Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1257. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
25.365
Cevap
563
Favori
1.926.995
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12551256125712581259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında çok güzel bir fikrim ve planım var. Tüm kampanyaların nasıl yapılması gerektiğin anlatan, detaylarını dikkat edilmesi gerekenleri, planlamaları içeren bir kampanya blog projesi. Bu sayede hangi kampanya var , ne kadar sürede yapılmalı , ne kazandırıyor , ne kadar harcamalı , nasıl yapılır , ne yapılmamalı gibi kafada kalan tüm soru işaretlerini giderir.

Bir tık ötesine gidersek takvim dahi yapılır. Bu sayede kampanya kovalıyan kişi hangi gün hangisini yaptı kalan kampanyaları nedir hepsini kendi takviminde görebilir.Bu sayede minimum zarar ile hiç bir kampanyayı kaçırmadan katılım sağlar ve tasarruf eder.

Ama süreç uzun tabi.Yapmak kolay değil. Bu tip site ve whatsapp veya telegram grupları var. Hepsini gördüm hep şu kargaşa var , nasıl yaptınız ,geçerli mi , sizde iade geldimi , ben ödeme yaptım bana iade gelmesi veya chip yüklenmedi gibi gibi.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Ben de happycenter'da yarimligi 90tlye düştü diye seviniyorum ( anpagross haricinde yine iyi bence , kiloluklar bimde bile 230civari şuan)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • easutay kullanıcısına yanıt
    Hocam tebrik ediyorum düşüncelerinizi evet böyle bir proje yapmak müthiş olur ama dediğiniz gibi oldukça meşakkatli bir iş.
    Bir sürü önödemeli kart var kampanya var ıvır zıvır derken karışıyor,takibi zorlaşıyor, sizin gibi planlı yapabilen kişi sayısı çok azdır.

• easutay kullanıcısına yanıt

böyle bir grup/hesap olursa ekleyin benide hocam, telegramda görüyordum böyle bi oluşum altın alımı cippara ile ilgili paylaşım yapılıyordu birazda illegaldi.

• Yaparsam inş hepinizin haberi olur dostlar. Takip edin beni.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

geldi mi iade

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Acemi hatası yapmışım.300 liralık iadeyi almışım,haberim yok.

• Twitter'dan bastırsak da,yüzde 20 qr karekod kampanyası yılsonuna kadar uzasa..

Ben yazdım.. önerinizi değerlendireceğiz dediler sizde yazın Twitter'dan beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Aralık 2024; 19:32:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 aralık qr % 20 için dahil değil mi? Son gün extra ödemeler çıktı,bari % 20 iade alırız.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Evet onu ay sonuna kadar uzatılması için yazdım.. değerlendireceğiz dediler, herkes yazarsa daha etkili olur.

• Uzatılılması değil de yılsonuna kadar yeni bir kampanya yapsalar iyi olur. Uzatılması deyince 18 Aralık tarihini 31 Aralık yapın gibi anlaşılabilir. Eğer amacınız bu değilse tabi..

• Yeni kampanya gelmez şu saatten sonra,ama uzatılması bile faydalı olur ki.. kim kime veriyor yüzde 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Aralık 2024; 19:39:44 >
  • Ben kullandım tamamladım hakkımı o yüzden demiştim yeni kampanya diye. Tamamlamamış olanlar için uzatılması iyi olur tabi

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Hocam çoktan kullandık bitti sıfırlayıp uzatmazsa bir işimize yaramaz ama yeni kampanya gelir diye düşünüyorum. Hatırlarsanız geçen ayki kampanyaları 15inde bitirdi şaşırdık neden 15 diye arkasından hemen her sektörde %20 geldi. 18inden sonra da bir market akaryakıt kampanyası gelir diye umuyorum 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim bugün gidip komboladım çift kartla

• Toplamda 300 TL iadeyi aldım daha fazla alamıyorum herhalde bir hesaptan.

• darksideofthemoon kullanıcısına yanıt

limit 300 zaten

• Arkadaşlar epic kampanyası için 01.11.2024 - 17.12.2024 tarihleri arası demiş. Bugün 17 Aralık. Bugün harcama yapsam yararlanabilirmiyim.

• QR kampanyasını kuyumcuda deneyen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12551256125712581259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.