Şimdi Ara

Paycell’in Bitmek Bilmeyen Ücret Kesintileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3 kerede keser sen faturani bidaha geç odersen ,onlara o hakkı tanıma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu turkcelle özgü bişey değil hangi kurumdan hizmet alırsanız geç ödemede hepsi ekstra ücret yansıtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell kadar boş bir sistem yok.. Turkcell kullanıyorum diye övünürler sorarsan 100 lira faturayı hak ediyor derler 600 liralık nakit avans var diye saçma sapan ücretlerine ve prosedürlerine katlanıyorlar Hayır o kadar seçenek var ki, banka ve masrafsız kredi kartlarından tut ön ödemeli sistemlere kadar. Ama yok malum operatör yapınca para vermesi de kullanması da dadlu oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Paycell kadar boş bir sistem yok.. Turkcell kullanıyorum diye övünürler sorarsan 100 lira faturayı hak ediyor derler 600 liralık nakit avans var diye saçma sapan ücretlerine ve prosedürlerine katlanıyorlar Hayır o kadar seçenek var ki, banka ve masrafsız kredi kartlarından tut ön ödemeli sistemlere kadar. Ama yok malum operatör yapınca para vermesi de kullanması da dadlu oluyor
    Enpara vs dahil çok bankacılık uygulaması kullandım ama Paycell deki kadar komisyon, ücret, bedel ve bilumum aldatmacalı kampanyalara maruz kalmadım, her işin alengirli şartlara bağlamış

Dünya yavaştan 5G ye geçerken altyapısını buna hazırlamak yerine bankacılığa özenip bu işi eline yüzüne bulaştırmak da ayrı komedi

• Gayet de guzel servisleri var, 150 harcamaya 25 iade, 30 tl yuklemeye 5 tl iade, Paycell puan ile aldığınız N11, Getir, Yemeksepeti hediye kodları vb. şeyler başka hangi ön ödemeli kartta var ?

Adam cıkmış faturana yansitarak bakiye yukleyebilirsin diyor, 300 tlye 10 tl gibi bir komisyon aliyor ve sonraki ay oduyorsun nakit parayi.
    Binevi kredi karti gibi.

Begenmezseniz silin hesabi kullanmayin birisi de çıkmış diyor neden 5,99 yansıdı, gec odersen tabi yansır bak bakalim bankaya 1 gün gec ode gun boyu seni aramiyorlar mı.

• Ha ayrıca Türk Telekom gibi çöp bir telekominikasyon firmasının, çöp ön ödemeli olan İninal ile anlaşıp (hiçbir avantajı olmayan yüklerken dahi para kesen bir kartla) anlaşması kadar komik durum yok.

Ha ayrıca İninal'e bağlı olmak kadar komik bir durum daha var. En azından Turkcell çıkıp kendi altyapısıyla Paycell'i tanıttık diyebiliyor.

Ha şu da var Papara > Paycell > Selfycard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 4 Ağustos 2020; 19:45:28 >
  • Papara şu dönemin gözdesi ya umarım devam eder

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Evet 7/24 bankaya para çekme üstelik ücretsiz. 10 tane banka hesabı olan ben için en güzeli

• Fatura ve kredi kartı ekstresi aynı şeyler değil ki, birisi mobil operatörün diğeri bankanın sunduğu hizmet, apayrı şeyler nasıl karşılaştırabiliriz anlamadım

Ayrıca puanlarla kod alıyorum ediyorum diyorsunuz ama o puanları hemen süresi bitmeden nasıl kullanıyorsunuz, hayret ettim doğrusu bu azime

Papara da kullanıyorum ama Paycell tam bir söğüşleme mekanizması, eldeki müşteriyi bir de böyle soyalım mantığıyla yapılmış bir iş, kampanyaların, kuponların da öyle aman aman bir avantajı yok, zorlama reklamlarla da fazla götüremez bu işi
  • recplayer kullanıcısına yanıt
    Arkalarında destekçileri olduğu sürece daha çok devam ederler hocam
    Şimdi ayrı konu açmışlar orada birbirlerinin sırtını sıvazlıyorlar kim daha çok komisyon ödüyor diye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.