|
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1277. sayfa)
-
-
Anladım hocam teşekkür ederim. -
arkadaşlar youtube premium kampanyasını bulamıyorum paycell dışında iade veren uygulama varmı youtube premium için? -
Sipay kullanıyorum yt premium için memnunum. -
Farklı sim kart takınca bazı kartlarda hatlarda maximum işlem sınırına ulaşıldı hatası alıyorum.Hem salla kazanda hemde diğer işlemlerde.İşleminizi gerçekleştiremiyoruz hatası alıyorum. Ayrıca istanbulkart kuponlarını da kullandırtmıyor. Sorun sebep ne olabilir MH bir cevap veremedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 4 Ocak 2025; 23:46:50 > -
-
youtube premium son ödeme tarihi geçiyor ama hala uygulama da yok sipaya başvurdum hesap onayda bekliyorum bunların dışında önerisi olan var mı -
Oran olarak sanırım en dazla sipay geri iade veriyor. Benim YouTube premium üyeliğim her ayın 20 sinde yenilendiği için bekliyorum. -
Netflix yüzde 50 kampanyası vardı o da gözükmüyor bu ay -
Bir telefonla birden fazla hesaba giriş yaptığınızda dediğiniz hataları veriyor.Başka bir telefondan giriş yaparsanız ödeme sorunu kalmıyor. -
Epic kampanyası web sitesinde mevcut ama uygulamada görünmüyor kampanya. Kişiye özel olduğu için mi yoksa uygulamaya biraz geç mi geliyor kampanyalar? -
Uygulamada bende de görünmüyor.
-
Detaylı Bilgi
Kampanyaya Kimler Katılabilir?
Kampanyaya tüm Paycell müşterileri katılabilir.
Eğer uygulamada görünmüyorsa uygulamayı güncelleyin yada daha sonra tekrar deneyin büyük ihtimalle gözükecektir.Ayrıca kampanyaya katılınca bazen sadece katıldığın kampanyalarda gözüküyor ilgili kampanya.
-
Hattım faturasız, faturana yansıt açık, para yükledim, dört farklı bankanın posunda denedim ama ödeme yapamadım. Başka ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmı? -
Ödeme yaparken faturana yansıt kısmı çıkıyor mu Karekod ile ödeme yapmak istediğinizde?
-
evet çıkıyor onu seçtiğimde kabul etmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: rcprcp11
evet çıkıyor onu seçtiğimde kabul etmiyor5522 YE MOBILODEMEAC yzıp gönderin
-
eğer hata verirse 2222 ye MOBILODEME AC yazın gönderin
-
teşekkürler hocam -
Faturana yansıt görünse de bazen açık olmayabilir ondan kaynaklı hata alıyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X