Şimdi Ara

Pause Break tuşunu test etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde laptoop un klavyesine kahve döktüm sağ taraftaki numpad bölümüne geldi özellikle ve o günden beri o civardaki tuşlar yapış yapışdı her bastığımda tuş sanki içeriye yapışmış kalmış gibi gleiyordu bende tuşu söküp temizlemek için biraz araştırma yaptım ve sonunda bi gaza gelip deneidm ilk olarak hiç kullanamdığım Pause tuşunu söktüm ve geri taktım. Bu tuşu pek kullanmam ama sanırım video ve oyunlarda duraklatmaya yarıyor ama hem videolarda heöde oyun içerisnde bastığımda her hangi bir şey olmadı şimdi acaba tuşu takarken bi hata mı yaptım da tuş bozuldu yoksa ben kullanmayı bilmedeğim için bana m öyle geliyor?

Bunu anlamamın yolu nedir? En kolay bu tuşun çalışı çalışmadığını nasıl anlarım

EDİT: Keşke konuyu açmadan önce dk daha bekleseymiş. http://www.tamindir.com/keyboard-test/ ile test ettim çalışıyor. bu arada diğer tuşlarıda çıkarmayacağım şimdilik böyle idare ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBigStepTR -- 19 Aralık 2015; 1:33:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.