Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.554
Cevap
568
Favori
1.940.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12741275127612771278
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mesaj attım ilk fırsatta deneyim tekrar
  • İstanbulkart 250/50 kampanyası var ancak istanbulkarta en fazla 200 yükleniyor, parça parça yükleyip kampanyadan yararlanan oldu mu?
  • eminxconan E kullanıcısına yanıt
    Puhaaa...kazanımı olmayan kampanya yapmışlar ha...vay ne...nebbati bile bunu kıskanır valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 5 Ocak 2025; 23:24:25 >
  • rcprcp11 R kullanıcısına yanıt

Hepsiburada hesabınız varsa oraya numarayı girin oradan da kontrol edebilirsiniz

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Uygulama güncel görünüyor. Bugün tekrar deniyorum hala durum aynı. Katıldığım kampanyalar içerisinde de göremiyorum. Kampanya kişiye özel sanırım.

• jedi_master kullanıcısına yanıt

ben kampanyaya katılmıştım, hem epic için olana hem de steam için olana. oyun almak için bu akşam uygulamayı açtım ama her 2 kampanya da silinmiş, uygulamanın hiç bir yerinde gözükmüyorlar, internet sitesinde gözüküyorlar ama.

• Haemus kullanıcısına yanıt

Doğrusu ben de katıldım diye hatırlıyorum. O nedenle e-posta gönderdim info@paycell.com.tr'ye cevap bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Ben de kendimi özel bir kişi zannediyordum demek ki değilmişim. Yıllardır bizi sallamiyor eksik olmasın paycellciğim
    Geçen sene başı yada yazından beri aynı eczane kampanyası ile başladı kayıt açmıştım, kişiye özelmiş.. Sonrasında 0 kampanya.

Faturana yansıt %20/Migros %15 market vs. hiç biri yok.
    Ben hariç diğer x kişinin numarasına heray kullansa da, kullanmasa da tamamı geliyor.
    Mobil ödeme kapat aç yaptınız mı..
    Olmadı kart vs hesap silip yeniden üye olmak lazım.
  • GlamourSS G kullanıcısına yanıt
    Mobil kapat aç yapmadım. İşe yariyor derseniz yapalım. Hesap sürekli aktif kullandığımdan hesap sil aç da yapmadım.
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Denemedim henüz, müşteri hizmetlerini aramak/yeni kart lazım, birde ilgili hattan aranması paket dakika lazım.
    Sıfırlama vs. yeterse iyi yoksa sil baştan. Deneyen olur ise hediye paralarını kullansın.
  • Arkadaşlar bu lanet karta iadeler kaç günde düşüyor ? 27 sinde alışveriş yaptım 28 inde iptal ettim hala karta gelmedi iade ücreti, diğer kartlarda en fazla 2 gün sürerdi bu adamlara mesaj atıyorum ona d dönmediler
  • GlamourSS G kullanıcısına yanıt

şikayet var'a yazdım ben. sorun ne olursa olsun, herkese aynı 2 mesajı yolluyorlar birkaç saat arayla  

• 
Sayfa: önceki 12741275127612771278
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.