16 - 22 ocak arasi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (26. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilal_17616 - 22 ocak arasi
Alıntıları GösterEyvallah sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu market kampanyasindan her ay kazanmak mumkun mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslim etmiş olduğunuz evraklarda eksiklik veya silik/okunamama gibi durumlar söz konusu olduğu için işleminize devam edemiyoruz. İşlemlerinizin devamını sağlayabilmemiz için yeniden Turkcell Mağazaları'na başvurarak evrak teslimi yapabilirsiniz. İyi günler dileriz. B002
Böyle bi SMS geldi, tahmin ediyordum zaten. İlgilenen kız o kadar laubali, hattımı turkcele taşıyın diye o kadar israrciydi ki, illallah ettirmişti. Hatta sakavari tehdit bile etti, onaylamam yoksa diye. Genç diye kalbini kırmak istemedim. Koymuşlar bikac yeni yetme, rezalet. İşini düzgün yapmayan tipler. Heralde üye başı da prim mi aliyorlar nedir , lafa geldi mi söyle kaliteyiz, böyle kaliteyiz. Hadi ordan koca şirket değil sanki hal cigirtkanlari. Şimdi belge için Ortaklar dan Aydın'a mi gitcem yani şikayet var a doseyelim bakalım bir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sırf bu yüzden gitmiyorum şubelere,her şubede aynı tip.Bir halttan anlamayan tipitip kişiler.Tum dertleri gelen kişiye faturalı hat geçirmek.
Hizmet sıfır, sokaktan geçeni alıp getirmişler sıfır eğitim alâka
bu mesaj bana da gelmişti onaylandıktan 1-2 hafta sonra, dikkate almadım hala kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ocak 2021; 11:49:16 > -
hattımı telekoma taşıdım kart silinmişti aynı kartı tekrar ekledim sorun çıkmadı sanal kart açtı ayrıca kendi
Şok kampanyasından 5000 puan yatan oldu mu? Bu gün son gün.Bununda mı üzerine yatacaklar?
Benim de var, bugün son yatmazsa kayıt açılır. -
yatan yok. buda mi boş çıktı yoksa 😊
quote:
Orijinalden alıntı: grandprix
Benim de var, bugün son yatmazsa kayıt açılır.Hocam sizin de başınıza gelmiştir, kayıt açıyoruz ama çok geç yanıt geliyor. Temmuz iadesi için ağustosta açtığım.kayit yeni yatırılmış😁 yogunduk falan demisler. Bu nasıl yoğunluk 4 ayda vereceğin para oldu pul. Bişey alınmıyor artık o parayla😂
Bugün mesaj atmışlar 18.8.2020 tarihinde açmış olduğunuz kayıt inceleniyor diye. Ağustos yattı , Eylül Ekim den bekleyen var. Kendileri bile bilmiyor neyi ödeyip odemediklerini. Saldım çayıra mevlam kayira gidiyor -
2 ocak aylık kullanım ücreti 1 tl
3 ocak ta Aralık 2020 aylık kullanım ücreti 1 tl diye bir gün arayla iki kullanım ücreti kesmiş
5000 puan benim de yatmamış. Gerçi hediyeler de günlük 1 GB ve fidan dışında bişey yok. En azından fidan alırdım. Şu yalan dunyada dikili bir ağacımız olurdu
Evet bende de. Baktım, Aralık ayında kesilmemiş. -
-
-
Bende de seninki gibi gözüküyor.
Bende superbox var. Belki de o yüzden doğrulanmış olarak gözüküyor -
Dijital kimlik doğrulama ne işe yarıyor ki? Bende o bölüm yoktu tim e belgeleri verip hesabı onaylattiktan sonra geldi. E zaten onaylı şimdi onu yapınca ne oluyor ki, asıl amacı bayiye gitmeden onaylamak olması lazım ama onaysız hesaplarda gözükmüyor bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Ocak 2021; 21:18:38 >
hazir limit artirabiliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X