Psikiyatristim, dışarıdan gelen seslerin beni aşırı uyardığını, yapacağım basit şeylere bile engel olduğunu, uyarıcıların etkilediği anda yapacağım işi bırakıp öylece durup beklediğimi söyledikten sonra dikkat eksikliğimi gidermek adına Concerta reçete etti. Yarın başlayacağım. Kullanan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 29 Haziran 2021; 23:32:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Concerta ya Başlattı Doktorum
-
-
Başladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlamak diye bi şey var mı ona ya anti depresan değil ki. Benim bildiğim ders çalışmak istediğin zaman atıyosun 4-5 saat çalışıyosun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 29 Haziran 2021; 13:49:20 > -
ben ilk ders çalışmaya başladığımda 4 saat oturayım dikkatim yavaş yavaş anca derse gelmeye başlıyordu sokaktan gelen miyav sesi bile aklımı çeliyordu da inatla oturmaya, çalışmaya çalışmaya devam ettikçe 1-2 haftaya alıştım sonra oturduğum gibi rahat çalışıyordum. bilgin olsun.
-
Ellerimde aşırı terleme oldu
Ders çalışmak için kullanmıyorum.
Doktordan kendim de istemedim.
Yaşadığım ve hissettiğim olayları anlattıktan sonra, daha önce hiç Ritalin Concerta kullandın mı dedi. Yok dedim. Concerta ya başlattı bu şekilde. Hatta bende dürtüsellik olduğunu söyledi
Ben miyav sesine de razıyım. Bulunduğum yerde sokaktan sürekli motor sesleri geliyor.
İlacın etkisi ne bilmiyorum ama şu an dışarıdan gelen sesler daha az rahatsız etti
Benimki keyfi kullanım değil doktor rahatsızlığım için reçete etti.
Kalbim hızlı atıyor.
Bu durum geçer mi?
Yardım edin anksiyete yaptı bu ilaç bana.
Kullanan yok mu?
Kolayla kahveyle tuketme beni mahvetti o ilac 54 mg ictikten sonra kalbime agri girdi biraktim ilaci
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye doktor bana bu ilacı verdi bilmiyorum
Başlarda bir kaç şey anlatmamın üstüne Ritalin Concerta kullandın mı hiç demişti. Yok demiştim. Galiba en baştan bana o ilacı vermeye karar verdi.
Baya bir konuştuk en son Concerta yazdı.
Bu ilaç bana gerekli mi? Bu kadar anksiyete yaşatırken neyim iyileşecek bilmiyorum.
ben olsam aşırı ciddi bir sıkıntı yoksa kullanmazdım. ağır bir ilaç. Bırakınca eski haline dönersin muhtemelen. Bunun yerine vitaminlerine baktır eksik varsa takviye al orta alt seviye olsa bile takviye al d vitaminini 50 üstüne çek. Spor yap. Sık kitap oku anlamasan bile zorla oku. Bu ilaca başvurma. Çok ciddi bir sınava hazırlanıyorsan bilemem tabi.
-
Şunların verdiği ilaçları alıp durmayın
Doktora en son Ramazan zamanı öncesinde gitmiştim. Ramazan da da ilaçları bırakmıştım (Bipolar için Antipsikotik ve antidepresan kullanıyordum)
Ve şu zamana kadar sakin rahattım. Az biraz anksiyete oluyordu ama idare ediyordum.
Geçen gün uzun zamandır görünmedim diye gittim. Concerta yazdı.
Kullanmalı mıyım? Bana iyi gelecek mi? Bilmiyorum
Bugün kullandım ve anksiyete oldu, kalbim hızlı attı, elim terledi
Anksiyete varmı hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var.
Ne yapmak gerek?
Bana kullanirken cok iyi geldi ama birakinca daha kotu oldumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-38EAF14EDNiye doktor bana bu ilacı verdi bilmiyorum
Başlarda bir kaç şey anlatmamın üstüne Ritalin Concerta kullandın mı hiç demişti. Yok demiştim. Galiba en baştan bana o ilacı vermeye karar verdi.
Baya bir konuştuk en son Concerta yazdı.
Bu ilaç bana gerekli mi? Bu kadar anksiyete yaşatırken neyim iyileşecek bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anksiyete, kalp çarpıntısı yaptı mı?
Yaptıysa geçici mi?
Hocam yardım edin.
Bu ilacı kullanmayıp günlük masturbasyon yapsam daha mı iyi hiç değilse kalp çarpıntısı yapmaz. Bu ilacın olayı sadece dopamini arttırmaksa boş yere kimyasal almamın anlamı yok.
İlaç cinsel olarak zarar verecek diye de korkuyorum.
Bugün 2. gün ve korka korka attım ilacı
Uzun süre kullanmış deneyimli kimse yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- özkaynak su ph
- müzik sayfası isim önerileri
- isveç ve isviçre
- boyundan gelen kum sesi
- afyon"da en iyi lokum nereden alınır
- suudi arabistan
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X