Merhaba arkadaşlar.Masaüstü bilgisayarlara ve eski laptoplara defalarca format atmış biriyim.Ancak geçen yıl aldığım hp pavilion g series bilgisayarında format attığım zaman recovery ve hp tools seçeneklerinin ne olacağını bilmiyorum.Fdisk yaıpıp sürücüleri c ve d yaparsam bunlar kaybolur mu?Kaybolmayacaklarsa bu iki sücücüye ne yapmak lazım.
Ayrıca bir usb si (usb aygıtı tanımadı uyarsı verdiğinden) çalışmıyor.Formatla düzelebilir mi? Değilse henüz garanti süresi bitmemiş olduğundan yapabilir miyim?
ne olacağını bilmiyorum derken? Bildiğim kadarıyla işletim sistemi laptoplara gömülü şekilde geliyor.Sen format isteyince driverlar programlar vs yüklü halde fabrika çıkışı haline geliyor.Sen bir ayar yapmıyorsun.Diski biçimlendirirsen içindekiler gider.Genişletme küçültme gibi işlemlerde yer varsa veri kaybı olmaz.Ama HP'nin çok iyi bir müşter destek hattı var.Kafana takılan bişey varsa aç sor.Olmadı götür servise yardımcı olurlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme