Şimdi Ara

Paycell Card aldım! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
14
Favori
60.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçerliyse ertesi gün sabah 7 civarı gelir hediye, bana öyle olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

geçerliyse ertesi gün sabah 7 civarı gelir hediye, bana öyle olmuştu
    Kartım yeni, sistemsel tanımlamalardan ve ilk alışverişten sonra belki yüklenir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 liramı geri vermese de paycell iyi ya

Tebrikler. Paycell Kart’iniz ile 6- 30 Eylül tarihleri arasında 30 TL ve üzeri restoran harcaması yaparak 10 TL hediye kazandınız.Hediye 10 TL kartınıza gün sonunda yüklenecektir. B002

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Kartım yeni, sistemsel tanımlamalardan ve ilk alışverişten sonra belki yüklenir...

Alıntıları Göster
    Evet, yazdığım gibi ilk alışverişimden sonra bakiye yüklemesinden doğan haftalık 1 gb hakkım hattıma tamamlandı. Danke schön

• Kesinlikle ön ödemeli kart için mantıksız. Tosla var şu an para kesmeyen en mantıklısı o ön ödemelilerde.

• arkadaşlar birşey soracağım. Para yükle ile para nasıl yüklenir. kredi kartlarımı tanımlıyorum ancak yükleme kısmında hangi kart olacağını sormuyor. varmı başına böyle bişey gelen ?
  • Paycell Kart fiyatı 9.90 olarak güncellenmiştir. (Sadece turkcell.com.tr ve D&R'da geçerli. N11 vb. Yerlerde 14.90)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 20 Eylül 2019; 7:54:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    paycellden mail geldi bugün hiç beklemiyordum unutmuştum artık, anca incelemeleri bitmiş 2 TL mi geri vereceklermiş

"Merhaba,

Talebinize geç cevap verebildiğimiz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bizimle paylaştığınız problem teknik ekiplerimiz tarafından incelenmiştir.

İnceleme sonucuna göre; 01.08.2019 tarihinde kesilen Paycell Kart Aylık Üyelik ücretinizin iadesi en kısa zamanda sağlanacaktır.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Paycell Müşteri Hizmetleri"

• Paycell ücretlerine zam gelmiş sanırım. Telefon taksidi ödüyordum her ay. Numarayı taşıyınca uygulama üzerinden ödemeye devam ediyordum. İşlem başına 2 lira kesiyordu şimdi 6.40 alıyor. 2 lira artı ödenen miktarın %3’ü şeklinde güncellenmişler.. bilginiz olsun

• "Lifecell İletişim Merkezi"nden bakiye yüklemek de ücretsiz, EFT işlemini gerçekleştiremeyenlere iyi bir alternatif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 6 Ekim 2019; 13:1:31 >
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    orası neresiymiş?

• quote:

orası neresiymiş?
    Lifecell marka adını benimsiyorum, diğer isim zaten çeşitli hizmetlerini artık kaldırmıyor...

Hem TIM adında başka bir ülke operatörü var, böyle iyi...

Rahatsız oluyorsanız gerçekten söylenecek söz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Lifecell marka adını benimsiyorum, diğer isim zaten çeşitli hizmetlerini artık kaldırmıyor...

Hem TIM adında başka bir ülke operatörü var, böyle iyi...

Rahatsız oluyorsanız gerçekten söylenecek söz yok

Alıntıları Göster
    ne diyorsun anlamadım, lifecell iletişim merkezi neresi cidden onu soruyorum bipte bir kanal falan mı
    ne sordum ne anlattın

• quote:

ne diyorsun anlamadım, lifecell iletişim merkezi neresi cidden onu soruyorum bipte bir kanal falan mı
    ne sordum ne anlattın

