Paycell Kart ile Yapacağınız Her Harcamanın %10’u anında Hediye!
param ya da oldubil kadar değil ama yine de hiç yoktan iyidir.. paycell Paycell Kart ile Anında %10 Hediye! - Paycell https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kart-ile-aninda-%10-hediye< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanilhan -- 14 Aralık 2022; 0:50:13 > |
Paycell Kart ile Anında %10 Hediye!
-
-
Teşekkürler. -
Bu kampanyalar gamecardda geçiyormu acaba?
-
Her harcama olması çok iyi, para harcanmayan gün mü var? -
dolap alısveısını saymadı
-
gamercard açıklamasında böyle bir ibare var.. bu bilgiye göre geçmesi lazım.. ama yine de müşteri hizmetlerine sormak lazım...
-
Nerelerde iade olur acaba -
paycell'in anında iade yapabilmesi zor ama çalışır umarım
-
bi yerden para dağıtın emri mi geldi ne oldu? her yerden geliyor böyle kampanyalar -
Kampanya gözükmüyor bende -
Kampanya sadece web sitede mevcut uygulama içinde görüntülenmiyor su an icin -
paycel kart nerden alınır, şok'larda var mı
-
Akaryakıt alımında geçerli olur mu acaba -
Arkadaşlar 14 aralığa kadar 1GB internet vardi önceden görmüştüm kişiye özeldi sanirim bugün son günü olduğundan mi göremedim web sitesine de baktım ordan katılayım diye orda da yok nasil bulurum? 😏 -
bitaksi kampanyası anında iade oluyor ama ödeme yapmayı başarabilirseniz
-
2022 yılının kartlar yonunden ennn karli ay'ı bu ay oldu.
Genelde kasim / Aralık olurdu eski yillara göre bu Kasım ayi eskiler gibi olmadi diğer aylara göre bir tik karli ama yillara göre olmadı -
param dışında doğru düzgün kampanya yok 2 aydır. bir de paraf 1000tl olabilir. yılbaşından beri excell liste tutuyorum.
Enflasyonu da hesap edersek en fazla kazanım. Haziran-Temmuz döneminde odu benim için. Enflasyonu hesaba katarsak en kötüsü kasım-aralık dönemi. en basitinden oranlar çok kötü oldu. teb-garanti-ziraat-ykb eticaret yok. ykb nin 500/50+500/40 ları nerde yok hiçbiri. diğeri de 1200 harca 60 verim diyor.
-
Bonus 33400 harcarsam 250 lira bonus vercekmiş. Dalga geçiyorlar ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 14 Aralık 2022; 6:10:3 > -
shopandfly 23.400/300 verdi ama 1kuruş ilerlemedi sayaç. bonus amex e 1700/40 vermiş. oranlar çok komik. enflasyondan dolayı harcama limitleri artıyor ama ödüller 10yıldır sabit. ödüllerin alım gücü düşmüyor diye mi düşünüyorlar anlamadım
-
Maximum 5000/100 verdi. Fatura ödemeleri filan dahil değil diyor bir de
paycell'in anında iade yapabilmesi zor ama çalışır umarım |
Paycell 2 açıklamadan aciz olduğundan mcc kodlarını ben yazıyım: 7299 : nakit çekim 4812 : telekomünikasyon (fatura ödeme) 4814: telekomünikasyon (tl - paket yükleme) 6012: finansal servisler (ön ödemeli kartlar) 6532: para transferi |
bana 150tl verdiler. kimsenin akıl edemeğini akıl ettiğim için bi 75 de bizden dediler |
7299: Kategori dışı 4812: Telekomünikasyon ekipmanı (telefon dahil) 4814: Telefon servisleri (faturalı ve ön ödemeli) 6012: Üye finans kuruluşu (bunun ön ödemeli kartlar olduğunu tahmin ediyorum ancak emin değilim) 6532, 6540 ve 6533 de 6012'ye benziyor. MCC kodlarının açıklamalarına https://www.mastercard.us/content/dam/mccom/en-us/documents/rules/quick-reference-booklet-merchant-edition.pdf adresinden bakabilirsiniz. |
2 mesaj yukarısı neden okumuyorsun ?
|
dikkat: dezanformasyon var ön ödemeli kart hesap fast fut fatura ve hb şu-bu cüzdan hiçbir şeye olmuyor paycell bu verir mi hiç tedbirini hemen almışlar domuzdan kıl kopartmaktan fena bu paycell |
yazın yazın daha detaylı daha fazla yazın, sizin gibi acemiler yüzünden kurudu gitti ortalık. |
Sağol Hocam. Tebrik mesajı attılar, ödül olarak da %20 iade geldi |
İlk harcamadan sonraki harcamaların iadesi gelmiyor.
Edit: ilk alışverişten sonrakiler daha geç geliyor Bir saat sonra geldi. |
Benzer içerikler
- burger crush
- tatdo dondurma kimin
- ccleaner pro key
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X