Bakiye yükleyenler uygulamadan direkt kredi kartıyla mı yüklüyor yoksa mağazaya gidip kredi kartıyla mı yüklüyor? Mağazadaki oran daha düşük. 1000 lira yüklense mağazada 16 TL Uygulamada 35 TL olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 30 Aralık 2024; 0:8:37 > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1272. sayfa)
-
-
Banka kartı ile bir deneyin
Banka kartı ile yüklemeler ücretsiz
Şayet hata alırsanız Paycell onaylı da olsa yeniden onay isteyebiliyor
Benim de faturaya yansıt açık ama ne kartla ne de iban ile yükleme yaptırmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi denedim hocam sorunsuz yükleme yaptı. Bu enparadan havale işleminde Paycellin teknik bir sıkıntısı var anladığım kadarıyla. Bu arada banka kartıyla ücretsiz yüklenebildiğini bilmiyordum, bir süre bu şekilde iş görür çok teşekkür ederim .
İban bilgileri tam oturmadı Paycell de açıklama kısmında havale EFT ile ödemelerde telefon numarası yazılması şart ama işte Paycell en mantıklısı banka kartı ile yatırma
Sürekli olarak enpara ile hızlı işlemlerden yükleme yapıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı daha önceden 30dk sürüyordu şimdilerde ortalama 11-20dk arası yüklenmiş oluyor. Komisyon ödememek için enpara-fast ile devam.
-
Sihirli bir değnek yok maalesef, çıkmıyorsa faydalanmak mümkün değil. Trendyol (4x250) kampanyası validenin hesaba garanti geliyorken, türkcelli olan benim hesaba hiç verdiğini görmedim.
-
Ben mağazada bu işi bilen becerebilen halledebilecek bir personel olduğunu sanmiyorum varsa da müşteri menfaatine diye yok çekerler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar troy 500/100 var bende, qr la benzin alsam sayar mı acaba?
Paycell ve Nays da Banka kartıyla yükleme ücretsiz. Birtek Papara ücret kesiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Yani hesap hareketlerinde iade görüldüğü halde bakiye yansımaması tuhaf değil mi hocam?
Hayır değil normal hattaquote:
Orijinalden alıntı: Anxiolytic
Yani hesap hareketlerinde iade görüldüğü halde bakiye yansımaması tuhaf değil mi hocam?
Tamamdır teşekkür ederim
arkadaşlar paycell qr ödeme ile %20 restoran iadesi tamamen bitti mi?
bitti,şimdi troy sanal kartla qr ile 500/100 mümkün.
-
Troy 500/100 bim de harcama yaptım anında geldi.
-
500 şartı çok yüksek başka bildiğiniz kampanya varmı? paycell dışında qr ile restoran ödemesine
n-kolay var,o da 500/100...onun dışında bu ay başka kullanmadım.
-
bir hafta belki 10 gün sürer.Benim de bir sipariş iptali olmuştu. 1 haftada filan ancak hesaba yansıdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 30 Aralık 2024; 11:54:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X