Alıntıları Göster
    "Turkcell İletişim Merkezi", TİM yani resmi bayi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Paycell ücretlerine zam gelmiş sanırım. Telefon taksidi ödüyordum her ay. Numarayı taşıyınca uygulama üzerinden ödemeye devam ediyordum. İşlem başına 2 lira kesiyordu şimdi 6.40 alıyor. 2 lira artı ödenen miktarın %3’ü şeklinde güncellenmişler.. bilginiz olsun
    Şimdiye kadar hediye internet kazandırdığı için çok tavsiye ettiğim Paycell Kart,sanırım her geçen gün zararlı olmaya başlayacak. Gittikçe avantajını yitiriyor. Kullandıkça harcadıkça internet kazan oranını yarıya düşürdüler. Bazı ücretlerin de artması.
    Turkcell TiM bayilerden yükleme yaptığımda komisyon mantığında ücret alınmıyordu,geçenlerde 50 TL atayım dedim 2 TL ayrıca mı vereceksiniz deyince sordum ücret mi kesiliyor diye. Evet artık paycell karta yüklemelerde 2 TL alıyoruz deyince tamam kalsın benim için Paycell kart bitmiştir dedim. Kız dedi 100 TL yüklerseniz ücret almayız. Yok yine de kalsın kullanmıyacağım artık dedim.
    2 gün sonra 100 TL yükleyeyim bari nasıl olsa 2 TL kart ücretini çekmiş diye.
    Bayiye vardım,dedim 100 tl yükleyince ücret alıyormusunuz. 20 TL üstü yüklemenizde ücret almıyoruz dedi. Dedim hani artık ücretliydi TL atmak.
    Sürekli paycell kartına TL yükleyen abonelerimizden 20 TL üstü yüklemelerden ücret almıyoruz dedi.
    O zaman 50 TL atayım dedim.
    5 ayda 12 GB'dan fazla hediye internet kazandım ama 7 GB'ı kullandım. Benim internete ihtiyacım yok ama paket almadan birkaç gün yada birkaç hafta geçirenler varsa Paycell kart kullan GB kazan avantajlı olur.
    Mesela eşimin kullandığı faturasız hattımın paketi bitince
    paycelldeki paycell kullan harca kazan haftalık internet ve goller cepte interneti + salla kazan + gnç çatlat + surpriz nokta + kim 1 gb ister ile en az 15 gün paketsiz devam ediyoruz. Bu hafta paket bitti,Salla Kazandan Bip dakika gelmedi 2 salla kazandan da Bip dakika gelmedi,hemen surpriz noktaya saldırdım. Evime yakın surpriz noktalara dokunmamıştım lazım olunca alırım diye. Şansıma 1.surpriz noktadan Bip heryöne haftalık 500 dakika çıktı. 1 haftayı hem internet hem heryöne dakika olarak kurtardık,internette sıkıntı olmaz,bip dakika biterken salla kazandan yada surpriz noktadan 1 haftalık daha bip heryöne dakika gelirse 2 hafta paketsiz devam.Sonraki hafta yine bip dakika gelirse 3 hafta paketsiz devam. Her paket bitiminde genellikle 2-3 hafta bu şekilde paketsiz kullanıp sonra paketi yeniliyorum.
    Bip heryöne dakikanın avantajı öğrenilirse,kullanımına alışılırsa paketsiz Turkcell hat kullanma taktiği artar.
    Tabi hediye internet imkanları planlı kullanılmalı.
    Zaten alışverişlerinde kredi kartı kullananlara bu paketsiz kullanma taktiği için Paycell kart öneririm aylık 2 TL ücret kesilse de. Ayda 300 TL'yi geçince aylık ücret alınmıyor bu arada.
    Kredi kartı kullanma alışkanlığı olmayanlara da Paycell kart öneririm eğer hediye intermete bu şekilde ihtiyacı olup kullan harca kazan yapabileceklerse.A101,BiM,MiGRoS ve hatta mahallemde manavda,balıkçıda,büfede,pastanede hepsinde kullanıyorum. Zaten ben ödemelerde nakip pek kullanmıyorum. Giyim resturant hariç aylık yeme içme kredi kartım 1200 TL üstü en az zaten.
    Bu yüzden paycell karttan baya hediye internet geliyor.
    Tabi kullandığım diğer kredi kartlarından da kullanmaya ve kampanyalara bağlı avantajlarım olduğu için her harcamamda paycell kart kullanmıyorum.

