Şimdi Ara

Paxil20mg işe yaramadı doktor selectra 50mg verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 2-3 senede cok kötü şeyler yaşadım özgüvenım alt üstü oldu hic özgüvenım yok desem yalan soylemiş olmam neyse doktora gıttım bana paxıl 20 mg verdi 3.5 4 ay kullandım fakat işe yaramadı gıttım soyledım doktor bey bu benım işeme yaramadı durumu anlattım doktor bu seferde selectra 50 mg olanı verdı ınternetten araştırdıgım kadarıyla selectra hafif antideprasanmıs paxıl en ust sevıyede ee doktor bana nıe bunu yazdı sımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanshEEEEEEEEE -- 14 Mayıs 2019; 18:22:1 >

• up
  • o işe yaramadı bunu deniyor muhtemelen doz ayarlamalarıyla bunu da sonuna kadar deneyecek anlıyacağın ömür boyu bu ilaçlara mahkum olmak var tıp psikiyatride çaresiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

o işe yaramadı bunu deniyor muhtemelen doz ayarlamalarıyla bunu da sonuna kadar deneyecek anlıyacağın ömür boyu bu ilaçlara mahkum olmak var tıp psikiyatride çaresiz
    ama paxil selectradan daha ağır bir ılaç bana paxil'den daha ağır bır ilac yada dozunu yükseltmesi gerirken bana en hafif antideprsan ılacını verdi
  • BanshEEEEEEEEE kullanıcısına yanıt
    başlangıçta düşük dozla başlaması normal paxile geçmiş olması git gide dozu daha ayarlayacağı için olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.