas ettim oda bana dual rogue earning , elf-metal earning ve md +8 verdi bende kabul ettim 30 dk sonra bana pm attı rogue earningin birini ver dedi bende vermiorum biz böle anlaştık dedim bunu aperion vs. istedigine sorabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.