• bayi kafasına göre istemiştir o parayı, benden de istemişti bayinin biri

fiyatlar hala aynı, kredi kartıyla yüklersen 50ye kadar 1 lira, 100 e kadar 2 lira, ondan sonrası da belli bir yüzdeye göre gidiyor. nakit verirsen ücret almamaları lazım alırsa keyfinden alıyordur, TIM ise almamak zorunda.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Bu anlattığım evime yakın Turkcell Tim'de oldu. Aylardır ücret almadan 50 TL,100TL,çok gerekli olunca da 200 TL üstü yüklüyordum. 2 hafra önce idi sanırım 50 TL yüklerken 2TL ücret talep etti olmaz dedim yüklemedim. Ücret almıyordunuz dedim,artık alınıyor dedi.
    Taksim ve Şişli'de uğrama imkanım olan 2 Tim bayi var,onlar bildim bileli nakitten ücret istiyor zaten. Trump Towers'deki Turkcell ücret almazken,Cevahir AVM'deki alıyordu mesela 2 ay önce. En son durum ne bilmiyorum,şikayet etmiştim Turkcell'e Cevahir AVM'deki Turkcell'i. Çünkü çok sorunlu bir bayi. Bir sürü saçmalıklarına rastladım. Bir yakınım memlekette hattına TL yükleyemiyor paket yapacak,ben de Cevahir AVM'de iken hallefeyim dedim. Telsiz kullanım borcu yok,20 TL borç görünüyor onu da alalım yoksa paket olmaz diye inat etti. Ya diyorum geçen ay ödendi şuan yok diyorum dijital operatörden de gösteriyorum,inat ediyor 12 tl borç var ayrıca alacağız onu ödeyin paketi öyle yapalım diyor.
    Faturasıza numara taşımak istediğimde hiç bir zaman faturasız hat olduğuna denk gelmedim bu bayide.
    Sahtekarlar dedim gittim Trump Towers'deki bayiye,durumu anlattım,baktılar borç görünmüyor sıkıntı yok dediler verdim parayı paketi yaptılar.

• ben de arayıp şikayet etmek istemiştim ücret isteyen bayiyi, serbest piyasa falan salladı Mh alabilir dedi ama TIM alamaz demişti, tekrar bakayım yükleme ücretlerine sitesinden değiştiğini sanmıyorum

hala aynı gözüküyor sitede ücretler, o bayi fikir değiştirmiş heralde herkes alıyor biz de alalım demişlerdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 6 Ekim 2019; 21:54:20 >
  • Açıklama için teşekkürler hocam ben sanal paycell kart yaptım sanırım onun aylık ücreti yok. Enpara’dan bakiye atıp kullanıyorum aynı sizin yaptığınız gibi alışverişlerimin çoğu paycell ile oluyor internet üzerinden. 2.5 gb birikti şimdiden. Ne kadar paketsiz idare edersem kardır sırf bu Turkcell hediye imkanları için geçtim zaten yoksa durulmaz bu fiyatlarla.

Bakiye yüklemeyi de gene Enpara üzerinden EFT ile yapıyorum Denizbank yönlendirmeli. Ondan da ücret alınmıyor ne atarsam aynen geçiyor. Bayiler kafalarına göre fiyatlama yapıyor anlaşılan. Bağdan caddesindeki iki Tim’de ücret istemişti. Tabi sonra paycell müşteri hizmetlerini arayıp iade almıştım bir de üzerine bu iki bayiyi şikayet edip.

• paycell kart aidatı 1 TL olmuş

ayrıca merak ettiğim bir konu olan diğer operatörleri kullananlar da 1 TL ye 5 MB kampanyasından faydalanabiliyormuş

https://paycell.com.tr/urunler/paycell-card/

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.