Bildirim
Paycell 50 Tl harcamaya 20 - 15 - 10 TL Hediye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
" Kampanya kişiye özel olup, kampanyadan sms ile bilgilendirilen kişiler faydalanabilecektir." -
Turkcell uygulamaya koyup sazan avı yapıyor. Kişiye özel kampanya niye genel olarak herkese görünür. Siz düşünün artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu “ SMS ile bilgilendirilen kişiler” arasına bir türlü giremiyorum:). Daha bir kere sms geldiğini hatırlamıyorum.
İnanmayın, hiçbir dediğini yapmıyor
Ama ile bilgilendiriyorsan neden uygulamaya koyuyorsun . Birde 8 Nisan'da başlamış . Garip bu Turkcell..
Bu firma tam bir zeka özürlü.
Adamlar 1980 lerdeki cadde üstünde
"Bul karayı, Al parayı " akımının online 2020 versiyonu.
Ulan açık net ve kurumsal olmak bu kadar mı zor ?
Arkasında sanki onu bunu arayıp şuyum buyum diyip hüpleten adamlardan kurulu bir takım var gibime geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pazartesi gelir sms
Kampanya şartlarında 8-30 Nisan arası demezler mi birde? Hey Allah'ım yaw. La bugün ayın kaçı sanki? Neyse gelen gelmiş, reddetmek bize yakışmaz. Hem katılım sms şartıda yokken değerlendirilir.
20 tl indirim mesajı bana gelmiş marketten 50 TL ihtiyaç alsam paycell kart ile indirim verirmi,,
9 Nisan:
Paycell Kart harcadikca kazandiriyor, size ozel bir teklifimiz var! Paycell Kartinizla yapacaginiz toplam 50 TL ve uzeri harcamaya 15 TL hediye! Kampanya detaylari icin:Paycell ile ilgili bilgilendirmeleri almak istemiyorsaniz 2255 e IZINIPTAL yazip ucretsiz gonderin. Mersis: 0212013362700018 B002
16 Nisan:
Tebrikler. Paycell Kart’iniz ile 50 TL ve üzeri harcama yaparak 10 TL hediye kazandınız. Hediye 10 TL kartınıza gün sonunda yüklenecektir. B002
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
paycell eticaret 150 ye 25 konusu bulamıyorum silindi mi arkadaşlar
Keriz.avi
Mesaj gelmediyse görmezden gelin kampanyayı.
Takipte kalalim.
neye göre sms gönderiyor bunlar?
PAYCELL PUANLARI ILE GOOGLE 10TL ALSAK DUNYA PAKETI ALINIYOR MU?
ONA GORE 300PUAN LAZIM ATACAK VARSA IADE EDERİM SONRA 😞
ben bunları tüketici hakem heyetine verdim, görsünler günlerini. -
Bugüne dek hiç şu hatayı alan oldu mu acaba?
"Güvenliğiniz için işleminiz sonlandırılmıştır, lütfen daha sonra tekrar deneyin."
Oyunda Paycell ile ödeme yapmaya çalışırken ödeme ekranında bu hatayı alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 18 Nisan 2020; 1:26:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Uygulamaya giriş yap tekrar,arka planda çalışşa da çıkış yapar belirli bir süre sonra.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dünya paketi play store’dan alınıyorsa olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Turkcell uygulamaya koyup sazan avı yapıyor. Kişiye özel kampanya niye genel olarak herkese görünür. Siz düşünün artık.
|
Bu firma tam bir zeka özürlü.
Adamlar 1980 lerdeki cadde üstünde "Bul karayı, Al parayı " akımının online 2020 versiyonu. Ulan açık net ve kurumsal olmak bu kadar mı zor ? Arkasında sanki onu bunu arayıp şuyum buyum diyip hüpleten adamlardan kurulu bir takım var gibime geliyor |
ben bunları tüketici hakem heyetine verdim, görsünler günlerini.
|
Benzer içerikler
- tobi 3gb
- blaupunkt ls160 yorumlar
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- turkcell 60 gb 390 tl
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X