Bildirim
pavillion vs satellite
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
TABİYKİ TOSHİBA SORU BİLE DEĞİL BU -
oyunla işin yoksa toshiba derim. x3100 olmasının sana bir dezavantajı olmaz. eğer bütçeni yazarsan daha iyi model tavsiyesinde bulunabiliriz -
hp alma basın cok agrır dogru düzgün kullanamassın bile toshıba al keyfine bak -
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
oyunla işin yoksa toshiba derim. x3100 olmasının sana bir dezavantajı olmaz. eğer bütçeni yazarsan daha iyi model tavsiyesinde bulunabiliriz
hocam nie böyle dedin ki bende a210-16g var 3gb ram ile çokda güzel oyun oynuyorum ben hatta bütün oyunlar full diyebilirim (örn: incelemesi yapılan grid varya araba yarışı o filan)..ki bendeki ekran kartı hd2600 bunun 3650 ve 3670 galiba serileride çıktı siz düşünün -
quote:
Orjinalden alıntı: madmann
quote:
oyunla işin yoksa toshiba derim. x3100 olmasının sana bir dezavantajı olmaz. eğer bütçeni yazarsan daha iyi model tavsiyesinde bulunabiliriz
hocam nie böyle dedin ki bende a210-16g var 3gb ram ile çokda güzel oyun oynuyorum ben hatta bütün oyunlar full diyebilirim (örn: incelemesi yapılan grid varya araba yarışı o filan)..ki bendeki ekran kartı hd2600 bunun 3650 ve 3670 galiba serileride çıktı siz düşünün
bir yanlış anlaşılma olmuş.
x3100 ile oyun oynanmaz demek istedi arkadaş. 8400 daha iyidir ona göre.
ayrıca senin bilgisayar kral.
-
quote:
Orjinalden alıntı: hsndnz
quote:
Orjinalden alıntı: madmann
quote:
hocam nie böyle dedin ki bende a210-16g var 3gb ram ile çokda güzel oyun oynuyorum ben hatta bütün oyunlar full diyebilirim (örn: incelemesi yapılan grid varya araba yarışı o filan)..ki bendeki ekran kartı hd2600 bunun 3650 ve 3670 galiba serileride çıktı siz düşünün
bir yanlış anlaşılma olmuş.
x3100 ile oyun oynanmaz demek istedi arkadaş. 8400 daha iyidir ona göre.
ayrıca senin bilgisayar kral.
oo slm hoca nbr uzun zamandır aynı başlıkta buluşamamıştık bak duygulandım bak ..gerçi senn pc de doğal olarak kral oluyo..yaw hiç hareketlilik yok bu aralar ne 16g başlığında ne a210 başlığında yeni bişiler olsada denesek sıkıldım valla..paso oyun oynuyom zaten birsürü oyun bitirdim
-
x3100 le oyun oynanmaz demiştim ben. -
a200 23 u için ne dersiniz?
teknosada yaklaşık 2000 ytl,
ekran kartının 256mb
ram 2 gb
önbellek 3 ya da 4mb
işlemci intel 1,8 ve üstü
özelliklerine sahip TOSHİBA başka bir model var mı acaba bildiğiniz?
10 gündür araştırıyorum ,yardımcı olursanız sevinirim... -
quote:
x3100 le oyun oynanmaz demiştim ben.
hoca bi yalnış anlaşılma olmuş sabah sabah basmıyo benm kafa kusura bakma zaten uyumadım -
x3100 kartla hiçmi oyun oynanmaz?notebook bu sonuçta çok fazla oyun beklemiyorum zaten ama.. -
bütçemi yazayım demişsiniz iki serinin aynı fiyata olan bilgisayarları bunlar.amerikadan arkadaşa aldırıcam.ikiside yaklaşık 1100 ytl ye geliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X