Şimdi Ara

Paycell’in Bitmek Bilmeyen Ücret Kesintileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paycell’i bir heves kullanmaya başladığımdan bu yana sürekli komisyon, ücret kesintileri vs her ay her işlemden ücret kestiklerini görmeye alışmıştım ama en son geç tahsilat bedeli diye bir kesinti yaptıklarını gördüm.
    Paycell müşteri hizmetleri her zamanki gibi maillere dönüş yapmaya tenezzül etmiyor, bunun sebebi nedir bilen var mı? Yeni bir işlem ücreti mi çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Paycell'in Bitmek Bilmeyen Ücret Kesintileri

Paycell, son zamanlarda kullanıcılarından bitmek bilmeyen ücret kesintileri nedeniyle şikayetler almaktadır. Kullanıcılar, aylık kullanım ücreti ve çeşitli işlemler için gereksiz kesintiler yapıldığını iddia etmektedir.

Aylık Kullanım Ücreti

Paycell, kullanıcılarından aylık 3,99 TL kullanım ücreti talep etmektedir. Bu ücret, aktif olarak kullanmasanız bile her ay hesabınızdan kesilir. Kullanıcılar, bu ücretin gereksiz olduğunu ve kullanıcıları kullanmaya zorladığını düşünmektedir.

Para Kesintileri

Paycell, para gönderme, fatura ödeme ve alışveriş gibi işlemler için de ek ücretler kesmektedir. Bu kesintiler, işlemin miktarına ve türüne göre değişmektedir. Kullanıcılar, bu kesintilerin aşırı olduğunu ve işlemleri zorlaştırdığını ifade etmektedir.

Şikayetler ve Tepkiler

Kullanıcılar, Paycell'in ücret kesintileriyle ilgili şikayetlerini sosyal medya ve şikayet platformlarında dile getirmektedir. Paycell, bu şikayetlere henüz resmi bir açıklama yapmamıştır. Ancak, kullanıcıların tepkileri göz önüne alındığında, ücret politikasında değişiklikler yapması gerekebilir.

Sonuç olarak, Paycell'in ücret kesintileri, kullanıcılar arasında memnuniyetsizliğe neden olmaktadır. Kullanıcılar, aylık kullanım ücreti ve ek ücretlerin gereksiz olduğunu ve işlemleri zorlaştırdığını düşünmektedir. Paycell'in bu şikayetlere nasıl yanıt vereceği ve ücret politikasında değişiklik yapıp yapmayacağı merakla beklenmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eğer ki mobil odeme ile birsey aldiktan sonra faturayi son odeme tarihinden sonra oderseniz bu ücret yansıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geç Tahsilat Bedeli: Müşterilerin satın aldıkları ürün tutarını mobil ödeme ile cep telefonu faturasına yansıtılarak ödemeyi tercih etmeleri ve bu ödemeleri geciktirmeleri halinde; faturanın son ödeme tarihinden itibaren geç tahsilat bedeli yansıtılacak olup bu tutarlar müşterinin bir sonraki faturası ile tahsil edilecektir. 0-30 gün gecikme durumunda 150 TL’ye kadar olan gecikme tutarı için:5,99TL, 150 TL ve üstü tutarında; 9,99TL. 30 gün ve üzeri gecikme durumunda 150 TL’ye kadar olan gecikme tutarları için; 9,99 TL, 150 TL ve üstü tutarlarda için; 14,99 TL.

• İşin ilginci bu ücret aynı gün 2 kez kesilmiş, Turkcell faturalı hatlara daha bir acımasız davranıyor, bulduğu her açığı ücret, bedel vs diye kılıf uydurup direkt faturaya ekliyor

• recplayer kullanıcısına yanıt
    0850 622 60 60 arayin iade ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Ulaşıp denicem bakalım, teşekkürler
  • Kullanmasını bilene nimet paycel çok memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Kullanmasını bilene nimet paycel çok memnunum
    Kullanmasını bilmek nedir, ne anlama gelir?
    Biraz açıklar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recplayer -- 4 Ağustos 2020; 13:58:21 >
  • quote:

2 kez çektikleri ücretin 1 tanesini iade ettiler ama Paycell hesabına değil hazır limitim diye hatta TL olarak yüklemişler,

Paycell hesabına aktarmak istediğimde bu iade edilen miktardan yine işlem ücreti kesiyor

Yani yüklediğim parayı benden kesip iade ediyor ama bunu hesaba geçirmek için tekrar ücret kesiyor Paycell, pes bile diyemiyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recplayer -- 4 Ağustos 2020; 14:9:52 >

5,99 zaten hattinizdan guncel faturanizdan iade edildi?

