Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.682
Cevap
572
Favori
1.955.345
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de nasılsa 5000 olmuştu 20 tl n11 aldım ama birikmeden alacak bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5tl'ler pazartesi yatıcaktır, yazan olur hemen 16sında yatıcaktı yatmadı vs diye.

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    ne zaman gününde yattı ki.Üç beş kuruş faydası olmasa vallahi kullanılcak şey değil paycell ama fakir düşmüş üç beş kuruşun peşine yapacak birşey yok beklicez.Yatmazsa yine talep açtırıcaz.2 ay önceki iade talebim geçen sonuçlandı.Daha 1 ay öncekiler beklemede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül, Ekim Kasım aylarında açtığımız kayıtlar duruyor
  • Salla Topla butonu yok, kaldırıldı mı?
  • ne zaman uygulamaya girsem düzenli artıyor limit 200 lirayla başladım 1800 lira yapmışlar bugun bloke ettim hesabı ve silinmesi talimatı verdim. findeks kredi notumu etkiler diye.

• Arkadaşlar aranızda yeniyim paycell sanal kartım mevcut bu kartımın içerisine bakiye yüklemiştim. Paycell karttaki bu bakiyeyi nasıl ücretsiz olarak çekebilirim. ?
  • AvYusuf A kullanıcısına yanıt

Şoktan 5 TL'ye fiziki kart al sonra Vakıfbank ATM'den çek. 2000 TL'ye kadar 1,14 TL işlem ücreti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-753FA63CF -- 18 Aralık 2020; 13:29:22 >
  • AvYusuf A kullanıcısına yanıt

param'a yükle oradan da toslaya yükleyip hesabına çekebilirsin. 400 tl'ye kadar ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Aralık 2020; 13:33:53 >
  • Fiziksel kart alınıp ilerleyen kampanyalar içinde değerlendirilebilinir.
    Param TL yükleme kısmında üyelik sözleşmesi imzalamalısınız tarzı bir uyarı verince çok önemsemedim.
    Toslaya kartı 1 TL karşılığında kaydedip sonrada lazım olur düşüncesiyle işlemi gerçekleştirdim.
  • Bakiye yükleme iadeleri geldi.

• 5 TL ve Fatura 10 TL ler, Market te 15 geldi. Eylül Ekim Kasım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 21 Aralık 2020; 14:21:30 >
  • grandprix kullanıcısına yanıt

teşekkürler 1 tl çekmeden gönderdim :) market iadeleri ne zaman yatacak acaba ? :)

@idefixoxo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 21 Aralık 2020; 12:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

teşekkürler 1 tl çekmeden gönderdim :) market iadeleri ne zaman yatacak acaba ? :)

@idefixoxo

Market iadeleri de şu anda geldi

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt

hay Allah razı olsun.Allah işlerini rast getirsin bugün hocam :) kayıpsız 90 tl bereket versin :) paycell inş hep böyle olur .

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 8 Ocak 2021; 17:40:5 >
  • Numramı taşıdım paycell kartlaruma ulaşamıyorum fiziksel kartı neden imha etmişler, benzer sorun yaşayan nasıl çözüm buldu,market diğer iadelerde yandı ozaman?

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Sonuç olumlu
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    önceden denemiştim olmamıştı.

• imhiret kullanıcısına yanıt

Aynı durumu bende yaşamıştım. Kaldı ki numara taşıyınca kartın gideceğini de bilmiyordum. Para göndermek istedim baktım kart yok, olsun sanal kart oluştururum dedim. Sistem oluşturdu. İşlerimi halledip kalan parayı çekmek istedim, sistem fiziksel kart olmadan çekemezsin dedi. Saçmalığa bak para yüklerken ver kardeşim paranı, çekerken ama hattın değişmiş!

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın, kayıt oluşturuyorlar. Benimkini çözmeleri biraz zaman almıştı ara ara sıkıştırın.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.