< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (23. sayfa)
-
-
5tl'ler pazartesi yatıcaktır, yazan olur hemen 16sında yatıcaktı yatmadı vs diye.
-
ne zaman gününde yattı ki.Üç beş kuruş faydası olmasa vallahi kullanılcak şey değil paycell ama fakir düşmüş üç beş kuruşun peşine yapacak birşey yok beklicez.Yatmazsa yine talep açtırıcaz.2 ay önceki iade talebim geçen sonuçlandı.Daha 1 ay öncekiler beklemede.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eylül, Ekim Kasım aylarında açtığımız kayıtlar duruyor -
Salla Topla butonu yok, kaldırıldı mı? -
ne zaman uygulamaya girsem düzenli artıyor limit 200 lirayla başladım 1800 lira yapmışlar bugun bloke ettim hesabı ve silinmesi talimatı verdim. findeks kredi notumu etkiler diye.
-
Arkadaşlar aranızda yeniyim paycell sanal kartım mevcut bu kartımın içerisine bakiye yüklemiştim. Paycell karttaki bu bakiyeyi nasıl ücretsiz olarak çekebilirim. ? -
Şoktan 5 TL'ye fiziki kart al sonra Vakıfbank ATM'den çek. 2000 TL'ye kadar 1,14 TL işlem ücreti var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-753FA63CF -- 18 Aralık 2020; 13:29:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
param'a yükle oradan da toslaya yükleyip hesabına çekebilirsin. 400 tl'ye kadar ücretsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Aralık 2020; 13:33:53 > -
Fiziksel kart alınıp ilerleyen kampanyalar içinde değerlendirilebilinir.
Param TL yükleme kısmında üyelik sözleşmesi imzalamalısınız tarzı bir uyarı verince çok önemsemedim.
Toslaya kartı 1 TL karşılığında kaydedip sonrada lazım olur düşüncesiyle işlemi gerçekleştirdim. -
Bakiye yükleme iadeleri geldi.
5 TL ve Fatura 10 TL ler, Market te 15 geldi. Eylül Ekim Kasım bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 21 Aralık 2020; 14:21:30 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 21 Aralık 2020; 12:54:52 > -
Market iadeleri de şu anda geldiquote:
Orijinalden alıntı: meeb
hay Allah razı olsun.Allah işlerini rast getirsin bugün hocam :) kayıpsız 90 tl bereket versin :) paycell inş hep böyle olur .
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 8 Ocak 2021; 17:40:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Numramı taşıdım paycell kartlaruma ulaşamıyorum fiziksel kartı neden imha etmişler, benzer sorun yaşayan nasıl çözüm buldu,market diğer iadelerde yandı ozaman?
Sonuç olumlu -
önceden denemiştim olmamıştı.
Aynı durumu bende yaşamıştım. Kaldı ki numara taşıyınca kartın gideceğini de bilmiyordum. Para göndermek istedim baktım kart yok, olsun sanal kart oluştururum dedim. Sistem oluşturdu. İşlerimi halledip kalan parayı çekmek istedim, sistem fiziksel kart olmadan çekemezsin dedi. Saçmalığa bak para yüklerken ver kardeşim paranı, çekerken ama hattın değişmiş!
Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın, kayıt oluşturuyorlar. Benimkini çözmeleri biraz zaman almıştı ara ara sıkıştırın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X