Sağol hocam cevap için, umarım hemen düzelir para kaldı cüzdanda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paycell Kart ile Anında %10 Hediye! (3. sayfa)
-
-
Niye ibana göndersinki harcama şartlı çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl yani hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz harcama yapmadan ibana göndemek istediğiniz için olabilir. Bu gibi durumlarda sadece karta iade yapabilirsiniz.
yazın yazın daha detaylı daha fazla yazın, sizin gibi acemiler yüzünden kurudu gitti ortalık.
-
Öyle bir şart olmadığını ben de biliyorum. Para harcamadan iade almaya sıkı kontroller uyguluyorlar diye biliyorum. Paycell hepsiburada işbirliği var çünkü.
Aynen hocam haklısın ama mecbur kaldım böyle uyanıklıkları görunce, paycell o kadar saftı sana para harcamadan %10 verecekti.
alışveriş yapan oldu mu iade geliyor mu hemen?
MCC kodu 7299,4812,4814,6012,6532,6533 ve 6540 olan işyerlerinde geçerli değildir. Yine bi katakulli var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7299: Kategori dışı
4812: Telekomünikasyon ekipmanı (telefon dahil)
4814: Telefon servisleri (faturalı ve ön ödemeli)
6012: Üye finans kuruluşu (bunun ön ödemeli kartlar olduğunu tahmin ediyorum ancak emin değilim)
6532, 6540 ve 6533 de 6012'ye benziyor.
MCC kodlarının açıklamalarına https://www.mastercard.us/content/dam/mccom/en-us/documents/rules/quick-reference-booklet-merchant-edition.pdf adresinden bakabilirsiniz.
-
Aninda geldi.
paycell e banka kartıyla para yüklerdim, lanet olsun az önce eft yapıp gönderdim.. Kim bilir para ne zaman gelecek, ayrıca kartlarım bölümü de uçtu gitti Paycell'de.. ah ah, bekleyelim bakalım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal kart ile işlem yapıp iade oldu mu?
1 kez faydalanabiliyor olması sıkıntı. Sabah bilmeden eczane ödemesi yaptım. 80 TL. iadesi 8 tl. geldi. Bu şekilde farkına vardım. Bir daha vermez sanırım.
-
harcama yaptım mesaj geldi yüzde 10 kazandınız diye ama hesap hareketlerinde görünmüyor
-
Diğer daha avantajlı kampanyalar ne olacak o da bir sıkıntı, bununla ilgili bir açıklama yok. %10 aldıniz diyip %25 den olmayalım sonra.
Bir işlem demiyor, tüm kartlar ile bir kez diyor. 75 TL limite ulaşana kadar devam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah öyledir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X