Kampanya tarihlerinden haberin yok heralde ? 02.01.2025 |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1275. sayfa)
-
-
Hocam bir çok kişiye gelmedi ben dahil. Daha önce sürekli iade aldığım aynı akaryakıt istasyonundan aldım ama sonuç hüsran. Kayıt açıp şansınızı deneyin. -
Var mı gelişme hocam -
Gelen bir şey yok bugün zaten iş gün değil yarın bakıcaz
-
Kampanyaların ekran görüntülerini alın
Tüketici hakem heyetine başvuruda bulunun İnternet üzerinden
Paycell den sonuç alınmayacak belli ki
-
Bu kampanya ile Troy kart 500/100 kampanyası birleşmiyor sanırım.Troy kartla market harcaması 100 TL geldi bu gelmedi. -
NE kadar komisyon kesiyor?
-
geçen bende 250ye 5 kesti -
Bu Turkcelle mağazalarından Paycelle karta para yükleme mevzusu her bayi de yok muş. Dün yaşadığım şehir de bir AVM gitmem gerekti. Turkcelle vardı. Oraya da uğradım. AVM de ki Turkcell yetkilisi biz Paycelle para yüklemiyoruz çünkü biz de bu iş için gerekli olan uygulama yüklü değil dedi. Şehir merkezinde bulunan bayilere giderseniz oralar yapıyor dedi.
-
Aslında her bayide var ama turkcell ilgili sistemi çok zor yaptığı için bayi yüklemek istemiyor,
1 bayi mesai saatleri dışında sadece denizbank atm sinden para yatırabiliyor
2 bayi karta 10.000tl bile yüklese net düzgün bir kazancı yok
3 anlık hata vs gibi durumlarda destek almak çok zor mail atılacak incelenecek vs
O yüzden bayiler yapmak istememekte kendince haklı
-
2% işlem başına
-
market kodları uçmuş hediye dünyamdan
-
Bu faturana yansıt için parayı nereye yüklüyoruz ? -
Biryere yüklemiyorsun, sana verdiği limit kadar harcama yapıyorsun, faturana ekleniyor, telefon faturanı öderken ödemiş oluyorsun.
-
Restoran harcamasına iade veren nereler var geçen ay paycell %20 iade ile iyiydi baya -
nkolayda nkolay extralı olursanız %20 veriyor şartları zor değil zaten inceleyebilirsiniz. sipay %10 veriyor. tami de 500 ve üzerine 50 lira veriyordu -
Bende biraz araştırdım hayat pay %10 parolapara %20 varmış -
Paycell market eczane Trendyol bu kampanyaları hiçbir zaman vermedi aktif olmuyor sebebi nedir bilen varsa yazarsa sevinirim ona göre hareket edeceğim -
Bugün saat 15.12'de yüklenmiş hesaba -
ama eksik yattı
troy yattı sadece
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X