Şimdi Ara

Paxil ile duygusallaşan ve geçmişle bağlantıyı artıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı geceler, 21 yaşında düştüğüm panik atak, depresyon anksiyete durumuna 27 yıldır zaman zaman ilaç kullanarak devam ediyorum... Sizden ricam beni anlayan ve tecrübe eden bana cevap yazsın lütfen.
    Sorum ve derdim şu;hastalık öncesi eski duygularıma, yaşama sevincime bir türlü kavuşamadım 27 yıldır. Bu normal mi, değilse bu durumda olup ta tamamen düzelen bir kişi var mı!? Daha açık yazayım geçmişi hatırlıyorum ama geçmişle ilgili sıcak duygusal bağlantı kuramıyorum... Paxil ilacını geçmişte iki üç ay kullanmıştım ama bu süre çok az idi, paxil ilacı ALLAH ın izni ile eski duygularıma dönmeme vesile olabilir mi,tecrübe eden var mı.Teşekkür ederim, cevaplarınızı bekliyorum.

• Paxil'in yan etkisi olmalı ama keşke hayatınızı ilaçlarla karartmasaydınız.İlaç adamı japon balığına çeviriyor boş boş etrafa bakıyor.Uyku ilacı gibi.
  • Gecmis olsun, gecmisteki bazi hatiralar ve duygularla yeteri kadar mutlu olamayabilirsiniz artik. Ama anı yaşayabilir, yakın tarihli mutluluklar yaşayabilirsiniz. Psikiyatri'de dogru ilaç tedavisi çok önemlidir. Az cok sizde deneyimlemişsinizdir. Antidepresan etkilerinin hissedilebilmesi (size uygun etken madde) ile, 6 ay'i bulabilir. Bu yüzden antidepresan tedaviler artik minimum 6 aydan 1 yil'a cikarildi hemen hemen.
    SSRI grubu bir ilaç kullaniyorsunuz. Ilacinizin dozu da onemli. Doktorunuz durumunuza göre sizi SNRI grubu bir ilacada geçirebilir veya tedavinizi desteklemek amaçlı düşük dozlarda ek ilaçlarda verebilir. Psikiyatrik sorunlarinizla ilgili girişimsel ek tedaviler olarak, Psikoterapi, Hipnoterapi, EMDR ve TMS tedavisi önerebilirim, araştırabilirsiniz. InsAllah yardimci olabilmisimdir.
    Sevgilerimle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.