|
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1271. sayfa)
-
-
sanal kart troy nasıl oluşturuyorduk mastercard gösteriyor
-
Oluştururken en altta mavi ile logoyu değiştir yazıyor.
İyi bakarsan görürsün.
-
teşekkürler hocam
-
Kayıt açtırdım hepsiburada yatmadı -
Türk Telekom mobil uygulamadan fatura ödesek 500/100 gelmez herhalde? -
Paycell puan talebi olan varsa gönderebilirim ücretsiz LÜTFEN MESAJLARINIZDA TELEFON NUMARANIZI İLETİN
Troy iadesi bana da gelmedi
Geldikten sonra Paycell hesabını kapatıp iptal edeceğim
İhtiyacı olan varsa puan için mesaj atabilir
500/500 1000 puan gönderimi sağlarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadecekampanya -- 29 Aralık 2024; 22:32:53 > -
Bana da QR kodla ödeme gelmedi, daha önce 3 kez aynı işyerinden benzin aldığım kampanya için benden fiş/fatura istiyorlar, geçmişe baksalar görecekler..
Her şeyin yavaş yavaş b.ku çıkıyor maalesef.
-
Arkadaşlar hat değişimi sonrası paycell hesabımın kapandığını gördüm. Yeni sanal kart açıncada içindeki bakiyem yoktu nasıl geri getirebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirtayfun -- 29 Aralık 2024; 19:57:30 > -
Troy bugün iki ayrı hesaptan yaptım
Biri anında geldi
Diğeri gelmedi -
İletişime geçin derim. Bu arada eski hesabınızı kurtarmayı denediniz mi? Şifre unuttum diyerek.
Gerçi eski hesabı kurtarsanız bile sanal kart siliniyor.
Benim turkcell hattım son 3 senedir şirket hattıydı. Tekrar bireysel yapınca paycelle hesabım kapanmıştı. Yeni hesap açmıştım sonra eski hesabımı şifremi unuttum diyerek kurtardım bu defa yeni açılan hesap kapandı. Eski hesabıma girdiğimde sanal kartın hesaptan silindiğini görmüştüm.
-
Maalesef o şekilde de denemiştim işe yaramadı.
-
Selam arkadaşlar.
Mevcut Paycell Sanal Vısa kartımı iptal edip nasıl Troy kart oluşturabilirim ? -
Varolan sanal kartı silip , yeniden ksanal kart oluşturarak
Ben öyle yaptım ve 500/100 faydalandım -
Ayarlarda öyle bir seçenek çıkmıyor.
-
Sanal kart oluştur kısmına geldiğinizde kart logosu otomatik oluşturuldu yazan yerin yanına basarsanız Troy seçerseniz Troy kart alırsınız
-
Bende de aynı sıkıntı var. Şikayet Mail attım sanal kartınızı silin yenisini açın gibi saçma bir cevap geldi. Çözümü bilen var mı
-
Hesabınız onaylı değilse böyle bir hata verir
Banka kartını tanımlayın banka kartı ile yükleme yapmayı deneyin şayet olmazsa limitiniz dolmuştur ya da hesap onaylı değildir
Aşağıdaki gibi bir uyarı var mı hesapta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadecekampanya -- 29 Aralık 2024; 23:46:55 > -
Arkadaşlar kredi kartıyla para atınca paycelle %4 komisyon almaya başlamıştı gibi aklımda kalmıştı ama yanlış kalmış galiba çünkü bugün %3.5 komisyon aldı.
-
Hocam hesap onaylı. Hatta faturaya yansıt dahi aktif kullanıyorum. Limitlerde aynı şekilde müsait. Ne yaptıysam en para üzerinden yükleme yapamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X