Şimdi Ara

Patlayan çakma şarj aleti Resimli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
7.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler dün benimde güç adaptörü yandı telefon şarjdayken..
    Kutudan gelen adaptör ve kabloyu kullanıyordum yani durduk yere bı küçük sarı ışık patlaması ve bir koku geldi.. sigortayı falan attırmış ...
  • limangoda çok ucuza satılıyordu bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim tel yurt dışından geldiği için amerikan fiş ( 2 tane ince uçlu). Bunu kullanmak için dönüştürücülü kullanıyorum. Bu zamana kadar sıkıntı çıkmadı. Kablo değiştim sürekli ve şimdi yine kablom arızalandı. Açık söylemek gerekirse 75 tl ye 2 metre kabloda çok pahalı. Adaptörden yana sıkıntı yok bu yüzden size soriyim dedim.
  • Valla büyük birşey atlatmışsınız. Baya kötü bu çakma mallar ne ile yapıyorlarsa artık milletin canına kast ediyorlar. Her zaman orjinali tercih etmişimdir , yan sanayi çok tehlikeli . Geçmiş olsun , bazı arkadaşlar da böyle konuları takip etsinler ve ASLA çakma aletler ALMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temelreiss -- 26 Nisan 2015; 17:48:10 >
  • Powerbank, adaptör, kablo, batarya çakma.
    Hiçbi sorun da yaşamadım.
    Bunları orji alsam 500 tl tutar.

İçinden 4 tane tel geçen basit bi kablo için 50-100 lira para istiyorlar böyle en ufak şey için de Apple'ı zengin edemem yani.

Kulağımda patlamadığı sürece sorun yok. Şarjdayken telefon çalınca da zaten kabloyu çıkarıp konuşuyorum.

• orjinal alalımda araba için 1 tane evde 1 tane işyerinde 1 tane derken maşşalah sağlam para gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

Arkadaşlar benim tel yurt dışından geldiği için amerikan fiş ( 2 tane ince uçlu). Bunu kullanmak için dönüştürücülü kullanıyorum. Bu zamana kadar sıkıntı çıkmadı. Kablo değiştim sürekli ve şimdi yine kablom arızalandı. Açık söylemek gerekirse 75 tl ye 2 metre kabloda çok pahalı. Adaptörden yana sıkıntı yok bu yüzden size soriyim dedim.

Ucuza gelsin diye "çakma" olanlarından almaya kalkarsanız, çoğunlukla 2 metrelik olanını bulamazsınız. Ayrıca bulacağınızın ne yapacağı belirsiz (muhtemelen şimdilik şarj edecektir ama kesinlikle data aktarımı yapmayacaktır; iOS sürümü değişince ve siz de yükseltirseniz şarj edip etmeyeceği de belirsiz....)

Hence Apple'ın orijinal kablosunun 2 metrelik olanı (sizin 75 TL dediğiniz) makulce fiyatlı ve 1 metrelik olanlarına göre biraz daha kalın ve sağlamca bir kablodur!.. Buna pahalı diyorsanız D & R'larda satılan, 1.5 metrelik Hama markalı olanlarından (beyaz ve siyah renkleri mevcuttur) düşünebilirsiniz; döviz artışına rağmen hala 60 TL'den satışta...

Bilginize...

• Merhaba arkadaşlar, konuyu hortlattım biliyorum :)
    Case4u Markası bizim firmamızın bir markasıdır. Bu tür bir olayla karşılaştığınızda hepsiburada ya geri gönderimini gerçekleştirirseniz bir kaç gün içinde yenisini sizin elinizde olacaktır.
    Gelelim patlama nedenine. Patlamanın asıl nedeni Ark dediğimiz olay.Yani basitçe özetlemek gerekirse Şarj aletinin ayaklarının prize tam oturmaması. Şöyle oluyor ; prize ütü vb taktıgınızda(aşşağıda gösteriyorum) prizimizin yuvası doğal olarak genişliyor. Şarj aletlerinin ayakları ise ince olduğu için yuvaya tam oturmuyor bir deyip bir deymeyince cazır cuzur sesler çıkartıyor bazende direk patlıyor. Bunu anlamanın en kolay yolu şudur ; adaptörü prize taktığınızda hafifçe sağa ve sola sallayın.Eğer adaptör aşırı derecede sallanıyorsa o prizi şarj aleti için kullanmayın.

Bu topraklı priz dediğimiz ütü,süpürge,elektrikli ısıtıcı v.s kullandığı priz tipidir.gözle görülecek kadar kalın ayakları mevcut

Patlayan çakma  şarj aleti Resimli

Sizden ricam bu tür bir konuyla karşılaştığınızda derhal hepsiburadaya geri gönderimini yapın. Müşteri memnuniyeti bizim açımızdan önemlidir.

Kılıf ve ekran koruyucu kalitemizede güveniyoruz. Begenmezseniz iade kabul ediyoruz :)

Tüm Case4U ürünlerimizi linkten görebilirsiniz ;
    http://www.hepsiburada.com/case204u/cep-telefonu-aksesuarlari-c-371967

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TayGuN4605 -- 9 Aralık 2015; 10:06:06 >

• ben 2-3 yıldır çakma sarj aleti kullanıyorum bütün gün sarj etmeme rağmen hiç patlamadı. sorun elektrik prizinde olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttec marka şarj aletlerini kullanıyorum evimde odalarımda sabit olarak takılı duruyor, 2 yıldır çok şükür patlamadı, patlamasa bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 28 Aralık 2017; 14:36:3 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.