Bildirim
Paycell - 5000 lira, 5 Ay, %0 Faiz - Fibabanka
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bulamadım? -
-
daha önce 2.500 TL çeken tayfa boşyere heveslenmesin %2.35'den veriyor.
-
Burdan 5000 5 ay yazıyorum 0 faiz çıkıyor ama kullan kısmına girdiğim zaman faiz geliyor
-
daha önceden paycellden kredi almışsınızdır -
Aynen 2500 almıştım sadece sağolun yinede
-
Konu sahibine teşekkürler. 5000 tl faizsiz kredi kullandım. İlk defa kullanıyorum. -
-
Fiba banka müşterisi olmak mı gerekiyor -
Paycell in aylık bir ücreti var mıydı? -
Kullandım teşekkür ederim -
Banka politikalari gereği olumlu değilmiş başvurum, gecikmede bir kuruş borcum yok Findex notum 1600 üzeri, Ne olması gerekiyor bu banka için bilemedim! -
Bir bakayım oluyor mu diye pat diye oldu :)
-
2500ü alamamıştım bunu aldım teşekkürler
-
Hemen paycell hesabina yatiyor mu? Odemeyi nasil yapiyoruz
-
hemen paycell hesabına yatıyor. İbana transfer edebiliyorsunuz. İşlem ücreti yok. 5000 lira geçiyor hesabınıza direk.
Yapı Kredi, Ziraat ve QNB hesabına yapılan transferlerde anında geçiyor ve haftasonu olsa dahi.
Diğer bankalara yapılan transferler hafta içi 08:30-17:00 arası geçer
İbana transfer ücretsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 28 Ağustos 2022; 12:14:4 > -
yok. -
fibabanka face recognition i geçemiyorum
-
Yüz tanıma aşırı zor cidden
hemen paycell hesabına yatıyor. İbana transfer edebiliyorsunuz. İşlem ücreti yok. 5000 lira geçiyor hesabınıza direk.
Yapı Kredi, Ziraat ve QNB hesabına yapılan transferlerde anında geçiyor ve haftasonu olsa dahi. Diğer bankalara yapılan transferler hafta içi 08:30-17:00 arası geçer İbana transfer ücretsiz. |
Bir donanımhaberlinin çektiği kredi de böyle olmalı. Hayatımdaki ilk krediyi sıfır masrafla çekmiş bulunmaktayım :)
|
Faiz varsa ben yokum
|
Daha önce 2,5k almıştım. Şimdi 5k verdi. Teşekkürler.
|
Benzer içerikler
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- ziraat süper şube nedir
- teklifimgelsin kupon kodu
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- kasım indirimleri ne zaman
- bim yazıcı
- apple müzik öğrenci
- siber pazartesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X