Şimdi Ara

Paycell Kart ile Anında %10 Hediye! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
31
Favori
45.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bankamatiğe 400/100 vermişti 2 ay önce . maximum da sayaç zor çalışıyor. limit düşük olunca amazon yaptım. maximum yine iyi hocam. kampanyalar stabil şekilde her ay oluyor ve enflasyonun farkındalar . eticareti 750/75 mesela. başka banka 2 kere 600 harcamaya 60 veriyor

• Bu kampnaya için katilim gerekli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    evet maximum iyi, hakkını yememek lazım. bonus son 2 senedir çok cimrileşti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herhangi bir katilim yapmamiz gerekmiyor sanirim. Alışveriş yapinca şartlar uygunsa iadeyi hemen veriyor galiba.

• eranyumm kullanıcısına yanıt

HB de temassiz beş tl kargo ücretsiz olması lazım.

• Alışveriş yapan var mı hemen mı geliyor katılım falan yapmadan görünmüyor çünkü.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Parami demissin

Oldubil var

Nays ta iyi

Paycell de yapacağını yaptı

Maximun da gayet iyi ilk alışveriş hariç sonraki her 400tl ye 50tl veriyor 500tl ye varana kadar. (bu sırada kişiye ozel kampanya da işliyor 100tl de oradan gelir ama bunu herkes için hesaba katmiyorum) temassizla o deyince %3 ü ni veriyor 200tl de buradan otomatikman geliyor. Telf.un ozelligi yoksa da banka kartiyla temassizdan 150tl ye kadar geliyor. Degerlendiren ikisini de tabi hem 200 u hem 150 yi de kazanabilir.

Axess ise 2 tane 600tl lik alışverişe 60tl verdiği yaziyor ama nedendir bilmem her 600tl de bana 15tl daha geldi surekli 10 kere de daha devamini etmedim. Kisaca her 1200tl de 90tl gelmiş oldu.

Pokus karti da çok beğeniyorum trendyol 200/50 gibi oraniyla sonra yemek kampanyası burgerking le birleşiyor hatta d&r kampanyasına varana kadar katılıyorum. Netflix i falan da orani iyi

Ininal falan amazonda %10 veriyor ama o zaten sürekli veriyor onu katmiyorum ama fena değil %10 oranida

Ama son 2 ayin en iyileri param, nays, oldubil, Maximum oldu

• Dün paycell ile online biçimde 2 migros Hemen, 1 carrefoursa alışverişi yapmıştım. Kampanya şartlarında 13 Aralık dahil ama hiçbir iade gelmedi? Zaten henüz mobil uygulamada da gözükmüyor. Sanırım katılım sağlamak lazım. (Veya tarihi yanlış yazdılar)

Detaylı Bilgi
    Hediyeler, 13 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Paycell Kart sahibi müşteriler tarafından, Paycell Kart ile yapılacak alışverişler dahilinde kazanılacaktır.
    Hediyeler Paycell Kart’a işlem sonrasında yüklenecektir.
    Kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 75 TL kazanacaktır.
    Diğer kartlara ve cüzdan uygulamalarına para transferleri, fatura ödemeleri, altın ve döviz işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya kazanımı müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan kart sayısından bağımsız yalnızca bir kez faydalanabilir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• erenafl E kullanıcısına yanıt
    Tarih 14-31 olarak guncellenmiş. Kampanya App de hala yok. Muhtemelen katılım şart değil. Yalnız kampanya bana biraz eksik geldi, sanki birşeyler eksik gibi. Çok paycell tarzı bir kampanya değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 14 Aralık 2022; 8:31:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar paycell kart aylık kullanım bedeli olarak para kesiyor mu hesaptan. ?

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar paycellin bu tür kampanyalarında ilk günlerde hep sorun yaşandı, süresi ay sonuna kadar çok acele etmeyin, sonra buralar anında iade gelmedi mesajlarıyla dolar.

• Kampanya kazanımı müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan kart sayısından bağımsız yalnızca bir kez faydalanabilir.

Buna da dikkat etmeyi unutmayın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 14 Aralık 2022; 8:57:30 >
  • Uygulamaya geldi kampanya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Benden daha hiç kesmedi, ama aktif kullanmayanlardan kesiyor mu emin değilim.

• az önce amazondan alışveriş yaptım %10 iade anında geldi, herhangi bir katılım yapmadım uygulamada gözüküyor kampanya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartcurt12 -- 14 Aralık 2022; 9:12:21 >
  • HB C geçerli mi acaba?

• Banka reddi nedeniyle olmadı diye hata veriyor neden acaba

• Hocalarım acil biri bilgi verebilir mi? Hepsib*urada cüzdana yükledim %10 geldi anında ama, cüzdandan bankama gönder diyorum onaylıyor sonra iptale düşüp geri geliyor cüzdana, ibanıma atmıyor, sebebini bilen var mı?

• mywin M kullanıcısına yanıt

Cüzdanda sorun var, dünden beri paramı kendi hesabıma çekemiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.