merak ettim hediye dünyası kısmının ekran görüntüsüne bakabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (22. sayfa)
-
-
Turkcell'de olanların hediyesi farklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kaç puanınız var?
arkadaş söylemiş, turkcelli değilseniz ondan olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 14 Aralık 2020; 22:17:59 >
Hocam 2 hesapta toplam 8000 e yakın puan var -
toplam değil de tek hesapta ne kadar var? paycellde bir sorun vardı alabileceğin hediyeler gözükmemeye başlıyordu. mesela 5000 puanın varsa 5000 puanın alacağı hediyeler ortadan kayboluyor. internet ve Fidan hediyeleri gözüküyordu ama. benim hesapta öyle bir sorun oldu paycelle yazdım düzeldi. belki öyle bir problemdir.
bununla ilgili konu açmıştım
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-in-sacmaliklarindan-sikilmaya-basladim--146908730
4300 e
3500 falan hocam puanlar dediğiniz gibi olabilir teşekkürler konuya Bi bakayım olmazsa bende yazayım -
iki hat da 5000i geçmemiş, dediğim problem olsaydı yine 5000 puanlık hediyeleri görürdünüz. farklı bir durum var demek ki. turkcellli miydiniz?
bu baya işime yaradı 2500 puana 10 tl almaktansa 1000 puana veriyor buda.2000 puana 2 adet aldım youtube premium ödemesi yapıyorum iyi oldu
-
Yok hocam değilim fakat turkcell olmayan diğer arkadaşlarda kampanyalar gözükmekte sizin yaptığınız gibi mail attım umarım düzelir teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: KARACABEYY
Hocam her ay bir defa 10 TL bir defa da 20 TL almak mümkün aynı ay ikinci defa almak mümkün değil aynı aydan kastım 12 Aralık'ta aldıysanız bir sonra ki hak ise 12 Ocak'ta açılacak.Benim uygulamada n11 hediyesi görünmüyor. Samsung 50 TL bikac da fidan sadece. Puanla alınabilen bu n11 nerde, gerçi 600 puan var
Hocam bende hem 10 hem de 20 TL gözüküyor sizin programda da aslında gözükmeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JumaruuBenim uygulamada n11 hediyesi görünmüyor. Samsung 50 TL bikac da fidan sadece. Puanla alınabilen bu n11 nerde, gerçi 600 puan var
Alıntıları GösterBende de hiçbiri gözükmüyor. Sadece fidanlar, günlük 1 GB ve samsung 50 TL (beyaz eşya) var, paycell' e mail atmak çözüyor mu bu durumu?
-
benim durumum bundan farklıydı. hediyeler gözüküyordu ama puanımın alabilecekleri gözükmüyordu. ben yazdım paycell bize ulaşın kısmından ama o nedenle düzeldiğini sanmıyorum, kendi kendine düzelmiştir. çünkü hala mesaj geliyordu inceleme devam ediyor diye, halbuki düzelmişti.
Turkcellli olmayanlara ne hediyeler gözüküyordu normalde bilmiyorum. mobil ödemeyle ilgili olanların turkcellli olmayanlara verilememesi lazım mantıken, turkcell Vodafoneun mobil ödemesine hediye yükleyemez sonuçta.
yapılacak tek şey bize ulaşından yazıp veya telefonla arayıp çözüm üretmelerini beklemek. Bu konuda çok hızlı olduklarını da söyleyemem.
turkcell kullananlarda var diğerleri.
-
-
Offfff maşallah 🧿 hocam nasıl yaptınız bu kadar puanı. Benim sık sık siliniyor puanım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 16 Aralık 2020; 16:37:5 > -
araba mı aldınız nedir o puan maşallah
-
Hocam hiç zaman kaybetmeden TURKCELL e geçin benimde yaklaşık 30 bin puanım vardı şimdi 7500 kaldı , N11, bir ara da paşabahçe ve getir filan vardı orada kullanıyorum.
Şuan en mantıklı N11 10 ve 20 TL lik kupon var ayda en fazla 1 kere alırsınız 7500 puan eder 3 ay geçerlilik süresi var be o şekilde değerlendiriyorum.
-
Yukarıda yazan hocam haklı aylık toplam 30tl n11 kuponu alırsınız, 3 ay içinde biriktirip birlikte harcayabiliyorsunuz ve aylık 7500 puana mal oluyor. 3 ayda toplam 120tl olarak harcayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X