Şimdi Ara

Patos Gloveler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar benim size patos gloveler hakkında bikaç sorum olucak
    1-)patos gloveler satın alınırken sadece bi çeşiti var değil mi?
    2-)patos glovelerin renkleri ve yoğunlukları neye göre değişiyor?
    3-)sizce ardream char için patosum hangi özellikte olmalıdır?

şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim

Saygılarımla...

• 1-) evet tek çeşit pathos glove var..

2-) renkleri seçeceğin ekstra class attack ına göre değişir. rogue seçersen yeşil mage seçersen pembe warrior seçersen kırmızı olur. unutma class ın neyse onu seçmiyorsun hangi class a ekstradan atak vermek istiyorsan onu seçiyorsun pathos glove da..

3-) bana göre mage..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

1-) evet tek çeşit pathos glove var..

2-) renkleri seçeceğin ekstra class attack ına göre değişir. rogue seçersen yeşil mage seçersen pembe warrior seçersen kırmızı olur. unutma class ın neyse onu seçmiyorsun hangi class a ekstradan atak vermek istiyorsan onu seçiyorsun pathos glove da..

3-) bana göre mage..

çok teşekkür ederim yardımın için kafamdaki soru işaretleri kalktı
    peki şu yoğun olanlarda class farklılıklarından dolayı m oluyor?
  • Bak sana bir şey önereyim.Mesela eline shard takacaksan posion dmg oldugu için pembe renkte parlayacaktır.Sen de shardın oldugu eline pembe pathos glove takabilirsin.Sherion un, Dark Vane'in varsa renklere göre uydurabilirsin.Yine aynı attack ı veriyor.CLass farketmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nett0x1c

Bak sana bir şey önereyim.Mesela eline shard takacaksan posion dmg oldugu için pembe renkte parlayacaktır.Sen de shardın oldugu eline pembe pathos glove takabilirsin.Sherion un, Dark Vane'in varsa renklere göre uydurabilirsin.Yine aynı attack ı veriyor.CLass farketmez.

hmm sanada teşekkür ederim kardeşim değişik bi fikir :D
  • Evet tek çeşidi var .
    Pek bir fikrim yok
    Ardreama bakıldığında int priestler , wariorlar ve asaslar magelere göre daha fazla def i olacağından mage seçmeni öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: BladerMaster

Evet tek çeşidi var .
    Pek bir fikrim yok
    Ardreama bakıldığında int priestler , wariorlar ve asaslar magelere göre daha fazla def i olacağından mage seçmeni öneririm

teşekkürler kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LooKFoRSpike

quote:

3-) bana göre mage..

Yoğunlukla kasteddin şey sanırım atak veya defans basılmış halini diyorsun pathosun etrafında elektirik kıvılcımı gibi bişey çıkıyorsa atak basılı böle ışın gibi bişey sürekli dönüyorsada defans basılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 13 Haziran 2009; 22:08:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

quote:

quote:

3-) bana göre mage..

Yoğunlukla kasteddin şey sanırım atak veya defans basılmış halini diyorsun pathosun etrafında elektirik kıvılcımı gibi bişey çıkıyorsa atak basılı böle ışın gibi bişey sürekli dönüyorsada defans basılı.

teşekkürler şimdi tamam patos bilgim bitmiştir daha fazlası olmas heralde :D
    yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
    saygılarımla...

• ardreamda mageler pek iş yapmıo bana gore eger dden varsa kafanda biraz daha az dagger yemek istiosan rogue defans kullan şeffaf yeşil yananlardan warriorlardanda ztn bşy bekleme ardream asas yeri asaslara daha iyi vurmak istiosanda kapalı yeşil yananlardan kullan kapalı yeşillerden daha iyi olacaktır yada bi delilik yap bi tarafı şeffaf yeşil olan rogue defans bi tarafıda atak olan kapalı yeşilden kullan şekil olacaktır ama elinde shard varsa mage atak kullan aynı renk olacaktır yada dv varsa priest defans kullan daha iyi güzel gorunecektır pek fazla damagede yememiş olursun parazitden maliceden felan anlatcaklarım bu kadar kardeşim kafana takılacak soru olursa sorablirsin :)
  • atak vermek derken neyi kastediyorsunuz yani mage rengini alırsam mageye daha mı çok vurcam? o zaman rgue almk daha mantıklı değil mi rogue daha ck ardreamda vururuz.:D
  • aynen öyle ustundede yazıor zaten örnek : mage attack power %3 yani yüzde 3 daha fazla vurursun bu yüzden ardream charların genelde rogue atak yada rogue defans kullanmaları şart hem defansınız azda olsa artıyor atak olursa atagınızda artıyor ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Is7aNbLu3

ardreamda mageler pek iş yapmıo bana gore eger dden varsa kafanda biraz daha az dagger yemek istiosan rogue defans kullan şeffaf yeşil yananlardan warriorlardanda ztn bşy bekleme ardream asas yeri asaslara daha iyi vurmak istiosanda kapalı yeşil yananlardan kullan kapalı yeşillerden daha iyi olacaktır yada bi delilik yap bi tarafı şeffaf yeşil olan rogue defans bi tarafıda atak olan kapalı yeşilden kullan şekil olacaktır ama elinde shard varsa mage atak kullan aynı renk olacaktır yada dv varsa priest defans kullan daha iyi güzel gorunecektır pek fazla damagede yememiş olursun parazitden maliceden felan anlatcaklarım bu kadar kardeşim kafana takılacak soru olursa sorablirsin :)

teşekkürler kardeşim sorum olursa sorarım
    saygılar..
  • quote:

aynen öyle ustundede yazıor zaten örnek : mage attack power %3 yani yüzde 3 daha fazla vurursun bu yüzden ardream charların genelde rogue atak yada rogue defans kullanmaları şart hem defansınız azda olsa artıyor atak olursa atagınızda artıyor ;)

usta tamam haklısın da mage basarsam mage bulsam elimden kaçamaz ama asas bulsam kacabilir
    mage daha mantıklı gelio mage atack basıcam büyük ihtimalle
    yinede düşnüyorum :D teşekkürler
  • Karar senin saygı duymak lazım ama şekil olucam diosan rogue ap def. tercih et derim :) hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim :)
  • quote:

Karar senin saygı duymak lazım ama şekil olucam diosan rogue ap def. tercih et derim :) hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim :)

saol abi yaptım :D
    aldım pathosları ve atak mage ayarladım
    hayırlısı bakalım memnun kalıcak mıyım
    yorum yapan ve okuyan herkese sonsuz teşekküürler kendinize iyi bakın
  • quote:

quote:

Karar senin saygı duymak lazım ama şekil olucam diosan rogue ap def. tercih et derim :) hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim :)

İyi tercih olmuş ben bi kere warrior priest atak kombinasyonununu denemişdim hiç memnun kalmadım en güzeli tek bi classa çalışmak böle bi warrior bi priest çok kötü oluyor.

• Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

quote:

quote:

İyi tercih olmuş ben bi kere warrior priest atak kombinasyonununu denemişdim hiç memnun kalmadım en güzeli tek bi classa çalışmak böle bi warrior bi priest çok kötü oluyor.

saol abi sizin sayenizde :D çok tşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.