Şimdi Ara

Paycell big king menü ve whooper menü hediye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
20
Favori
31.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katil menü olana SMS atınca cevap gelmedi
    Diğerine geldi

Whopper jr menü şifresi geldi
    Şok tan alışveriş yaptım big king te geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 16 Ocak 2022; 18:39:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

hocam uygulama fırsatlar kısmında turkcell qr ile öde 50 ve üzeri işleme 20 hediye var. big king içinde 10 lira ve üzeri qr istiyor. öyle birleştirecektim ama vazgeçtim. şok marketten 10tl üzeri qr ile big king aldım. 23-24 ocak gibi turkcell faturalar gelecek onları öderim 50/20 ile.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    50/20 ile fatura odeme olmuyormuş yanlış miyim sadece magazada urun almakta gecerli degil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki paycell hesabı ile 4 kod aldım kullandım. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

haklı olabilirsiniz, o açıdan düşünmemiştim. ben olur diye tahmin etmiştim. kesin bilgi mi peki hocam?

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Samsun city mall geçersiz kod dedi. Gözümle gördüm, sürekli geçersiz kod hatası verdi. Yalan oldu yemek işi

• bizde eşimle gece gezmesi olsun diye 15 dk uzaktaki avm ye gittik geçersiz kod dedi, son çare gnc paycell %50 qr kampanyasını denedik oda olmayınca eve geldik ve yumurta kırdık 😂

• Bir onceki kampanyada başıma benzer bir olay gelmisti. Gelen sms teki sifredeki tum karakterler büyük harf olarak sisteme girilecek. Bu sekilde olmustu. Bilgilerinize...

• meeb kullanıcısına yanıt
    Haydaa, olaya bak en çok çekindiğim olay ((: önceki kampanyayı bu yüzden kullanmamıştım, keşke online olsa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün ben de bir şubede 2 kere denettirdim kodu geçersiz dediler. Farklı bir şubeye gittim orada denedik ilk denemede aldım. Muhtemelen yanlış falan giriyorlar kodu

• Katlim kabul mesaji geldi ama yükleme sonrası kod gelmedi. Ayrica kampanya uygulamada da görünmüyor.

• sapolee kullanıcısına yanıt
    Yukarıda birisi cevaplamıştı. İşlemi geç saatte yapınca bir sonraki gün saat 9'da kod geliyormuş. Benim de sonraki gün geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhhesap0238 -- 16 Ocak 2022; 20:14:10 >
  • 3 whooper jr
    1 tane big king kodu girdim hepsini de kabul etti sorun çıkmadı, Antares AVM burger king.

Kasiyerler yapamadı galiba

• sirswager kullanıcısına yanıt
    ben 30 a girdim eşimde yeni 27 ye girdi, sanırsam kampanya 26 yaş sınırı olduğu için olmuyor,kasiyer sizden önce biri geldi sorun yoktu dedi.Şimdi baldızı kullanıcı olarak gösterdim bir daha ne zaman deneriz bilmiyorum.Rezil oluyoruz vallahi asgari ücret li olmasam hiç işime gelmez ama paranın gözü çıksın .

• meeb kullanıcısına yanıt
    Detayları okumadım ama eğer dediğiniz gibiyse yaşa takılıyor olabilir hocam. Sormayın maalesef hepimiz nereden kısabiliriz diye bakıyoruz, şartlar çok zor. Mutluluklar bu arada (:

Neyse konuyu dağıtmayayım, deneyip konuya yazacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paycel kod girişinden olmuyormuş , normal kod girişi yapılacakmış.

• Bi daha denerken söylicem kasiyere, durumu editlerim

• Paycell uygulamasından katılmak için hala görünmüyor bende kampanyalar
    sizde de durum aynı mı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.