Şimdi Ara

Patlayan çakma şarj aleti Resimli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
7.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm yakınlarımı tembihlediğim bi konu, geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

kondansatör patlak gibi yada patlıyacak... çıkışı etkilemez ama parazite karşı filitre elemanı devre dışı kalmış oluyor... bence direkt değiştir... garantiye girip girmediğini kontrol et... açıp tamir etmeye kalkma...

Hocam dunde hic yapmamasi gereken bisey yapti, sarjdayken arama geldi o ekranda kitlendi kaldi, zar zor ana ekrana dondugumde dokunmatik ve tuslar asiri gec tepki veriyodu reset atinca geldi kendine. Acaba elektrik akimindan filan olmus olabilirmi?
    Ben pek anlamiyorum elektrik akimi filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HappyBlack kullanıcısına yanıt
    olabilir bence o şarj aletinde şarj olurken konuşma hatta eline alma usb ile şarj oluyor olması gerek usb portundan şarj et...
  • quote:

olabilir bence o şarj aletinde şarj olurken konuşma hatta eline alma usb ile şarj oluyor olması gerek usb portundan şarj et...

Cok sagolun hocam uyardiginiz icin, eski cihazimin adaptorunu kullanicam, simdi denedim ses falan gelmiyor ondan saglam.
    Apple store da persembeye kadar randevular full doluymus. Heralde biraz zahmetli olacak onu degistirmem.

• Ev için orjinal tabii ama benim gibi cafesinde kullananlar, müşteriye vermek zorunda kalanlar orjinal alamıyor :)

Ama bugüne kadar hiç bir sıkıntısını görmedim. Tabi kullandıklarım yine 1 kalite, markası duyulmuş adaptörler..
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Hocam aklima takilan bisey var da, bu kodansator sarj kablosuna zarar verme ihtimali varmi, kullanmam problem teskil edermi?
    Birde cihazda simdiye kadar herhangi bir tahribat yaratmasi soz konusu olmusmudur?

• HappyBlack kullanıcısına yanıt
    kısa devre olmadıkça zarar vereceğini sanmam... + sigorta atar...
  • quote:

kısa devre olmadıkça zarar vereceğini sanmam... + sigorta atar...

Sagolun hocam.
    İcimi rahatlattiniz.

• Arkadaşımın başına geldi sadece priz biraz eridi.
  • Arkadaşlar konuyu hortlattım kusura bakmayın. Ancak alakalı olarak bu başlığı gördüm

http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-general-mobile-discovery-3in1-ev-ve-arac-sarji-data-kablosu/productDetails.aspx?productId=telsarjcs4ugmdsc3&categoryId=16113

Yine aynı markalı ürünü aldım hepsiburada'dan. İlk alışımın ikinci gününde cızırtılar çıkararak sigortaları attırdı ve cihaz yanarak kullanılamaz hale geldi.. Neyse bunda üretim hatası olmuştur diyip Hepsiburada'ya geri yolladım ve hemen yenisini yolladılar. Bu sefer ne mi oldu ? Aldığımın birinci haftasında adaptörün kafa kısmı büyük bir patlama sesiyle 5 metre öteye uçtu ve sigortaları attırdı. Oda arkadaşım ve ben büyük tehlike atlattık. Size tavsiyem üç kuruşluk şarj aletleri yerine gidin orijinalini alın. Hiçbir şey canınızdan kıymetli değil.. Hayatımın geri kalanını estetik operasyonlar silsilesi ile geçirmek zorunda kalacaktım az daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dambara -- 8 Ekim 2014; 22:06:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Arkadaşlar bu şarj aleti hb aldığım 4s telefonun yanında hediye geldi.
    Orijinal şarj amerikan priz ve adaptörü de var.
    Şimdiye kadar bu çakmalara güvenmediğimden hep orijinal ile şarj ettim.
    Geçenlerde bir deneyim dedim prize takmamla birlikte büyük bir ses ve kıvılcımla patlaması bir oldu. Allah'tan telefona bir şey olmadı.
    Aman ha 3 kuruş ucuz diye sakın çakma ürün kullanmayın mazallah yangın bile çıkarabilir.
    Markası Case 4U. Herkes bilsin. Sakata gelmeyin :)

