Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
25.402
Cevap
563
Favori
1.928.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar paycell faturaya yansıt kampanyaları için faturaya yansıt'ı yani mobil ödemeyi açınca normal faturaya yansıttığımız ödememiz gereken harcamalar dışında ektra faturaya yansıtma mobil ödeme ücreti aylık ücret vs gibi ücretler yansıtıyorlar mı ona göre kullanıp kullanmayacağım?
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Evet Nays hesabım onaylı teşekkur ederim ilginiz için

• Bu sekilde kayıtsız kuytsuz iadeleri anında vermesi iyi gidiyor. Umarım bundan sonra bizleri ugrastirmqzlar. Bugünki karekod akaryakıt iadesi de sorunsuz geldi
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Faturaya yansıt üyelik ücreti 3 aylık 29.90 TL
    İşlem başına da %2 alıyor
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 3 aylık ilk işlemde peşin alırlar herhalde yada bakiye olduğunda ne zaman denk gelirse çekerler herhalde.
  • Haftalik 10gb ve haftalik 5gb aynii ay icerisinde aliniyor mu
  • Arkadaşlar, 100₺ iade troy kart kampanyasından karakodla sağlık sektörü harcaması yapmistim. İade yatmadı. Mh, sektör sartlara uymuyordur diyor. Kampanyada sektör kısıtı veya online/fiziksel pos ödeme şartı görmedim. Yatmamasına sebep ne olabilir, fikri olan var mı?
  • GK Kara Murat kullanıcısına yanıt

Paycell beceriksizliğinden başka bir şey değil. Sektör ile alakası yok.

Ben market yaptım gelmedi. Evdeki başka hesaptan Hepsiburada yaptık yine gelmedi.

• den kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler, klasik paycell beceriksizliği demek ki. Mcc ile ilgili bir şart var kampanya koşullarda, mh oradan yürümeye çalıştı, itiraz edip kayıt actırdım, umarım üzerine yatmazlar.
  • Merhaba yeni sanal troy oluşturdum fakat harcama yapamadım genel bir sorun mu var?
  • Dün hepsiburadadan yaptığım işlem için 100 lira cashback gelmeyince kayıt açtırdım. Aşağıdaki cevabı verdiler. Hepsiburada param/Hepsiburada olarak görünüyor zaten. Cüzdana yükleme yapmadım. Nasıl olacak bu iş!

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    daha onu bile ayıramıyorlar desenize

Siparişin ekran görüntüsü at, orada karttan çekildiği belli zaten, iadeni yaparlar

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gönderdim

Hocam benzeri aylar önce Migros ödememde olmuştu. İstenen ekran görüntüsünü atınca bir kaç gün sonra iade yapılmıştı.

Ödemenin ne ile yapıldığını gösteren kısımdan ekran görüntünüzü alıp atın derim. Bir kaç güne paranız gelir. Ben o olayda öyle yapmıştım ve param gelmişti.

• Enpara dan paycell hesabıma para gönderiyorum ama hep geri geliyor arkadaşlar neden olabilir?
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt

Açıklama kısmına Paycell hesabını oluşturduğun telefon numaranı yazdın mı ?

Ve hesap adı

TURKCELL ÖDEME VE ELEKTRONIK PARA HIZMETLERI A.S.

Olmalı. Bunları kontrol et hocam.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt

Aynen hocam hepsini paycell veriyor, ordan kopyala yapıştır yaptım zaten.

• Mmc kod pos cihazı der geçerler çoğu alabildiğiniz alın iade olarak ben genelde LCW ve akaryakıt alıyorum aylık olaraktan işimi görüyor
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt

Fast ile yüklede İBANı kopyalayadıysan alıcı Turkcell değil sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaragul40 -- 29 Aralık 2024; 14:27:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.