• quote:

5,99 zaten hattinizdan guncel faturanizdan iade edildi?
    Faturadan düşülmeyip hatta TL olarak yüklemişler
    Nasıl tl olarak? Faturaniza pesin odeme olarak yansimasi gerekir

Ben aylardır kullanıyorum aylık 1 TL dışında herhangi bir ücret odemiyorum 600 TL mobil çekme limitim var paraya cevirebiliyorum ,her ay artıyor ,paycell gibi kartmi var ya ,sen borcunu geç odersen sana 5 TL değil 100 TL bile yazarlar günü gününe ödeyeceksin .

• quote:

Nasıl tl olarak? Faturaniza pesin odeme olarak yansimasi gerekir
    Kart bakiyesine değil hatta TL olarak hazır limitim diye yüklemişler ve faturasıza yeni geçtiğim için bunu ne karta aktarabiliyorum ne de fatura ödemesinde kullanabiliyorum, sadece paket yüklemesinde kullanabiliyormuşum

Eminim bunu da telsiz ücreti vs diye birkaç gün içinde çekip sıfırlayacak Turkcell

Faturaniza yansittiginiz ucreti kart bakiyesinde mi iade almak istiyordunuz ki? Oyle birsey mumkun değil

• quote:

Faturaniza yansittiginiz ucreti kart bakiyesinde mi iade almak istiyordunuz ki? Oyle birsey mumkun değil
    Burada saçmalık hem fazladan aynı ücreti 2 kez faturaya yansıtması hem de iade aldığını fatura ödemede kullandırmaması

Daha önce de fazladan işlem ücreti kestikleri oldu, farkedip istemediğin sürece hemen tahsil ediyorlar, bu düpedüz ticari ahlaksızlık
  • Kim 100 TL yazar mesela?
    Hem faturanı geç odemissin birde ,para kesiyorlar diye konu açmışsın ,faturanı gününde öde kesmesinler bu kadar basit .Senin oraya koyduğun resimdeki ücreti biz ödemiyoruz ,neden çünkü son ödeme tarihi diye birşey var ,son ödeme tarihini gecirmeyeceksin kardeşim ,benim paycell kartlarimda 1000tl limitim var kaç senedir asla son ödeme tarihini geçirmem aylık 1 TL dışında da ücret ödemedim hiç oda kartında nakit varsa kesio nakit yoksa ,o ay hiç ücret odemiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Hem faturanı geç odemissin birde ,para kesiyorlar diye konu açmışsın ,faturanı gününde öde kesmesinler bu kadar basit .Senin oraya koyduğun resimdeki ücreti biz ödemiyoruz ,neden çünkü son ödeme tarihi diye birşey var ,son ödeme tarihini gecirmeyeceksin kardeşim ,benim paycell kartlarimda 1000tl limitim var kaç senedir asla son ödeme tarihini geçirmem aylık 1 TL dışında da ücret ödemedim hiç oda kartında nakit varsa kesio nakit yoksa ,o ay hiç ücret odemiyorsun.
    Mesajları okuduysan 2 kez ücret kesmişler, buraya hikaye olsun diye öylesine yazmadım, senin başına gelmediği için asla olamaz diye bir kaide yok, gayet de oluyor işte gördüğün üzere, ki bu mükerrer ücret kesintilerini daha önce de yaşadım Turkcell de

• 6 yıldır faturali, 14 yıl faturasiz kullandım kullanmadigim servise kesinlikle ucret yansitmadilar. Mobil odeme kullandım, mobil odeme 4,99 yansittilar ama yansitabilirler cunku kullandim.

Ayrica 1 gun bile geciktirmedim faturami, ha ayrica 25 tl acma kapama bedeli de aliyorlar gecikirse.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.