< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Aralık 2024; 0:8:9 > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1269. sayfa)
-
-
Turkcelli arkadaşlar; hediye kısmında tini minies kodu var mı? bizim bebelere alıyordum, Turkcell'den ayrıldım, artık görünmüyor da. hayrına alıp kodu bana verebilecek varsa sevinirim -
Görünmüyor
-
Ben de göremedim.
-
Troy iadesi gelenler / gelmeyenler bir de ana sayfadaki son hareketler işlem geçmişi kısmına bakabilir mi? Orada gözüküyor mu yaptığınız harcama?
Benim iadem gelmedi ve sanal olarak oluşturduğum Troy kartım ile yaptığım hiçbir şey son hareketler işlem geçmişi kısmında gözükmüyor. Ne karta yaptığım para yükleme gözüküyor ne de yaptığım harcama.
Mastercard vardı ondan Troy karta para transfer etmiştim harcama yapmadan önce. İşlem geçmişinde Mastercard olandan para çıkışı gözüküyor ama Troy olana para girişi gözükmüyor.
Fakat cüzdanım kısmından kartı seçip oradan işlem geçmişine baktığımda karta yaptığım para yüklemesi de yaptığım harcama da gözüküyor.
-
Trendyol 500 tl üzeri alışveriş yapıp 100 tl iade alan oldumu acaba? -
benimde ihtiyacım var oluyorsa -
Hepsi burada üzerinden alışveriş yaptım. Troy kampanyasından 100 lira iade gelmedi. Kayıt açtım. Paycell adam mı seçiyor anlamadım. -
Şimdi denedim iade gelmedi kayıt açıcam.
-
troy sanal kart kampanyası değil mi hocam, uğraştıracak yine heralde -
Troy 500/100 kampanyasi ancak mail sonrası Trendyol harcamaya sayıp ona göre iade yaptılar
-
Farkli gunlerde 2 defa 750 TL akaryakit alisverisi yaptım sadece troy 100 geldi. 750 ye 100 TL gelmiyor. -
Trendyol 250 üstüne 25-50-75-100 4 alışveriş değil mi? farklı bir kampanya daha mı var sizde? -
teşekkürler -
iş bankası hesabınız varsa ve nays kullanıyorsanız 2 günlük 500/100 kampanya var ayrıca 1000/100 olan e ticaret kampanyasıyla da birleşiyormuş sanırım ihtiyacı olan varsa -
Market ve e ticaret birleştirilebilir diyor bimpara 500 atsak 150 gelir mi bimpara sayıyor mu markete?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Aralık 2024; 14:4:47 > -
Gelebilir hocam nays konusunda da konuşuldu bu , bekleyip gorucez -
quote:
Orijinalden alıntı: wolkien
Trendyol 250 üstüne 25-50-75-100 4 alışveriş değil mi? farklı bir kampanya daha mı var sizde?Evet o kampanya
-
Nays aktif kullanıyorum. İptal edip Nays ile aldım.
-
iş bankası hesabınız var değil mi, yanlışlık olmasın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X