Şimdi Ara

Pavillion G6-1050 ST ye XP kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pavillion G6-1050 ST model bir notebook aldım. kullandığım bir programdan dolayı XP kurmam gerekli. cd den boot ettiğimde mavi ekran hatası alıyorum. bu sorunu aşıp nasıl sağlıklı XP yükleyebilirim?
    acil yardımlarınızı bekliyorum.

• ses kartı dışında tüm sürücüleri buldum. sadece aşağıdaki ses kartının xp sürücüsü lazım. internetten indirdiğim tüm sürücüler işe yaramadı. acaba bu konuda yardımcı olabileck var mı?

IDT 92HD81B1X @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller PCI (everest ten kopyalandı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neville

ses kartı dışında tüm sürücüleri buldum. sadece aşağıdaki ses kartının xp sürücüsü lazım. internetten indirdiğim tüm sürücüler işe yaramadı. acaba bu konuda yardımcı olabileck var mı?

IDT 92HD81B1X @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller PCI (everest ten kopyalandı)

Ses kartı sürücüsünü "IDT HD Audio" olarak bulabilirsiniz.
  • http://devid.info/ bu siteye aygıt yöneticisinden almış olduğunuz driver id yi kopyalarsanız driver siteden çıkacaktır..
  • HP Pavilion G6-1050 ST nasıl bır bılgısayar almayı dusunuyorum da ısınma sorunu varmı ekran kartı performansı nasıl
  • windows 7 pro veya ultimate kurup sanal çalıştırın windows xp yi yada virtualbox gibi bir programla çalıştırın sanal olarak işiniz görüyorsa

o makinaya win xp bence kurulmaz kesinlikle 7 olmalı
  • Konu dışı gibi olacak ama bu cihazın sol tarafından fandan derinden bir viyaklama sesi geliyor mu sanki içeride bir fareye işkence yapıyorlar gibi? Bu cihazdan aldım fanında bu ses vardı, servise gitti ses yapıyor diye sorunlu olduğu için değiştirildi yenisi geldi kutuyu açtım aynı ses bunda da var.

Sizde var mı böyle bir ses? Özellikle gece sessiz evde çalışırken çok rahatsız ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, Pavillion G6-1050 ST den bendede var ve xp kurmak istiyorum ama mavi ekran veriyor birkaç sata driver denedim ama olmadı, nasıl kurduğunuzu öğrenebilirmiyim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savasdemirci

Merhaba, Pavillion G6-1050 ST den bendede var ve xp kurmak istiyorum ama mavi ekran veriyor birkaç sata driver denedim ama olmadı, nasıl kurduğunuzu öğrenebilirmiyim. Teşekkürler.

BIOS'dan AHCI modu IDE ile değiştirin sonrasında mavi ekran hatası vermez XP kurulumunda...

Bu arada dip not: Bu bilgisayar Windows 7'de daha hızlı ve de stabil çalışır... Bilginize... Kendim de aynı modeli kullanıyorum G6 1040ET olanını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 1 Ekim 2011; 23:03:33 >
  • win 7 kurmak içinde BIOS'dan AHCI modu IDE ile değiştirecekmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

quote:

Orijinalden alıntı: savasdemirci

Merhaba, Pavillion G6-1050 ST den bendede var ve xp kurmak istiyorum ama mavi ekran veriyor birkaç sata driver denedim ama olmadı, nasıl kurduğunuzu öğrenebilirmiyim. Teşekkürler.

BIOS'dan AHCI modu IDE ile değiştirin sonrasında mavi ekran hatası vermez XP kurulumunda...

Bu arada dip not: Bu bilgisayar Windows 7'de daha hızlı ve de stabil çalışır... Bilginize... Kendim de aynı modeli kullanıyorum G6 1040ET olanını...

arkadaşım ahci ıde nasıl yapıcam onu bi türlü bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.