yüz tanımayı nasıl geçiyoruz arkadaş 10 farklı ortamda 20 tane deneme yaptım başarılı olmadı |
Bildirim
yüz tanımayı nasıl geçiyoruz arkadaş 10 farklı ortamda 20 tane deneme yaptım başarılı olmadı |
kullandım teşekkürler, |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
redmi note 9da da olmuyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 28 Ağustos 2022; 12:48:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu paycellde ibana para transferi sorunlu.kaç kere param kayboldu. mh ilgilenmiyor.şikayetvara yazdım 25 gün sonra para geldi. |
5000 TL yi seçip denedim 45.000 TL krediniz onaylanmış diyor mesajda. Değiştiremiyorum da direkt kimlik onay bölümüne atıyor. |
Benim anladığım 45.000TL'ye kadar çekebilirsiniz manasında yazmışlar. İşlemlere devam ettim 5bin TL çekim yaptım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 28 Ağustos 2022; 13:49:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
10.000 TL 6 ay geri ödeme 10.437,55 TL 5.000 TL 6 ay geri ödeme 5.218,80 TL https://forum.donanimhaber.com/10000-tl-0-99-faizli-ihtiyac-kredisi-firsati-burganbank-yeni-musteriye-ozel--153325179 |
bende de aynı hatayı verdi hocam çözebildiniz mi sorunu? |