Aşağıda değiştiriliyor bu kart otomatik oluşturulmuştur yazan yerden. |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1268. sayfa)
-
-
Vermiyor bu zat-ı muhteremler. Uğraşmayın.
-
oluştur dediğimde işleminize devam edemiyoruz hatası veriyor şimdi de -
ben alışveriş yapmıştım 100 tl yatmamıştı. uygulamadan talep oluşturdum. 1 hafta sonra yatırdılar.
-
bende de aynı hatayı veriyor3-4 hesap var muhtemelen o yüzden.
-
Bana 100 TL gelmedi 25 TL salla kazandan geldi, acaba 25 TL geldiği için mi 100 TL gelmedi? -
Hepsipay ile öde kısmından aldıysan olabilir kartla öde diyince sayar büyük ihtimalle.
Bimpara deneyen oldu mu sayarmı cüzdanlara saymıyor sanırım 500/100 troyu? -
-
Hediyen100 mevcut hesaplara oluyor mu yeni hesap vs şartı varmı? -
Bütün hesaplarda düşüyor hâlâ tükenmediyse hocam -
Benim 4-5 tane bankadan troy kartım var en son 1 hafta önce ziraatten kart geldi visa olarak.
-
Troy kart 500-100 kampanyasından faydalanamadım nedense. Troy kartım yoktu sanal kart oluşturma kısmından oluşturdum. Sonra karta para attım. QR kod ile bu kartı seçerek kafe harcaması yaptım. Gelen giden yok.
-
Kampanyaya katıldınız mı? Katıldıysanız kayıt oluşturun, yüklenir.
-
Migros sanal alışverişe anında geldi bana. Kayıt açın sıcağı sıcağına -
Evet kampanyaya katılmıştım o kısmı atmadım ekran görüntüsünde. Diğer kampanyalar saniyesinde sorunsuz bir şekilde yatınca bunda atladığım bir detay mı acaba diye sormak istedim şikayet kaydı açmadan önce.
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 27 Aralık 2024; 23:5:4 > -
İyzico ile mi yaptınız hocam -
Hayır. Paycell snal troy ile -
Amazon normal alışveriş denedim gelmedi (anında yazıyordu 1 saat geçti) kayıt açtım bekliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X