Şimdi Ara

Pavilion dv6 Windows 8 Sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün Windows 7 olan işletim sistemine yeni bir macera olması adına ve Windows 10 upgrade için Windows 8.1 kurdum malum yollardan uzun bir kurulumdan sonra masaüstü ekranına sorunsuz geldim Daha sonra karşıma Windows update leri çıktı bende sevinerek Hepsini kurdum bunlardan en önemlisi intel hd grafik ve amd ekran kartı yazılımiydi sonrasında yeniden başladığında cihaz boot ekranında açılmadan kapanmaya yani döngüye girmeye başladı sizce sorun nedir cihazın tam adı Pavilion dv6-3340et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncelleme sıkıntısı yaşıyorsunuz açamıyorsunuz da yeniden formatlayın.Bundan önce güvnli modda açmayı deneyin açılırsa ekran kartı sürücünüz hatalı program özelliklerden sürücülerini kaldırın amd sitesinden kurun güncelleştirmeler üzerinden değil.
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

aynı makinaya sahibim. ve aynı hatayı bende yaptım yaklaşık 3-4 ay önce. windows 7 yi formatlayıp 8.1 kurdum fakat bu problem bende de oldu. çok uğraştım çözebilmek için fakat ne yaptıysam olmadı. buralara yazdım, araştırdım çözüm yok. kimse yardımcı olamadı. bir gecede belkide 30 kere yeniden kurdum windowsu bu döngü sebebiyle. çaresini bulamadım...

sorun amd ekran kartı sürücüsünde. çünkü onun güncellemesini yapmadığımda hiçbir sıkıntı yok. ama onun sürücüsünü yüklediğim anda başlıyoruz döngüye. ekran kartın en son güncel sürücüsünden tutun da yeniden eskiye doğru bulabildiğim tüm sürücü versiyonlarını teker teker denedim. tabii her defasında windows u formatlayarak, temiz windows üzerine. ama nafile hiçbir şekilde bu sorunu çözemedim.

artık pes ettim, uğraşmıyorum... tekrar windows 7 ye döndüm, mutluyum... konuyu çok iyi anlıyorum çünkü emin ol bu problem ile benden daha fazla uğraşan birisi olduğunu sanmıyorum...

keşke yardımcı olabilseydim ama durum malesef bu şekilde...

Not: eğer bir şekilde çözebilirsen lütfen beni de bilgilendir...

• mmattafixx kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşımda asus bilgisayarına o da amd kartlıydı win8 kurdurdu aynı sıkıntıları yaşadı ve yukarda yazdığım şekilde üstesinden gelmiştim ekran kartı sürücüsünden olduğunu anlamıştım.amd sitesindeki olmazsa kendi sitesindekiyle idare edeceksiniz amd sürücü üreticiler sürücü konusunda amdyle biraz ters düşüyor heralde bazı markalarda amd sitesinden güncelleme yaptığınızda sıkıntı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmattafixx

Selamlar,

aynı makinaya sahibim. ve aynı hatayı bende yaptım yaklaşık 3-4 ay önce. windows 7 yi formatlayıp 8.1 kurdum fakat bu problem bende de oldu. çok uğraştım çözebilmek için fakat ne yaptıysam olmadı. buralara yazdım, araştırdım çözüm yok. kimse yardımcı olamadı. bir gecede belkide 30 kere yeniden kurdum windowsu bu döngü sebebiyle. çaresini bulamadım...

sorun amd ekran kartı sürücüsünde. çünkü onun güncellemesini yapmadığımda hiçbir sıkıntı yok. ama onun sürücüsünü yüklediğim anda başlıyoruz döngüye. ekran kartın en son güncel sürücüsünden tutun da yeniden eskiye doğru bulabildiğim tüm sürücü versiyonlarını teker teker denedim. tabii her defasında windows u formatlayarak, temiz windows üzerine. ama nafile hiçbir şekilde bu sorunu çözemedim.

artık pes ettim, uğraşmıyorum... tekrar windows 7 ye döndüm, mutluyum... konuyu çok iyi anlıyorum çünkü emin ol bu problem ile benden daha fazla uğraşan birisi olduğunu sanmıyorum...

keşke yardımcı olabilseydim ama durum malesef bu şekilde...

Not: eğer bir şekilde çözebilirsen lütfen beni de bilgilendir...

Hocam ben de şuan için Windows 7 ye döndüm belki w10 çıktığında tekrar denerim ama pek sanmıyorum olursa size pmden ulaşırım iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Benim arkadaşımda asus bilgisayarına o da amd kartlıydı win8 kurdurdu aynı sıkıntıları yaşadı ve yukarda yazdığım şekilde üstesinden gelmiştim ekran kartı sürücüsünden olduğunu anlamıştım.amd sitesindeki olmazsa kendi sitesindekiyle idare edeceksiniz amd sürücü üreticiler sürücü konusunda amdyle biraz ters düşüyor heralde bazı markalarda amd sitesinden güncelleme yaptığınızda sıkıntı oluyor.

Sağolun hocam bilgi icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam konu hortlamış oluyor ama win10 yükleyip bu sorunu aşmayı başarabildiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hocam konu hortlamış oluyor ama win10 yükleyip bu sorunu aşmayı başarabildiniz mi?
    hocam selam çok uzun zaman olmuş şuan size bu yazıyı aynı cihazdan yazıyorum fakat;
    Cihaza o dönem windows 10'u kurmayı başardım güncel amd yazılımı ile eğer yanlış hatırlamıyorsam.
    Stabilite ve performans adına Ubuntu 20.04 kullanıyorum. Pavilion dv6 Windows 8 Sorunu lütfen yardım

Hocam ekran kartınız neydi?Benim radeon hd 6550m'di.Official olmayan bir driver buldum amd'nin bu cihazlara sorunluymuş driverı diye official bir çözüm driver'ı yükledim ve çalıştı.Sizin de benzerse ekran kartınız driverınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hocam ekran kartınız neydi?Benim radeon hd 6550m'di.Official olmayan bir driver buldum amd'nin bu cihazlara sorunluymuş driverı diye official bir çözüm driver'ı yükledim ve çalıştı.Sizin de benzerse ekran kartınız driverınız nedir?
    hatirlasam gercekten size yardimci olurdum ama unuttum. Ubuntuda herhangi bir driver kurmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım hocam teşekkürler bilgi için.Aygıt yöneticisi tarzı bir yer varsa ekran kartınıza ordan bakabilir misiniz?Veya cihazınızın modeli tam olarak ne internette illa bulunur ekran kartı.
  • Pavilion dv6-3340et tam adı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.