Patlayan çakma  şarj aleti Resimli Patlayan çakma  şarj aleti Resimli Patlayan çakma  şarj aleti Resimli Patlayan çakma  şarj aleti Resimli Patlayan çakma  şarj aleti Resimli

Gercekten cok gecmis olsun bende korkuyorum o jarzlardan.
    5smin jarzi bozuldu gittim kadikoyden aldim orjinal dendi guvenmedim amcamla degistim

• bende orjinallik takıntısı var.orjinal şarj aleti olmadıgı sürece takmıyorum.batarya ömrünü kısaltıyor hemde tehlikeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dambara

Arkadaşlar konuyu hortlattım kusura bakmayın. Ancak alakalı olarak bu başlığı gördüm

http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-general-mobile-discovery-3in1-ev-ve-arac-sarji-data-kablosu/productDetails.aspx?productId=telsarjcs4ugmdsc3&categoryId=16113

Yine aynı markalı ürünü aldım hepsiburada'dan. İlk alışımın ikinci gününde cızırtılar çıkararak sigortaları attırdı ve cihaz yanarak kullanılamaz hale geldi.. Neyse bunda üretim hatası olmuştur diyip Hepsiburada'ya geri yolladım ve hemen yenisini yolladılar. Bu sefer ne mi oldu ? Aldığımın birinci haftasında adaptörün kafa kısmı büyük bir patlama sesiyle 5 metre öteye uçtu ve sigortaları attırdı. Oda arkadaşım ve ben büyük tehlike atlattık. Size tavsiyem üç kuruşluk şarj aletleri yerine gidin orijinalini alın. Hiçbir şey canınızdan kıymetli değil.. Hayatımın geri kalanını estetik operasyonlar silsilesi ile geçirmek zorunda kalacaktım az daha...

Hocam aynı ürünü aldım. Şarj etmiyorken prizde boşta duruyordu. Bir ara ÇAT diye bir ses geldi. Dedim ne oluyor.

Gittim ilk anda anlamadım. "Herhalde üst kattan geldi" dedim.

Sonra odada bir kesif koku. Ara tara derken aha aşağıdaki gibi olmuş cihaz. Kapağı ayağıma batınca anlayabildim.

Patlayan çakma  şarj aleti Resimli

Tabi hem ev içindeki hem de sayacın bulunduğu sigortalar koruma amaçlı kendini kapatmış.
    Hayır şarj edilen bir şey de yoktu. Boş boş duruyordu.

Belki voltaj indi-çıkdı diyeceğim ama be arkadaş ne dandikmiş o zaman senin koruma devren.

Bundan sonra benim için bitmiştir bu marka!

İade de almıyor HB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 14 Ekim 2014; 1:22:05 >

• çok geçmiş olsun,sağlığınıza zarar gelmemesi en önemli durumdur.
  • orjinalden şaşmamak lazım
  • Bir de bu haber şimdi girdi ki oof of of...

http://www.haberturk.com/gundem/haber/999576-yanginda-4uncu-kattan-atlayan-liseli-aycan-oldu

Bir daha orjinal şarj aleti dışında cihaz almam açıkcası!

HB'ya onarım için iade ettim bugün. Ama değişmesini isteyeceğim açıkcası...

Hatta fark verip orjinal alacağım kesin kararlıyım!
  • Hepsiburada'dan bu markanın taşınabilir şarj cihazını aldım şu an bu konuyu görünce pişman oldum.Bir sakatlık çıkmaz umarım.
  • benimde 10 liraya aldığım subzero marka usb adaptörüm 8.8 amperlik taşınabilir şarj cihazını şarj ederken aşırı ısınmadan dolayı devresi yanıp bozuldu. Param olmadığından kalitelisini alamayıp yine aynı adaptörü aldım :( ısınınca çıkarıyorum.
  • bu yine iyi benim çakma sarj aleti patladıgında iki metre uzagındaydım usb kablosu bana kadar geldi

• Orijinalde bile tisk varken Çakma asla kullanmayın kutudan çıkanı kibarca kullanırsanız 4 sene ömrü var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.