Şimdi Ara

pavillon dv2000 e xp kurmak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pavillon dv2000 laptop aldım. Vista yüklü geldi ve ben buna xp+pardus kurar işimi daha kolay ve hızlı görürüm diye düşünmüştüm. malum hp; işletim sistemini satar orjinal cdsini vermez. neyse xp cd sini taktığımda (grub bağlamakla uğraşmayım diye önce xp kurmak istedim) bilgisayarınızda bir hard disk yok falan gibi saçma şeyler söyledi. pardus kurayım dedim kendim bölündürmek istediğimde korumalı alan biçimlendirilemiyor dedi ve otomatik bölümlendirme ile diskin tamamına pardus kurabildim. ciddi bi sorunum var lütfen yardım, nasıl aşarım bi el atın..

• xp cd sini tak biosdan sata native kısmını disable olarak ayarla tekrar dene
  • o kadar hızlı açılıyorki biosa giremiyorum. F1 ile mi giricem biosa?
  • delete ile girebilirsin ama farklılık gösterebilir denemelisin
  • girdim ancak böyle bi seçenek yok. olmama ihtimali varmı yani kısıtlı bir setup? nefret ediyorum microsofttan zorla işletim sistemi kullandırıyor. linux kullanıcam ben neden zorluyor anlamıyorum. setup da böyle bi kısım yok arkadaşım?
  • arkadaşım bazı modellerde bu özellik bulunmuyor şimdi kullanmadıgım için sana tam bilgi veremeyecegim bu durumlarda nlite programını kullanmalısın
    http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

arkadaşım bazı modellerde bu özellik bulunmuyor şimdi kullanmadıgım için sana tam bilgi veremeyecegim bu durumlarda nlite programını kullanmalısın
    http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18

Arkadaşım allah senden razı olsun laptopu değiştirmeyi düşündüm bi an. O kadar makbule geçtiki bu yardımın çok çok çok saol. eminim benimle aynı sorunu olan bir çok arkadaşın sorununu bu anlatım çözecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.