Şimdi Ara

Paycell - 5000 lira, 5 Ay, %0 Faiz - Fibabanka (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
17
Favori
44.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende bunu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bu paycell nasıl bir kötü uygulama anlamadım paramı linç ettiler resmen çektiğim krediyi ibana atamadım neymiş günlük limit 2000 mis üstüne birde hesaba bloke koymuşlar kalkması için talep oluşturdum 1 hafta sürer diyorlar ne anladım ben bu işten, paraya çöktüler resmen dikkatli olsun bence herkes

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu paycell denen hizmet aylık aidat/üyelik ücreti alıyormuş gördüğüm kadarı ile.1 Tl ile 9.99 TL ye kadar değişiyor.Bu paycelli indirip hesap açınca aylık hesap işletim/üyelik vs ne ise artık bu ücretleri ödeyecek miyiz?Anladığım kadarıyla Fibabanka kredisi paycell olmadan çıkmıyor.Eğer aylık ücret varsa,ben bu paycelli kullanmayacağım için pek mantıklı değil.

• KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt

Ben de bunu merak ediyorum. Para hesabıma geçti ama daha ödeme gününe var zaten bakalım o zamana kadar öğreniriz

• icat kullanıcısına yanıt
    Fibabank müşterisi yapıyor sizi. Uygulamasını indirip oradan ödeyebilirsiniz. Paycell ile işimiz kalmıyor parayı da çektikten sonra.

• fasttornado F kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam fiba uygulamasını da kurdum ama müşteri temsilcisi bana fiba uygulamasından da onaylayabilirsiniz belgeleri 3 gün içinde dedi. Ben o uygulamanın altını üstüne getirdim bulamadım son çare paycellden girdim o da fiba web arayüzüne yönlendirdi öyle hallettim. Uygulamayı karışık buldum güzel değil bence.

Benim görüştüğüm temsilci Paycell üzerinden onaylayacaksınız demişti. Parayı çekerken biraz sorun oldu ama sonraki denemelerimde alabildim. Bundan sonraki aşamada Paycell'i sileceğim heralde. :)

• Hem paycell hemde fibabanka hesabım var. Parayı almam başvurum 2 dakika sürmedi. Teşekkürler.

• fasttornado F kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal ben de sileceğim zaten bu sanal cüzdan uygulamalarından gına geldi önüne gelen açıyor daha bu ay 50 firmaya mı ne lisans verdiler :)

• NFC ile tarama kısmında kaldım bende müşteri hizmetleri aradım fotoğrafın olduğu arka kısımda oluyor dedi yani çip kısmını mi tarıyor arkadaşlar özet olarak çünkü benim kimlikte çip yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelincigim

Yüz taramasını geçemiyorum bir türlü.
    Ya taramasını bizde geçemedik ilginç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 01muallim 0 kullanıcısına yanıt

Yeni tip kimliklerde hem çip hem de kartın içinde NFC etiketi oluyor. Telefonunuzdaki NFC okuyucu ile o NFC etiketini okuyor uygulama. Eski tip kimlikle uzaktan hesap açabiliyor musunuz bilmiyorum hocam.

Hocam benim kart yeni tip çipli yalnız nasıl olmuşsa çip düşmüş aylardır bu şekilde kullanıyorum sanırım nfc kısmında takılmasının sebebi bu dediğinize göre

Fibabank girdiğinizde kredilerimde görünüyor oradan ödeyebiliyoruz, istediğimiz taksitten başlayabiliyoruz  

• illa Türkcell li mi olmamız gerekiyor ?

• Ahmet© kullanıcısına yanıt
    gerekmiyor hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamın aleyküm dostlar. Nfc olmayan telefondan deneyen oldu mu? Benim kimlik kartının çipi bozulmuş hiç bir telefon okumuyor .

• teşekkurler aldık

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.