Şimdi Ara

Paycell N11'de geçerli 15 TL Hediye (turkcell hatlara özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
9
Favori
6.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paycell N11'de geçerli 15 TL Hediye (turkcell hatlara özel)

KATIL TEKLIF yazıp 2255'e gönderin ardından paycell uygulamasına giriş yapın n11'de 1 gün boyunca geçerli 15 TL kazanma fırsatını kaçırmayın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üç ay önce n11 benim de hesabı kapattı sebepte Paycell ödeme yontemiymis 10 TL Paycell de n11 parası vardı onu kullandım, bilgiler ortusmuyormus dedim dolandırıcı olsam 10 TL lik ürün alacağıma 750 TL lik urun alırdım ama ikna edemedim, kaç defa şikayet kaydı actim forumda ki n11 yetkilisi ilgileneceğim dedi yine de acmadilar.
  • Tşk aldık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber verdiğiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

Vodafone'u övmeye gerek yok Turkcell saolsun geçen de 40 TL vermişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 13 Ağustos 2020; 17:33:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam

+mobil ödeme kampanyasınada katılırsanız indirim sonrası 25 TL üzeri alışverişiniz sonrası bi 10 TL daha indirim kuponu kazanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WICARDO -- 13 Ağustos 2020; 17:28:42 >
  • Katıldım, mesaj da geldi katılım oldu diye ama paycell de görünmüyor acaba nedendir 🤔

• Turkcell in faturama yansit ozelliginde aylik ucreti vardi. Bunun kullaniminda fazladan herhangi bir ucret kesintisi oluyormu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler faydalandik

• hydraman kullanıcısına yanıt
    4.99₺ ... bedeli 3 aylık

Turkcell Mobil Ödeme 3 aylık üyelik ücreti standart kullanım için 4,99 TL’dir. Premium kullanım için ise 6,99 TL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 13 Ağustos 2020; 18:46:8 >
  • teşekkürler paylaşım için çok iyi oldu.. 6.99 3 ayda bir alıyor ama fazlasıyla geri veriyor n11 kuponlari ile. gerci yine takip etmek lazim üst üste 2 ay kesmislerdi tesadüfen gördüm itiraz edince iade ettiler.

• Paycell ödeme seçeneği seçildiğinde Siparişiniz güvenlik onayı olmadıgından gerçekleştirilemedi uyarısı alan var mı

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    farkli bir n11 hesabi ile deneyin hocam

• 38 liralık bir ürün alacağım.
    Hazırkart kullanıyorum.

Ne yapmam lazım? Bakiye olarak hattıma TL mi yüklemem lazım? Çünkü en son aşamada 15'i gösteriyor ama ödeme yaptırmıyor. Bakiyem 1 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydraman

Turkcell in faturama yansit ozelliginde aylik ucreti vardi. Bunun kullaniminda fazladan herhangi bir ucret kesintisi oluyormu ?
    N11 premium a giriyor ve 6.99 TL. 3ay geçerli.

• 15 liraya ne var ki
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    evet hocam tl yüklemesi yapın yetecek kadar.. 25 tl üstü ödediğinizde, (katıl n11 yazıp 2255 e gönderirseniz) 7 gün geçerli 10 tl kupon daha geliyor.

• WICARDO kullanıcısına yanıt
    fazladan 125 tl lik alışverişe 2.5 tl işlem ücreti aldi. başka bir ekstra ücreti yok.

• Alınabilecek ürün var mı? Link paylaşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumruyen

evet hocam tl yüklemesi yapın yetecek kadar.. 25 tl üstü ödediğinizde, (katıl n11 yazıp 2255 e gönderirseniz) 7 gün geçerli 10 tl kupon daha geliyor.
    Hocam yükledim ama yine 0 tl diyor. Ne yapmam lazım? Buyrun ekran görüntüsü

Paycell N11'de geçerli 15 TL Hediye (turkcell hatlara özel)

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    hocam mobil ödemeniz kapalı..açın eğer sürekli alışveriş yapan biri değilseniz kapatin işiniz bitince. ama baska kampanyadan faydalanma dan kapatirsaniz zaten 15 in 6.99 unu üyelik ücreti kesecek. bana kalirsa takip edin 2 ay 15 gun sonra kapatın

açmak için
    2222'ye MOBILODEME AC yazıp, göndererek veya çağrı merkezimizi arayarak hattınızı mobil ödemeye açtırabilirsiniz. Kurumsal hattınız mobil ödemeye kapalı ise şirket yetkiliniz ile iletişime geçmelisiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.