hbc 1 aydır yuklenmıyor sız nasıl yukledınız |
Paycell Kart ile Anında %10 Hediye! (6. sayfa)
-
-
eft para gönderdim para ortada yok
zorda olsa geldi para
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 14 Aralık 2022; 16:41:49 > -
Getir alışverişine iade anında yansıdı. Şartsız şartsuz güzel kampanya olmuş.
-
oluyor mu gerçekten yoksa .....
-
Sağol Hocam.
Tebrik mesajı attılar, ödül olarak da %20 iade geldi
-
Kredim taksit ödemesi olumlu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fatura ödemeleri geçerli değilmiş, ne güzel doğalgazda 750 liraydı...
-
Bim para olur mu sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oluyor
Aynı TC kayıtlı iki farklı numara üstüne hesapta ikinciye iade gelmedi normalde tüm kampanyalar geliyor ama bu gelmedi ilginç şekilde
hepsipay olmadı iade ediyorum
-
Neden her alışverişe %10 değil mi hocam
kyk ödemmesi denedim olmadı... (hiç ödeme yapmama izin vermedi) vazgeçtim kredi kartıyla ödedim..
başka alışverişlerden artık %10 alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 14 Aralık 2022; 16:41:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben paycell e kredi kartından para yüklemeye çalışıyorum hata veriyor
Birkaç farklı kart da denedim
Sizde de böyle mi ?
granti kk ile denediyseniz olmaz. garanti engellemiş
-
Markette %9 çok anlamlı olmaz diye düşünüyorum. HB ve Trendyol'u da kullanmıştık. Kitap ihtiyaçlarını almasak DR ve Idefix kombosu iyi olurdu ama onları da aldık. Bunlar dışında mantıklı ne var arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 14 Aralık 2022; 17:18:32 > -
Dikkat! Geçersiz alışverişler maddesine ek yapmışlar, erken harcayanlar kazanmıştır umarım.
- Cüzdan uygulamaları ve ön ödemeli kart yüklemeleri, para transferleri, fatura ödemeleri, emtia ve döviz işlemleri telekomünikasyon harcamaları kampanyaya dahil değildir.
- Yukarıdaki işlemlere ek olarak MCC kodu 7299,4812,4814,6012,6532,6533 ve 6540 olan işyerlerinde geçerli değildir.
-
yıl sonu olduğundan zarar gösterip ek gelir vergisinden düşülüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X