Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
25.634
Cevap
571
Favori
1.949.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani bakiye yükleyebildim toslaya, başka bi mevzudan bahsediyosanız bilmiyorum
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt

yok anladım.ben yükleyememiştim daha önce.

• Ziraat kredi kartımı ekledim uygulamaya ama bonus flexide hata veriyor?

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

Bide 100 TL geçen faturam yok, bu durumda fatura kamp. katilamiycaz sanırım.2 fatura birlestirme durumu olur mu?

Edit: mail ordr kapalı old için hata vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 23 Aralık 2020; 2:34:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nası bi kampanya, bu nasıl bir açıklama.
    Kopyala yapşıtır bankacılık
    😆😆
    PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
  • Paycell in kamp. Sartlarin da yok ilk bin kisi yok 2 bin kisi yazdığı için katılmıyorum. Milyonluk ulkede ve bir kac yuz bin kiside vardır paycell kart ve 2 bin kisi resmen saka gibi o yüzden, diger turlu odeyince hic yararlanmasam bile 1.si ugrasmamis olurum 2.si para iade gelmeyince enayi yerine konmus olmam ve o tarih gelene kadar aklimda tutmayayim daha rahat

• İlk defa bu ay eksiksiz yattı. Zaten harcama yapıyoruz. En azından bir kısmı geri geliyor
  • Kullanma ve kampanyalara katılım zorunluluğu yok bildiğim kadarıyla
  • 100 lira üzeri fatura ödemeye 10 lira iade kampanyasından yararlanmak için Paycell uygulamasından fatura ödemesi yapmak zorunlumu? Yoksa Türk Telekomun sitesinden Paycell Kart ile ödeme yapınca iade geliyor mu? Turk Telekom Paycell uygulamasında faturalar bölümünde yok çünkü.
  • FoonBoi F kullanıcısına yanıt

detaylara bakılırsa sadece paycell kartla yapmayı şart koşmuş, uygulama içinden yapacaksın dememiş. ama telekom üzerinden ödersin kabul etmez falan belli olmaz bunlara.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyosunuz hocam neyse denerim artık sonuçta kaybedilen birşey yok.
  • Paycell hesabında fiziki kart kullanıp sanal kartını sildirmek isteyen müşteri hizmetlerini arayarak sildirebilirmiş.Ben sildirdim.İade va para gönderme olduğunda boşu boşuna 2 karttan 1 lira ücret kesmesinden kurtuldum bu sayede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen şokta 75 harcayıp 15 alıyım dedim. Bı paket smoke bedavaya gelir dedim. Gıda dışı gecmiyo dedi kız. Tatava yapma geç sen dedim. Geçti daha doğrusu geçemedi. Bu ne saçmalık. Ödeme yöntemiyse eğer bu herşeyde odemeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Geçen şokta 75 harcayıp 15 alıyım dedim. Bı paket smoke bedavaya gelir dedim. Gıda dışı gecmiyo dedi kız. Tatava yapma geç sen dedim. Geçti daha doğrusu geçemedi. Bu ne saçmalık. Ödeme yöntemiyse eğer bu herşeyde odemeliyim

Bende sigara alarak kullanıyorum hocam 5 paket alıyorum 15 lira yatıyor 2 karttan 2 ayrı şoktan 5 er paket aldimdi bu ay paycell kart ile 2 karta da 15 yattı sizde sıkıntı olmuş

• meeb kullanıcısına yanıt
    Gerek yoktu ki iptale kart ucreti bagli karta oluyor
    Ayrica benden bu ay kart ucr bile alinmadi guncelleme ile mi alakalı bilmiyorum ama vakıftan 2 kez cekim yapmıştım belki ondandir
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Bende de yoktu geçen hafta guncelleme ile alakalıdır dedim guncelleyince geldi
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    bazen saçma bir şekilde iadeler sanal karta yapılıyor , ben fark edene kadar 1 tl kesiyordu.Ayrıca eşime para gönderiyordum ama sanal karta geçiyordu.Ordan fiziki karta yükle .vs gibi saçmalıklar için kapattım kurtuldum.Onaylı hesaplar zaten uygulama dan kapatabiliyor.Benim hesap onaylı ancak eşime gerek olmadığı için gidip onaylatmadık.Zaten basit bir işlemde değil ben gittiğimde 10 dk dan fazla sürdü ,fatura götür kimlik fotoğrafı imza vs . uğraşmalı işler hele bu zamanda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Google puaniyla youtube premium nasil alınıyor
  • Üstte yazıldı mı bilmiyorum bende 2 adet kampanya vardı. Sana özel yazıyordu. Gelen arkadaşlar için yazıyorum. 2 kampanya tek alımda kullanılabiliyor.

1. İstediğiniz tutarda harcamanıza 2500 paycell puan
    2. İstediğiniz tutarda harcamanıza 50 tl değerinde hediye para

Appstore üzerinden 3 tl'lik bir alışveriş yaptım. 2500 puanla appstore bakiyesini seçtim 10 tl appstore bakiyesi yükledim.

50 tl'lik para ile appstore bakiyesi aldım yine 10 tl'lik. 10 tllik N11 kuponu seçtim. N11'den razergold 10 tl bakiye aldım.

Googleplay bakiyesi ile de 10 tl'lik google play bakiyesi yükledim.

Geriye kalanlar ise lifebox 50GB, gollercepte paketi vs. idi. Hiçbiri işime yaramıyor şuanda tutuyorum kalan bakiyeyi.

Kısacası 3 TL'lik harcama ile 20 TL Appstore kodu - 10 TL Razer gold kodu - 10 TL de GooglePlay bakiyesi almış oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Bende sigara alarak kullanıyorum hocam 5 paket alıyorum 15 lira yatıyor 2 karttan 2 ayrı şoktan 5 er paket aldimdi bu ay paycell kart ile 2 karta da 15 yattı sizde sıkıntı olmuş

Alıntıları Göster

Bbaska şoktan bı daha deneyim. Kız beceremedi belkide

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.