< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1191. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
10 günde 10 mesaj ancak yazılmış...Paycell kendine gel de buralar çiçeklensin...
-
Şöyle bir bakıyorum da paycelden alışveriş anlami kalmadi zaten kart kampanyası 1000 TL'lik alışverişe akaryakıt market 75 TL veriyor paycelle neden ugrasalimki özel bişey olacakta ancak o zaman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kapattım 4 aydır hiçbir kampanya çıkmıyordu bana...
-
Paycell normal müşteri için aylık para yatırma limiti nedir arkadaşlar miktarı tam bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 Nisan'a kadar dijital platform ödemesi olanlar hangi uygulamaya geçti. Youtube Premium için Sipay en uygunu duruyor.
-
Popypara
Nays
Sipay
Seçenek bol
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de üçüne üyelik var en iyisi Sipay gözüküyor. Diğerlerinin Nisan programı henüz açıklanmamış olsa da. Sipay %60 ile aile üyeliğine 69,6 TL veriyor popy para 50 TL, nays %20 ile 23,2 TL veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 25 Mart 2024; 15:14:47 > -
En iyi enpara aslında ama 3 fatura şartı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti kredi kartınız varsa ki genelde aidatlı olanlara geliyor 100 TL bonus veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler paycell Nays gibi atm kartıyla para yatırırken masraf almayan bir uygulama var mı çok önemli
akbank atmlerinden yatırıldığında tosla ücret almıyor para yatırırken diye biliyorum
-
Onu sormuyorum banka kartıyla Paycell Nays gibi uygulamalar var mı ücretsiz yatırabileceğim tosla ücret alıyor zaten uygun da değil
ulursan banada haber ver.
Şuanda iyzico %1 alıyor, kenarda dursun.
-
İyzico olmuyor maalesef bulamadım
Olmuyor derken? Ücretsiz değil ama %1 alıyor hesap kartından.
-
Paycell troy sanal karta 100/20 gelmiş. Son gün 31 Mart. Hayret kimse yazmamış şaşırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen zahmet etmişsin, daha doğrusu adamlar zahmet etmiş.
Toslaya özendi zannımca
-
Yüzde 1 de alsa benim kriterime uymuyor son kale Paycell di benim için o da bitti bir kampanya vardı bir kartta puan alıyordum sürekli
Paycell ve İyzico pos cihazını değiştirmiş sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X