Şimdi Ara

Paycell big king menü ve whooper menü hediye (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
20
Favori
31.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya uygulamada cikmiyor katilim kaldırıldı mi msj ile katilimda mi olmuyor artik islemleri yapsak bile big king kodu gelmez mi?

Gonderdiginiz anahtar kelime icin kampanya suan aktif degildir. Size uygun diger kampanyalar icin Paycell uygulamasini ya da paycell.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz. B002

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gönderdiğim kodların hiçbiri kullanılmadı kasiyerler beceremedikleri için öyle söylüyorlar yada işi yokuşa sürüyorlar türkcel tıklagelsinden online ödemeye geçsin gidip de ordaburda ona buna ağız eğmek zorunda kalmayız evden de sipariş verebiliriz..Mağazalarda çoğu bilerek kullandırtmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasem25 -- 31 Ocak 2022; 19:40:39 >
  • Hocam slm o eski kampanyadaki açık degil miydi bunda da big kingde açık varmış sanirim ama yetisemedik kapatılmış müdür oyle dedi

• YuBa2 Y kullanıcısına yanıt
    Kaptin mi bari kodu 😃

• haydi beyler, günahlarınızdan arınma günüdür. hayrına kodları paylaşın, karnı doyan öğrenciler dua etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum arkadaşlarim slmlar iyi forumlar, kampanyaya katılım kaldırılmış sanirim sadece 1 kez kendi tel noma whopper alabilmiştim bigkinge katilamadim kullanamayacak gidemeyecek durumda olan varsa ozelden kod paylasiminda olursa sevinirim malum kodlar 12de yanacak belki birimizden hayır duasi alir karnini doyurmuş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 31 Ocak 2022; 19:44:10 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ilk paylasimi sizden bekliyoruz mahmut bey gorelim bakalım comertliginizi

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Evet yolladı arkadaş Paycell big king menü ve whooper menü hediye 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuBa2 -- 31 Ocak 2022; 20:31:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 dk önce big king kodunu sorunsuz kullandım

• İlk alıntılayana ikisini de gönderiyorum. Biri doyurmaz bence.

• o-raiser kullanıcısına yanıt

alırım

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 30 dk önce kullandım demişsiniz napacaksınız dondurucuya mı atacaksınız?

• o-raiser kullanıcısına yanıt

annemle babamı götürürüm:)

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    6 vardı, 6sini da işim düşebilecek arkadaşlara ikram ettim. (burger yiyenin kendine saygısı yoktur)

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam meraktan sordum öylesine söylemenize gerek yok. İşe yarasın yeter. Pm'e bakın atıyorum hemen.

• Burada kodu geçersiz dediler. QR okutmanız lazım diyor. Yüzde 50 indirim kampanyası ile karıştırdı. Anlattım anlamadı kodu da yapamadı. Neyse sağlık olsun.

• Kodu olup kullanmayacak olan varsa alabilirim

• Yanımda burger king var. Karnım çok aç. Kullanmayacak varsa versin kodlardan3-5 tane yerim yani. Dua da ederim, ateist ise yapacak birşeyim yok ama 🙂

• Burger kingdeyim, hatta içindeyim kodu olan varsa herhangi bir inanca sahipse versin 😂

Paycell big king menü ve whooper menü hediye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugurdeniz07 kullanıcısına yanıt
    Hocam kodu kullanmadiysaniz pmden alabilirim ogretmenevleri burger kinge yakınım denerim verirseniz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.