Parolapara 300 tl üzeri %20 iade. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1273. sayfa)
-
-
parolapara da 300 TL limiti var nkolay kullandım. harcama limiti şartı olmayan arıyorum açıkçası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paparada yemeksepeti ve trendyol go için iade veriyor. Onlardada harcama limiti yok ancak kazanım 250 tl kadar max 25 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 Ocaka kadar Hayat Pay %10
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160352130
Paycell uygulama üzerinden form oluşturmaya çalıştığında maksimum limite ulaştınız hatası veriyor orayı da kapatmışlar
-
mağazalar kk ile yüklemek istemiyor & yükleyemiyor.
-
otomatik yükleme tarzi olaylar da kredi karti ekleyemiyor muyuz peki ? hani vadesiz kısımda para yoksa kredi kartindan ceksin ...vb (paycell'deki durumu bilemiyorum ama sipay, nays ..vb kullananlar da mi kart ekleyemiyor ? )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Aralık 2024; 14:19:5 > -
Benim 4:gün kayıt açamadım maksimum limiti doldurdunuz dedi
Trendyol iade vermiyor tanımlı ise Trendyol kampanya iadesine sayıyor.
Ben o kampanyaya kayıt olmadım ki çok saçma.
2 hesabımla denedim malesef iade olmadı. O yüzden siparis kargolanmadan iptal edin.
Teşekkürler hocam. Lehe olan kampanyayı uygulaması lazım ama beceriksizlik işte. Aldık artık kargoya da verildi sağlık olsun.
Evet biraz önce mağaza yükleme sadece nakit yaparız dedi. Zaten nakit olsa bankadan göndeririz senle mi uğraşacağız.
-
Migros WhatsApp tan dijital kod alan oldu mu troy ile iade geldi mi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geliyor
Umarım iadenizi alırsınız uğraşmamak icin iptal ettim aynı gün iadede güya hemen para hesaba yansıyormuş. 3 gün oldu yok bekliyorum saçmalık ötesi.
Arkadaşlar konuda genellikle aynı sorular dönüyor , biraz geriye gidip okursanız çoğu problemlerin çözümleri mevcut aslında.
Konu başlığının sol başında büyüteçle aramak istediğiniz kelimeyi yazarak cevaplarını aşağı yukarı bulabilirsiniz , örnek veriyorum bim yazıp ilgili kampanyada geçip geçmediğini öğrenebilir hiç cevap yoksa ozaman sorabilirsiniz.
Konu kalabalığı olmaması açısından yazmak istedim , herkese iyi forumlar.
Maksimum limit nedir?
750/100 akaryakıt market son günü neydi? sonlanmış gözüküyor. sanki ocak diye hatırlıyorum.
diğerine bakıyormuşum pardon. katılmamışım gitti 100 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 30 Aralık 2024; 17:2:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X