Şimdi Ara

Paycell N11'de geçerli 15 TL Hediye (turkcell hatlara özel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
9
Favori
6.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marjinal01

2 hattım var, ilkiyle yaptım. 2. hat için de kullanmak istedim, kaç hesap denediysem vermedi, sürekli ya hata veriyor, ya sipariş güvenlik gerekçesiyle yapılamaz dedi. Wifi kapattım, cep interneti ile bağlandım, yine de olmadı olmadı.
    Bu saatlerde bende çok denedim, 167 liralık alışverişte ödemeyi sonunda aldı fakat 15 lirayı kullanmamış nedense, üstene 10 TL verdi
    çöpe gideceğine 10’lu kids maske 13,50 + 8,90 Kargo ücreti ile 22,40 tuttu ( bakiye 2 lira kalmıştı diye denedim ) mecbur aldı 25 lira hediye paradan.
    İlk başta hediye 15 liranın düşüleceğini gösterse de, düşmeden de işlem gerçekleşebilir, bunu da öğrenmiş olduk ve hiç ödemeyeceğim kargo ücretini de ödemiş oldum, alel acele..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GlamourSS G kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sayende ben de tekrar denedim ve bu sefer aldı, uyarmasan bırakacaktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kullandım teşekkür ederim yalnız 37 liralık ürün aldım 75 kurus bisey kesilxek dedi tamam dedik 15 lirayı da kullanacak dedi ama yine mesajda ve siparişte 37,5 gibi nişey gösterdi 15 de kullanıldı gözüküyor nasıl oluyor bu paycell ilk defa kullanıyorum, otomatik faturaya yansıtırken 22 gibi bişey mi yansıtacak

• 50 TL lık ürün siparişi verdim. 25 TL lık paycell puan kullandın.
    Satıcı ürün stokta yok diyor :(

• paycell de pişmanlık n11 de pişmanlık

satıcılar çakal stok durumlarını kontrol etmiyorlar listeleme ve ürün ayrıntılarını sisteme girmekten acizler

n11 de trendyol gibi sadece alacağı komisyona bakar gerisine bakmaz

paycell zaten bildiğiniz gibi acayip: kaz gelecek yerden tavuk değil civcivi esirgemez

bu nasıl bir dünya?
  • Teşekkürlef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagles2

Faturasız hat için tl mi yüklemek gerekiyor?

Edit:Tl yükleme yaparak hallettim.
    Nasıl yapicaz faturasız için paycell kart ile mi öde diyicez yoksa faturama yansıt mi

• yumruyen kullanıcısına yanıt
    bana vermediler iade, gerekçeleri şuymuş.

Merhaba,

Talebinize yoğunluğumuzdan dolayı geç cevap verebildiğimiz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Turkcell Mobil Ödeme 3 aylık üyelik ücreti standart kullanım için 4,99 TL; Premium kullanım için ise 6,99 TL'dir. Premium servislerin kullanımı durumunda üyeliğiniz otomatik olarak Premium olarak güncellenecek ve daha önce standart üyelik tipi için üyelik ücreti alındı ise ilgili periyot için yalnız 2 TL’lik fark ücreti alınacaktır.

Premium Servisler; N11, Tab Gıda (Burger kıng), Facebook Reklam gibi. Fiziksel kategoriden geçen tüm servisler Premium’dur. Premium servisten işlem yapan abonelere üyelik bedelinin Premium olarak alındığında dair sms gönderilir.

Aidat dönemleri;
    01 Ocak – 31 Mart arası 1. Dönem
    01 Nisan – 30 Haziran 2. Dönem
    01 Temmuz – 30 Eylül 3. Dönem
    1 Ekim – 31 Aralık 4. Dönem

16-06-2020 12:33 tarihinde (ilk dönem) ve 27.07.2020 12:14 tarihinde (2.dönem) 6.99 TL lik aidat ücreti ödediğinizi görüyorum.

Temmuz 2020 ve Ağustos 2020 tarihli alışverişlerinize istinaden 1 adet daha aidat ücretlendirmesi olacaktır.

İyi günler dileriz.

Paycell Müşteri Hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

Nasıl yapicaz faturasız için paycell kart ile mi öde diyicez yoksa faturama yansıt mi

Alıntıları Göster
    Faturama yansıt kısmından

• Faturasız da icerisinde TL oldumu oluyormu

• meeb kullanıcısına yanıt
    yani senin 3 ay kullanman önemli değil ben süreleri belirliyorum diyor sizden 15 gun için 6.99 almislar..

valla paycell kurumsalliktan çok uzak turkcell e yakışmayan bi firma. ama genel olarak bakınca ben baya faydalandim kampanyalarından..

bana da dün alışverişten sonra şöyle mesaj geldi acaba mobil ödeme işlem ücreti mi diye düşünüyorum ama o da 2.5 tl gibi görmüştüm.. bakalim yarin yansitirlar hesaba.

Hattinizdan mobil odeme 1 TL uyelik bedeli tahsil edilmistir. Uyelik bedeli olarak 3 ayda bir Standart servislerden 4,99TL Premium servislerden 6,99TL alinmaktadir. B002

• yumruyen kullanıcısına yanıt
    aynen itiraz etme sebebi bile bulamadım oysa ki bu şekilde ücretlendirme periyodu hakkında bilgilendirmeleri de yok sitelerinde.

Evet bende geri kazanımı puan vs . olduğu için üstelemedim ama düm 3 lira küsür lifebox bugünde 4 küsür tv+ ücreti kestiler ki ikisiyle de ücretli paket kullanım ile alakam yok.
  • faydalandık, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

50 TL lık ürün siparişi verdim. 25 TL lık paycell puan kullandın.
    Satıcı ürün stokta yok diyor :(
    Süresi bitmediyse hemen iade oluyordu, ama yanıltmak istemem.

• 15 liralık ürün önerisi olan var mı başka bakiye yokta?

• Ödeme yapamıyorum. 2222 ye MOBILODEME AC yazıp yolluyorum ama Kurumsal uygulamamiz Mobilim'ihttp://ictstore.turkcell.com.tr/RepositoryClient/detail.xhtml?tag=Mobilim adresinden indirebilirsin. B002 diye bir SMS geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Ödeme yapamıyorum. 2222 ye MOBILODEME AC yazıp yolluyorum ama Kurumsal uygulamamiz Mobilim'ihttp://ictstore.turkcell.com.tr/RepositoryClient/detail.xhtml?tag=Mobilim adresinden indirebilirsin. B002 diye bir SMS geliyor.
    Arkadaşlar bilen cevaplayabilir mi lütfen? Sanırım 24 saat doldu ve ödeme yapamadan 15₺ indirim hakkım silindi. Ben bu üyelik ücretini ödeyecek miyim? Hiç ödeme yapamadım daha. Sadece Paycell indirdim ve üye oldum.

• Arkadaşlar dün 23'de mesaj atıp paycell'e 6-7 kere giriş yaptım bugün halen gelmedi 15 TL. Ne yapabilirim

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir mobil ödeme işlemi yapmadıysanız üyelik bedeli kesilmiyor diye biliyorum.
  • mkaray M kullanıcısına yanıt
    Ödeme için onay kodu geldi ama ödeme tamamlanmadı hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.